Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34361 hozzászólás a témában

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Blamazs!
sac.1-nek dobj egy privit, õ már régóta használ valami Look pedált. Szerintem ha szépen megkéred ír neked róla pár sort. :)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
Blamazs

A döntés a te kezedben van!
Egyszer volt shimano pedálom Mtb, rettentõen utáltam, mivel fel-le irányban lötyögött. Amikor húztam a pedált akkor baromi szar érzés volt./ csak a bal oldalinál volt gond!/- boltba vissza Veloba -be , majd jött az okos válasz. Ennyi belefér!!!
No ezek után megvolt a véleményem, azóta más cég termékét taposom és :).
Nem elrettentésképp írtam.

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
http://www.cyclingne...ipstream_felt08
dedúrva:P
van ám alkatrész utánpótlásuk...

Blamazs

Blamazs

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás
  • LocationGyőr
igazabol en is look-ot szerettem volna, de spd-sl pedalt kapnek most olcson es ezert gondoltam arra.

Blamazs

Blamazs

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás
  • LocationGyőr
koszi a valaszt!
keresztbe nem akarom hasznalni, csak a pedalvasarlas miatt kerdeztem.
ugynezki spd-sl lesz, hacsak vki nem tud vmi jo look-ot olcson :)

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
Blamazs

Pár éve Lookot használok , soha nem volt spd sl pedálom/v.lszeg nem is lesz/.
A look al tökéletesen meg vagyok elégedve. Persze mint minden Oui.stoplinak megvannak a hátrányai, pl nem tudsz menni normálisan , illetve nagyokat lehet tanyálni pl járólapon, köveken , stb.
Lookból kétféle stopli van /piros, fekete/, a piros nagyobb szabadságot ad a lábadnak oldalirányban.Spd sl passz.
Egyik cimbimnek Ultegra pedálja van recseg ropog, nyikog , megpróbált mindent elkövetni de nem szûnt meg a probléma.-Lehet egyedi jelenség
Ha váltanék akkor Look keo-t választanám, kicsivel könyebb mint a "sima" look és lehet hozzá stoplivédõt/kemény gumi-kompozit egyveleg/ kapni ami megkönnyíti a járást. Utóbbi ára kb 15 e huf+ védõ 3 e huf

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Nekem Look stopli van 105-ö SPD pedálhoz. Úgy tudom annyi a Look és az SPD SL között a különdbség, hogy az elõbbinél nem tudod szabadon mozgatni 5-6°-ban a bokádat, mert old egybõl.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

mykonzerv

mykonzerv

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás

sziasztok!
most akarok venni egy outi cipot magamnak. Nem tudom hogy a look/spd-sl stopli felfogatas kozott van-e vmi kulonbseg? tehat nem akarok ugy jarni hogy megveszem a cipot veszek pedalt aztan nem megy a ketto egyutt. szoval fel lehet tenni egymas helyett mindegyiket vagy sem?
a cipo amugy egy merida road carbontalpas lenne.

egykutya, felmegy rá mindkettõ. de hogy a stoplik mûködnek-e keresztbe, azt nem ígérem. felszerelni mindenesetre bármelyiket tudod.

Blamazs

Blamazs

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás
  • LocationGyőr
sziasztok!
most akarok venni egy outi cipot magamnak. Nem tudom hogy a look/spd-sl stopli felfogatas kozott van-e vmi kulonbseg? tehat nem akarok ugy jarni hogy megveszem a cipot veszek pedalt aztan nem megy a ketto egyutt. szoval fel lehet tenni egymas helyett mindegyiket vagy sem?
a cipo amugy egy merida road carbontalpas lenne.

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.247 hozzászólás
az ár nagyban függ attól, milyen küllõvel akarod fûzetni és milyen hátsó agyat akarsz. Nálunk a hozzáférhetõ küllõk Sapim és Dt Champ. olyan 50-60 Ft körül vannak, Dt Revo 200-250 Ft, ha be lehet éppen szerezni, a fûzés olyan 1500 körül. Agyak közül nem sok választék van, a Campa és Shimanon kívül elvétve lehet találkozni 1-1 Tune-nel, FRM-mel, AmClassic-kal... Ha Shimano a rendszered egy 105-os megfelelõ lehet, ha netán 8-as meghajtásod van, akkor régi rsx agyak a legjobbak, talán még a Czernynél van, ezt elég olcsón be lehet szerezni 10e körül van.

occsebogyo

occsebogyo

vendég

• fórumtag
  • 96 hozzászólás
Hello!

Szerintetek mennyi pénzbõl lehetne kihozni egy pár régi szingós Mavic felni újrafûzetését, esetleg a hátsó agyat kicserélném. Milyen árban lehet normális nekem jó küllõszettet venni, hány keresztes fûzetést ajánlotok? Ha a szingós belsõt leszedik a küllõcserék miatt azt még visszalehet tenni?
Más:
El tudná valaki magyarázni miben jobb egy kétforgáspontos fék mint egy egyforgáspontos normális?

Kösz!
Üdv. Ádám

epinefrin

epinefrin

vendég

• fórumtag
  • 224 hozzászólás

Van olyan országúti felni aminek a fékezõfelülete is fekete? Lehet tárcsás is.

Ha tárcsás is jó, akkor: Mavic A317

Feltöltött kép

"Embernek lenni nagy betegség. És gyógyíthatatlan is" (Rejtõ Jenõ)

- - -> LOVAK <- - -

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Van olyan országúti felni aminek a fékezõfelülete is fekete? Lehet tárcsás is.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Bögöly

Bögöly

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás
Volt régebben valamilyen (azt hiszem, EXAGE Motion vagy valami hasonló, a túró se tudja már...) olyan fékem, aminél a hátsó fék kicsit "karcsúbb húsú" volt, mint az elsõ (meg persze a rögzítõcsavarja rövidebb).
2009-tõl már MASTER I-ben nyomom!!!:cheers:

mykonzerv

mykonzerv

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás

Aggodalomra semmi ok, az csak a gyártási idõ kódja: elsõ betû év, második hónap. 1976 január: AA

nem mintha lenne különbség a rögzítõcsavar hosszán kívül:D

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Hát, sajnos részleteket nem tudok a Patai-Szabóról, nekem nem volt, de ismertem néhány tulajdonost, dicsérték. Amit láttam, ránézésre nem a legnagyobb minõségû csõszettekbõl készülhettek, de egy átlagos igényre megfelel pld. oria csõ is...

Idõközben megérkezett a bicó. Ha hihetek a rajta lévõ matricáknak, akkor ez Columbus csõszettbõl készült (nem tudom, hogy azon belül van-e több típus). Majd a retro topicba teszek fel pár képet:)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

efi99

efi99

vendég

• fórumtag
  • 245 hozzászólás

Aggodalomra semmi ok, az csak a gyártási idõ kódja: elsõ betû év, második hónap. 1976 január: AA

Vagy 2002 január, még mielõtt reklamál valaki, hogy 32 éves 10-es dura ace-t sóztak rá...:)

Bögöly

Bögöly

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás
Ezer köszönet a felvilágosításért!:bananadan Megnyugtattál, így már nyugodtan összerakhatom! Még egyszer köszi!
2009-tõl már MASTER I-ben nyomom!!!:cheers:

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Bögöly

Bögöly

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás
Tökvéletlenül: miután mint említettem, dirib-darabokban hever a cucc, szerinted?... (Minden egyes mozdítható alkatrész külön figyel a pulton. Tehát a 2 db. rögzítõcsavar is csak heverészik egymás mellett. Amíg EGYBEN voltak, addig persze hosszabb volt az egyik (sõt, a hosszuk azóta sem változott...), de akkor még a túró sem figyelte, hogy a kis jelzés a féktest hátulján az egyiknek OA, a másiknak meg OH, és, hogy melyik a rövidebb/hosszabb. Kb. 1-1,5 mm-es kis gravírozásról van szó.)