Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34355 hozzászólás a témában

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
hmm hmm .:P kár pedig tök örültem hogy lehet láttalak :D
bár monjuk akor már 100 felett jártam úgyhogy komunikációra nem voltam képes

Demonjuk valakivel aki nem nagyon hajtós tipus (30 körül) azzal L mennék kicsit bjingázni :P

Valaki ajánljon már ojan sipkát ami nem túl széles ... mert magas a fejem és úgy nézek ki mindegyikbe mint valamiistenverte gomba :D magas és áll a buksim tetején :D

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás

A Campára is igaz amit a Shimanoról olvastam, hogy a 10-es rendszer élettartama 60%-a a 9-esnek??? (fogaskerék, lánc)?

Szomorú vagyok, hogy erre senki sem válaszolt. Senkinek semmi tapasztalata e téren?

@sac1: Az biztos nem én voltam, mert maradtam a pesti oldalon. Nem volt kedvem kompozni. Ha olyan bringást látsz akin szinte minden sárga, na az vagyok én :D íme:
http://pix.bikemag.h...0&ppuser=186494

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

9-es hajtómûvet nehéz már beszerezni.

Mivaaan?
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

efi99

efi99

vendég

• fórumtag
  • 245 hozzászólás

Nékem az új Sh. 105 hajtómû van fennt 9-es Dura lánccal. Tökéletesen mûködnek együtt.

Kösz. Akkor lehet, hogy az lesz. 9-es hajtómûvet nehéz már beszerezni.

potty

potty

törzsvendég

• fórumtag
  • 378 hozzászólás
Nékem az új Sh. 105 hajtómû van fennt 9-es Dura lánccal. Tökéletesen mûködnek együtt.

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
Bocsánat 1 moderátor majd vonja össze mert nem tudom az elõzõt szerkeszteni !!!
VOTI merre jártál mert valami sárga bringát láttam tahitótfalu környékén és 1 korod beli nyergelte meg.... egyébként meg mindenkinek VIVA ORSZÁGÚT :D megjártam visegrádot 5 óra alatt oda vissza durván 1db félórás pihivel 135 kili és mocskos jó volt ... odafele nem igazán jött senki de visszafele 2 csapatot is láttam edzeni és nagyon sok bringást!!!!

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
Támogatom az elöttem szólót 10próbába 12 körül van... teljesen jó kis patent :)

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás

Sziasztok
Tud-e valaki olyan pedálról, ami enged valamennyi mozgást tekerés közben, így a lában be tud állni neki természetes pozícióba. Nem arra gondolok, hogy a stoplit tudom állítani pár fokban, vagy magát a pedált, hanem szabad mozgás kéne.
Üdv!

Merlin

pl. Look pedál piros stoplival.

Merlin

Merlin

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
Sziasztok
Tud-e valaki olyan pedálról, ami enged valamennyi mozgást tekerés közben, így a lában be tud állni neki természetes pozícióba. Nem arra gondolok, hogy a stoplit tudom állítani pár fokban, vagy magát a pedált, hanem szabad mozgás kéne.
Üdv!

Merlin
Go ahead, make my Day!

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás

Holnap Laklóth Palival megyek Királyrétre, de utána gondoltam nem jövök vissza vele hanem átkompozok és felmegyek Dobogókõre.

Szerk: ja bocsi most nézem egy nappal el vagyok maradva.

Nem vagy L maradva ...én holnap fél11 re akarok felérni dobogókõre vagy fél10 re visegrádra még nem döntöttem mi lesz :P (sajnos 2 re vissza kell érnem az üllõiútra :( .szolgálat. )

efi99

efi99

vendég

• fórumtag
  • 245 hozzászólás
10-es hajtómûhöz, vagyis 10-es csoporthoz tartozó elsõ lánckerekekhez vajon mit szólhat egy 9-es lánc? Shimano 105-rõl lenne szó. Van valakinek tapasztalata ez ügyben?

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás

Sziasztok,

Egy országútin, ha a kezem megtámasztom a villán és megnyomkodom a felnit oldalirányba, akkor szabad annak valamennyit mozdulnia, és ha igen mennyit? Itt persze nem a csapágy lötyögésérõl beszélek, hanem hogy a küllõk/agy/mittudomén mi rugózik, enged valamennyit.

Perszehogy szabad! A küllõ engedi. Pl az én elõzõ 16 küllõs kerekeim (Sh. WH-R353) ha kiálltam a nyeregbõl annyit engedtek oldalirányba, hogy hozzáért a fékpofához. Azért a mostanim már nem ilyen lágy, de picit mind enged, hacsak nem egy malomkövet használ valaki keréknek :)

A Campára is igaz amit a Shimanoról olvastam, hogy a 10-es rendszer élettartama 60%-a a 9-esnek (fogaskerék, lánc)?

No errõl senkinek semmi infója?

Holnap valaki Esztergom?

Holnap Laklóth Palival megyek Királyrétre, de utána gondoltam nem jövök vissza vele hanem átkompozok és felmegyek Dobogókõre.

Szerk: ja bocsi most nézem egy nappal el vagyok maradva.

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
hát mivel nem márványlapból van hanem alumíniumból gondolom ígytermészetes hogy lesz valamenyi rugalmassága a méretétnem tom menyi lehet

Holnap valaki Esztergom?

Merre mész/mentél Esztergomnak?

MFW

MFW

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Sziasztok,

Egy országútin, ha a kezem megtámasztom a villán és megnyomkodom a felnit oldalirányba, akkor szabad annak valamennyit mozdulnia, és ha igen mennyit? Itt persze nem a csapágy lötyögésérõl beszélek, hanem hogy a küllõk/agy/mittudomén mi rugózik, enged valamennyit.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Persze.
Ezek után mutatja nekem, hogy itt ez a Colnago váz. ÚJ!
Namost akárhogy vigyáz valaki egy vázra,azt hogy monoblok bele volt tekerve, az mindenképp látszik, illetve, hogy kerék volt benne. Egyébként jó árat mondott és a váz is szép volt. Csak át akart baszni és azt nem szeretem. Ha azt mondja, hogy újszerû és gyönyörû, akkor meg is vettem volna. Így viszont van egy szép Fodriestem Mártitól.:)

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás

simán rávágja, hogy új. Mondom ez nem az. Át akarsz baszni? Erre õ: Jó, akkor 35.:)

Wazz...
Mondjuk az régi igazság hogy használtat csak hozzáértõ vegyen. Õ mondjon csak amit akar, te megnézed és az alapján döntesz.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Holnap valaki Esztergom?

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás

Az én 20-as Conti Sport 1000-eseim anno kétszer annyira tapadtak mint a mostani 23-as Michelin Pro Race!

Hát eddig nekem a Michleinnel nemvolt gondom bár még meleg, ha érted miregondolok ... öszesen 2x fikáztam vele azt is esõben.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás

Vettél ilyet? Ez új?

Újként hirdeti azt is. De nem azok. Vagy macskaköves utakon hozzák a digóktól.:) Na jó nincs ám rossz állapotban az sem amit én vettem. Sõt az enyém szinte karcmentes volt. Ami a lényeg: nagyon jó minõségû agyak, kiváló tömítés, egyenesfejû küllõket fogad. Tényleg jó az a szett 40-ért. Szerintem.
Nekem továbbra is csak az piszkálta a csõröm, hogy simán rávágja, hogy új. Mondom ez nem az. Át akarsz baszni? Erre õ: Jó, akkor 35.:)

Mathias

Mathias

törzsvendég

• fórumtag
  • 492 hozzászólás

Délután néztem még fent voltak a Campa kerekek, de most hiába keresem:wtf:

Pedig ott vannak.:)