Teljesen hobbykerékpáros vagyok, de kétszer voltam Tirolban hegyet mászni, és bizony végig a 21. sebességemben (a 21-bõl) tekertem fel a Grossgnockler-re, levegõ után kapkodva... szóval puhány vagyok.
A bringa úgy jött elõ, hogy elõször kijelöltem az értékhatárt...utána körülnéztem a neten, és azt tapasztaltam, hogy 1000 euro alatt túl profi dolgokat nem lehet még kapni. Viszont a noname kerékpárokról rémes dolgokat írtak. Így jött ki a Giant, mint már neves, de elviselhetõ árú kerékpár.
Na azért én a Giantet fenntartásokkal kezelném mint "nagy" nevet. Egy régebbi tour számban tesztelték a TCR csúcs modelljét és nagyon csúnyán írtak róla. Ha röviden össze akarom foglalni a cikket: Hajlik mint a kolbász!
A teljesség igénye nélkül amit érdemes még megnézni: Orbea, Fondriest, Olmo, Author, Pinarello angliru/galileo, Torpado T3200 carbon 105 (ez például eléggé ott van ennyiért), Colnago Arte Sh. 105 (na ez megint elég klafa), Bianchi... szóval én nem feltétlenül rendelnék biciklit külföldrõl.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére