sac.1-nek dobj egy privit, õ már régóta használ valami Look pedált. Szerintem ha szépen megkéred ír neked róla pár sort.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
sziasztok!
most akarok venni egy outi cipot magamnak. Nem tudom hogy a look/spd-sl stopli felfogatas kozott van-e vmi kulonbseg? tehat nem akarok ugy jarni hogy megveszem a cipot veszek pedalt aztan nem megy a ketto egyutt. szoval fel lehet tenni egymas helyett mindegyiket vagy sem?
a cipo amugy egy merida road carbontalpas lenne.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Aggodalomra semmi ok, az csak a gyártási idõ kódja: elsõ betû év, második hónap. 1976 január: AA
Hát, sajnos részleteket nem tudok a Patai-Szabóról, nekem nem volt, de ismertem néhány tulajdonost, dicsérték. Amit láttam, ránézésre nem a legnagyobb minõségû csõszettekbõl készülhettek, de egy átlagos igényre megfelel pld. oria csõ is...
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Aggodalomra semmi ok, az csak a gyártási idõ kódja: elsõ betû év, második hónap. 1976 január: AA