vagy izzítok feketét, vagy kicsit drágábbat. fene tudja mi legyen
Van egy fekete az apróban.
nekem is jobban mutatna a fekete/piros vázba egy fekete ksyrium sl, piros aggyal, de addig kiegyezek egy akciós ezüst ksyrium elit-el isnaja... egy hiba van, fekete bringa, és ezüst a mavic.
egyébként láttátok élõben azt a deka vázat amit fikáztok vagy csak a szokott sznobizmus ?
mavicmavic aksyum race, vagy fulcrum 7 lenne a nyerõ?
õõõ....IGEN! hogyha a váz sokkal jobb,
az ár és a tömeg legmeghatározóbb eleme a felhasznált anyag..
alu acél karbon titén cromo..
Ja, értem! Szóval sokkal jobban megéri megvenni egy full alu (ismeretlen ötvözet, mert honlapon nem szerepel) 1700g-os vázat Sora szintû cuccokkal, mint nem sokkal kb. 10%-al többért egy minimum egy - ha nem több- szinttel jobb kerékpárt.
Igen. Gyöngyös-Parádsasvár úgy ahogy még elfogadható, de a sasvári oldalon is van már pár gödör, íven persze:krol: Belép a hülye motoros tényezõ, volt, mikor 3an fordultunk egy kanyarban, egy buszt elõzött egy motoros, én meg mentem felfelé. Szóval hétvégén csak óvatosan...t-works: Galya keleti lejtõ, Mátraháza-Parád, Adács-Vámosgyörk, Detk-Ludas-Mátrai Erõmû környékére gondolok. Paris-Roubaix
Sziasztok!
A fórumot olvasgatva azért látom, hogy az én kérdésem nem lesz annyira komoly.
Szóval volna ez a Mali országútim, amit egy kicsit asszem drágán dobtam fel a piactérre:)
http://piacter.bikem...=131052&cat=fav
Most azonban, mivel a váz nagyon a szívemhez nõtt, gondolkodom, hogy nem is kellene eladnom hanem átalakításokkal (kormány, vastagabb gumi, sárhányó) harcos kis budapesti városi brinyóvá lehetne alakítani. Ebben a szûk keresztmetszetet a vastagabb gumiban érzem, ami még azért így sem vagyok benne biztos, hogy egy kényelmes városi gép komfortját adná. Padkázással most is vannak gondok.
vélemények a mostani árról és a tervekrõl?
Köszönöm.
Ja, értem! Szóval sokkal jobban megéri megvenni egy full alu (ismeretlen ötvözet, mert honlapon nem szerepel) 1700g-os vázat Sora szintû cuccokkal, mint nem sokkal kb. 10%-al többért egy minimum egy - ha nem több- szinttel jobb kerékpárt.
felhasznált csõszett minõsége, mennyit tesztelték, gyártási technológia, súly, merevség, kinézet.
és ez kb csak a szempontok fele:)