Na ezazMost egyáltalán mi a kérdés?:confused:

Én pl. azt kérdeztem, lehet e a latex belsõt ragasztani

Na ezazMost egyáltalán mi a kérdés?:confused:
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
CO2 van benne. Igen, ez csak egy vészmegoldás, szóval nem ezzel fújod fel a kereket indulás elõtt...ha meg használtad, miután hazamentél állópumpával lecseréled a gázt.Miért szökne az ilyen módon befújt gáz a kerékbõl??? Mi van benne N2, Co2? Gondolom nem H2 és nem is He. Ha pedig semmi exotikus (miért lenne az?), akkor az sem viselkedik máshogy, mint a levegõ ami túlnyomóan N2 és O2. - (De ha mégis, az sem gond, elég, ha a garázsban álló pumpáig eljutok.)
Nagyon ügyesen megtaláltad a topik címét, de ez nem változtat azon, hogy nem lesz elég a nyomás (állítólag). Ha utánaküldesz egy második patront, akkor sztem igen, ha csak nem ennyire ereszt az a szar.
Mert hogy a patronnak alighanem a nyomása elég nagy, csak nem jön ki belõle elég levegõ.
Tudod, a monti kerék térfogata 3x akkora mint az oútié, viszont az oútiba 2x kkora nyomás kell. Vazze...
De akkor is drága... Pláne ha 2 kell egy kerékbe (mekkora nyomás van egy patronban? Gondolom bõven sok.)
Cserébe kicsi és gyors.
Nekem csak arra kell, hogy hazajussak veleSose használtam patront, de nem is fogok... A CO2 kiszökik a belsõ pórusain, úgyhogy a patron csak arra jó, hogy hazajuss vele. Utána leereszt, állópumpával rendesen felfúj... Ez a gyártó javaslata is, meg egyes felhasználók tapasztalata is. Sztem csak versenyzéshez érdemes szórakozni vele.
Igen azt hallottam, hogy patron nem jó montihoz, hogy minimum 2 patron kell hozzá...ááá, ha nem lenne olyan drága, most gyorsan kipróbálnám.Természetesen próbáltam és tapasztalatból mondom.
Elõször SKS Airgun-t próbáltam, de az gyári hibás volt (a zárószelep nem zárt teljesen és folyamatosan jött belõle ki a CO2). Garanciális cserébe kaptam egy AirChamp-ot. Szerencsémre amikor csak az volt nálam és defektet kaptam nem volt messze a benzinkút, mert 2 patronnal sem sikerült rendes nyomást elérnem vele (igaz a defektet montin kaptam és nem outin, outi-n szerencsére eddig nem volt defektem) és emiatt inkább vettem egy vázra szerelhetõ pumpát...
Nem fogsz tudni a patronossal olyan nyolmást elérni outi-ba ami megfelelõ lenne. Ráadásul hiába jó mindenféle szeleptípushoz néha így is kiszökik belõle a levegõ pumpáláskor.
Szerintem egyszerûbb egy pumpa ami a vázra felszerelhetõ (egyálatalán nincs útba tekerés közben)
a decathlonról mint márkáról mit tudtok?
csak mert ma jártam ott és néztem az outikat. természetesen mind deca vázas, van amelyiken a fék meg a felni meg még pár alkatrész is az volt és bitang drágák...
meg kb. ugyanaz a deca fék volt a 400 és 160 ezres bringán...és ezeket ajánlják versenyzésre?
a 740 ezres bicóra legalább ultegrát tettek. de az is deca vázas volt. ezé kíváncsiskodom, hogy ennyire jó-e.