Szerintem azért nem, mert az "új csapágyazási trend", hogy is fogalmazzak finoman, egy marék verébkaki...
A másik gond, hogy nem is túl tartós.
Szerintem azért nem, mert az "új csapágyazási trend", hogy is fogalmazzak finoman, egy marék verébkaki...
Szerintem azért nem, mert az "új csapágyazási trend", hogy is fogalmazzak finoman, egy marék verébkaki... Spec szerintem valamit nagyon elszámoltak a mérnökök, tudom - tudom merev meg minden, de amikor karbantartom és csak lánc nélkül megpörgetem, sírni támad kedvem. Ha egy háromnegyed fordulatot körbefordul, az már soknak számít.
Nekem inkabb az a furcsa, hogy nem hasznaljak az uj csapagyazasi trenddel, gyarthatnanak hozza hollowtech II-es direkt palya halytomuvet a megfelelo lancvonallal.
Ha mar merevseg, neztetek a palya wc-t? Ott, ahogy kivettem, altalaban dura-ace hajtomuvet hasznalnak. Ha megnezitek az egy total sima octalinkes hajtomu (kicsit talan nagyobb lyukkorrel) de nem is ez a lenyeg, hanem a monoblokk: az sima BB7700 - akkor hogy is van ez a merevseggel? Palyan az egyik leglenyegesebb, nem? Akkor miert nem az uj tipusu hajtomuveket hasznaljak?
Azt szeretném kérdezni, hogy tudja-e valaki, hogy milyen számítások szerint szokták osztályozni pl. a Tour de France-on vagy más versenyeken az emelkedõket? Illetve azt, hogy itt Magyarországon osztályozva vannak-e már a dombok, hegyek? (a HármasHH, Dobogókõ, Kékes stb.) És ha igen, akkor hol lehet hozzájutni ezekhez az adatokhoz? Köszi!
Azt szeretném kérdezni, hogy tudja-e valaki, hogy milyen számítások szerint szokták osztályozni pl. a Tour de France-on vagy más versenyeken az emelkedõket? Illetve azt, hogy itt Magyarországon osztályozva vannak-e már a dombok, hegyek? (a HármasHH, Dobogókõ, Kékes stb.) És ha igen, akkor hol lehet hozzájutni ezekhez az adatokhoz? Köszi!
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960