Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34342 hozzászólás a témában

Mathias

Mathias

törzsvendég

• fórumtag
  • 492 hozzászólás
A Cyclo-cross versenyeket milyen pályán rendezik? Országúton azt is?

Arti

Arti

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 hozzászólás

190-es magassághoz amúgy nagyságrendileg hányas váz kell? Országútikhoz egyáltalán nem értek.

Hát én 186 cm vagyok, és az 58-as váz nagyon faca nekem.

még régebben találtam egy oldalt, ahol a beírt adatok alapján kb-re kiszámolta a váz és a kormány ideális méretét, meg hogy a nyerget milyen magasra kell raknod. Bár ez sem szent írás! sõt....
"Minél messzebbre jutok, annál kisebbek lesznek a problémáim."

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.354 hozzászólás
190-es magassághoz amúgy nagyságrendileg hányas váz kell? Országútikhoz egyáltalán nem értek.

efi99

efi99

vendég

• fórumtag
  • 245 hozzászólás

Mivaaan?

Ja, jogos, nem írtam hogy 105/ultegra/dura-ace kategóriáról van szó, itt meg ugyebár 9-est már nem gyártanak, utoljára a 105 cserélõdött, leginkább abból van tehát, de abból is inkább csak fekete. Középcsapágy hasonló dilemma.

`LanceloT

`LanceloT

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás
Hi all!

Én szeretni bicikli!
Én szeretni ráülni!
Én szeretni tekerni!
Én szeretni szaggatni!
ÉN NEM SZERETNI ELESNI:D

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
...valaki törölje ezt a hozzászólást mert ez a szar REfresselt

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.354 hozzászólás
17-ért megérheti egy ilyet venni?
Városba, sulibajáráshoz kéne. Országuti vásárlásakor mire kell figyelni a szokásos dolgokon kívûl?

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
hmm hmm .:P kár pedig tök örültem hogy lehet láttalak :D
bár monjuk akor már 100 felett jártam úgyhogy komunikációra nem voltam képes

Demonjuk valakivel aki nem nagyon hajtós tipus (30 körül) azzal L mennék kicsit bjingázni :P

Valaki ajánljon már ojan sipkát ami nem túl széles ... mert magas a fejem és úgy nézek ki mindegyikbe mint valamiistenverte gomba :D magas és áll a buksim tetején :D

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás

A Campára is igaz amit a Shimanoról olvastam, hogy a 10-es rendszer élettartama 60%-a a 9-esnek??? (fogaskerék, lánc)?

Szomorú vagyok, hogy erre senki sem válaszolt. Senkinek semmi tapasztalata e téren?

@sac1: Az biztos nem én voltam, mert maradtam a pesti oldalon. Nem volt kedvem kompozni. Ha olyan bringást látsz akin szinte minden sárga, na az vagyok én :D íme:
http://pix.bikemag.h...0&ppuser=186494

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

9-es hajtómûvet nehéz már beszerezni.

Mivaaan?
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

efi99

efi99

vendég

• fórumtag
  • 245 hozzászólás

Nékem az új Sh. 105 hajtómû van fennt 9-es Dura lánccal. Tökéletesen mûködnek együtt.

Kösz. Akkor lehet, hogy az lesz. 9-es hajtómûvet nehéz már beszerezni.

potty

potty

törzsvendég

• fórumtag
  • 378 hozzászólás
Nékem az új Sh. 105 hajtómû van fennt 9-es Dura lánccal. Tökéletesen mûködnek együtt.

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
Bocsánat 1 moderátor majd vonja össze mert nem tudom az elõzõt szerkeszteni !!!
VOTI merre jártál mert valami sárga bringát láttam tahitótfalu környékén és 1 korod beli nyergelte meg.... egyébként meg mindenkinek VIVA ORSZÁGÚT :D megjártam visegrádot 5 óra alatt oda vissza durván 1db félórás pihivel 135 kili és mocskos jó volt ... odafele nem igazán jött senki de visszafele 2 csapatot is láttam edzeni és nagyon sok bringást!!!!

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
Támogatom az elöttem szólót 10próbába 12 körül van... teljesen jó kis patent :)

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás

Sziasztok
Tud-e valaki olyan pedálról, ami enged valamennyi mozgást tekerés közben, így a lában be tud állni neki természetes pozícióba. Nem arra gondolok, hogy a stoplit tudom állítani pár fokban, vagy magát a pedált, hanem szabad mozgás kéne.
Üdv!

Merlin

pl. Look pedál piros stoplival.

Merlin

Merlin

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
Sziasztok
Tud-e valaki olyan pedálról, ami enged valamennyi mozgást tekerés közben, így a lában be tud állni neki természetes pozícióba. Nem arra gondolok, hogy a stoplit tudom állítani pár fokban, vagy magát a pedált, hanem szabad mozgás kéne.
Üdv!

Merlin
Go ahead, make my Day!

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás

Holnap Laklóth Palival megyek Királyrétre, de utána gondoltam nem jövök vissza vele hanem átkompozok és felmegyek Dobogókõre.

Szerk: ja bocsi most nézem egy nappal el vagyok maradva.

Nem vagy L maradva ...én holnap fél11 re akarok felérni dobogókõre vagy fél10 re visegrádra még nem döntöttem mi lesz :P (sajnos 2 re vissza kell érnem az üllõiútra :( .szolgálat. )

efi99

efi99

vendég

• fórumtag
  • 245 hozzászólás
10-es hajtómûhöz, vagyis 10-es csoporthoz tartozó elsõ lánckerekekhez vajon mit szólhat egy 9-es lánc? Shimano 105-rõl lenne szó. Van valakinek tapasztalata ez ügyben?

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás

Sziasztok,

Egy országútin, ha a kezem megtámasztom a villán és megnyomkodom a felnit oldalirányba, akkor szabad annak valamennyit mozdulnia, és ha igen mennyit? Itt persze nem a csapágy lötyögésérõl beszélek, hanem hogy a küllõk/agy/mittudomén mi rugózik, enged valamennyit.

Perszehogy szabad! A küllõ engedi. Pl az én elõzõ 16 küllõs kerekeim (Sh. WH-R353) ha kiálltam a nyeregbõl annyit engedtek oldalirányba, hogy hozzáért a fékpofához. Azért a mostanim már nem ilyen lágy, de picit mind enged, hacsak nem egy malomkövet használ valaki keréknek :)

A Campára is igaz amit a Shimanoról olvastam, hogy a 10-es rendszer élettartama 60%-a a 9-esnek (fogaskerék, lánc)?

No errõl senkinek semmi infója?

Holnap valaki Esztergom?

Holnap Laklóth Palival megyek Királyrétre, de utána gondoltam nem jövök vissza vele hanem átkompozok és felmegyek Dobogókõre.

Szerk: ja bocsi most nézem egy nappal el vagyok maradva.

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
hát mivel nem márványlapból van hanem alumíniumból gondolom ígytermészetes hogy lesz valamenyi rugalmassága a méretétnem tom menyi lehet

Holnap valaki Esztergom?

Merre mész/mentél Esztergomnak?