Milyen ekvert alkatrész?
Ami problémás lehet, az a váz+villa beszerzése. Amúgy minden van.
Spéci fék is kell.
Meg abroncs.
Milyen ekvert alkatrész?
Ami problémás lehet, az a váz+villa beszerzése. Amúgy minden van.
Nem, én hiú vagyok! Nekem outi kell :icon_biggErre senki nem gondol?
www.cyclocrossworld.com
Terepkerékpár, amire a 20-as virslitõl a 35-ös traktorgumiig lehet pakolni.
A magyar utak mint montis terep... Nemhiába halódik az oútis szakág.
Egyébként most már elég sok olyan monti vázat látni, ami alig néz ki erõsebbnek, mint egy átlagos oúti váz.
jól esik aggódások. szerdán kiderül minden. Addig izgulink.Pfffff, reméljük, nem repedt meg:scared:
köszi a tippeket mindenkinek pedál ügyben
tulajdonképpen végeredményében a nekem szimpatikus pedált vegyem meg, mert úgyis találok valami megfelelõ cipõt hozzá? csak mert nem lenne katasztrófa ha járni is tudnék benne:)
gondolom semmi nagy hátrányom nem származik abból, ha spd-t teszek az outira...
Egyetértek. Monoblokk, kormány-kormányszár, sõt, nyeregcsõ is lehet (bár ha kiállva nyöszörög akkor nem)
A másik baj, félek, hogy a alu vázam kezd kihalni. erõsen nyikorog ha nyomom neki (fõleg mászáskor).
erõsen nyikorog ha nyomom neki (fõleg mászáskor).
elég rideg a gumi. A felni nem tükrös, az nem lehet. Veszek szépen új gumikat.Anno jártam én is ugyanígy... Nézd meg a fékpofát, nem csodálkoznék ha tükörsima lenne. Nagy valószínûséggel túlzottan rideg a gumi. Az olcsóságok már 2 kör után ilyenek lesznek, persze akad kivétél! Ha viszont nem ilyenrõl van szó akkor az öregedéstõl válhat csúszóssá ("kiszárad", kiszívja a nap, stb.). Tetézi mindezt egy esetlegesen tükörfényes felületû felni, ami gyakorlatilag polírozza a gumit -> ha fog is, el-el ugrál, "beremeg".
A gumi érdesítése ideiglenesen megoldhatja, de jobb ha veszel valami puhábbat...