a decathlonról mint márkáról mit tudtok?
csak mert ma jártam ott és néztem az outikat. természetesen mind deca vázas, van amelyiken a fék meg a felni meg még pár alkatrész is az volt és bitang drágák...
meg kb. ugyanaz a deca fék volt a 400 és 160 ezres bringán...és ezeket ajánlják versenyzésre?
a 740 ezres bicóra legalább ultegrát tettek. de az is deca vázas volt. ezé kíváncsiskodom, hogy ennyire jó-e.
Decathlonos bringákkal indulnak Tour de Francon, az AG2R csapata, szóval vmit tudhatnak.
A 750 ezres váz lehet full carbon váz volt, nem nézted meg jobban?Amúgy a Decatlon nem drága, 230-ért már 105-el szerelt bicajt kapsz. 300 ezer körül már karbon hátsó tám- és láncvillást adnak, plussz karbon villa.
Amúgy a outi fékekrõl annyit, hogy szerinetm tök felesleges túlmisztifikálni! Nekem egy no-name 2 forgáspontos fékem van a bicajomon, egy az egyben le van koppintva a Shimano Tiagra féke. Tökéletesen mûködik. Nem DH-ra kell a fék...! Nem olyan bonyolult szerkezetek, hogy akkora különbségek legyenek a márkák között. Csak az anyag, meg a súly.