elég sokmindent tud, azt hogy mennyire pontos, nem tudom...
megvagyok vele elégedve, pláne, hogy ilyen olcsó volt (30 EUR)
ehhez is jár a biciklis tartó

(jellemzõ, hogy itthon a duplájába kerül)
Nos!
A minap tekeregtem a Décathlonban és találtam 4-5 ezer forint körül valami számomra ismeretlen gyártó által gyártott pulzusmérõt! Épen le volt akciózva, de nagyon elgondolkodtam a dolgon. Nekem nincs de próbaképen érdemes szerintetek megvenni, vagy hagyjam és vegyek egy komolyabbat? De a lényeg pont az lenne, hogy kipróbáljam, milyen pulzusmérõvel edzeni....
Mindig azt mondom, hogy nagyon jó edzõtárs. Megmutatja a maxpulzusodat, ebbõl kiszámolod, hogy milyen értékkel kéne résztávozni, vagy állóképességre edzeni... Aztán reggelente megmondja, hogy aznap mit kéne menni, fáradt vagy-e, ilyenek.
Lehet itthon kapni ipari csapágyas országúti agyat?
Mindig azt mondom, hogy nagyon jó edzõtárs. Megmutatja a maxpulzusodat, ebbõl kiszámolod, hogy milyen értékkel kéne résztávozni, vagy állóképességre edzeni... Aztán reggelente megmondja, hogy aznap mit kéne menni, fáradt vagy-e, ilyenek.
Húha!
Ha lenne ennyi zsetonom jelenleg, nem gondolkoznék, h mit vegyek. A kérdés továbbra is az, h van-e értelme mondjuk 110-bõl összedobni egy brinyát vagy kidobott pénz? Van vkinek 850-es merida váza, mik a tapasztalatai?
...mert nehezebb, lomhább gépet kapsz, mint egy jó monti slick gumival...