Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34361 hozzászólás a témában

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
mindeni Pro2Race SC-t hajt :D aki szereti a minõséget "olcsón"

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Supersonic-ban nem olyan ellenálló a szövés, és a defektvédelme elég puding. Ellenben halál könnyû. Nekem Pro2Race Service Course van, az maximálisan bevált. Elõtte Vittoria Diamante ProLite volt... na az egy hulladék... olyat ne:(

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás

szal conmti gp 4000, supersonic vagy tufo? esetleg egyéb ötlet?
elõre is köszi a segítságet!

schwalbe ultremo (190 gr) 7.5 ezer, de ebben biztos nem fogsz csalódni, a nagy körversenyeken is sokan ezzel mennek

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Tufo peremes szingónak utánozhatatlan gördülése van. Megveszed, felrakod szép zsírúj. kb gyufaszál vastagságnyi felületen gurulsz és eszméletlen simán megy. Gördülési ellenállása nemhiszem hogy sok van...csak ajánlani tudom, de vegyél bele tufo löttyöt egyrészt, másrészt meg tudd hogy gyorsan kopik!

szerk.: Conti ultra sport hajtogatható 227g. Ma mértem.

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás
hellobello
az tényleg jó vásár volt:)
én is gumivásárlás elõtt állok
valami atom versenyre kihegyezett gumi kéne, amit csak versenyen használnék
van a conti gp 4000, sok helyen azt írják ez a csúcs, de van egy conti supersonic is, ez mit tud? Nem csak ilyen idõfutamgumi, amivel kettõt fékezel és eldurran? vagy még lehetne ilyen tufo peremesszingót, nem tudom az milyen
ultra sport után váltottam ultra 3000re, egyik 330gr körül másik 195 körül van és ég és föld a különbség, ezért akarok valami atom, gumit amit csak versenyen nyúzok
szal conmti gp 4000, supersonic vagy tufo? esetleg egyéb ötlet?
elõre is köszi a segítságet!

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Merre mentetek? Kiskunmajsa felé vagy az 5ösön? Ha az utóbbin, az elég durva lehetett.

Nem vagyunk elmebetegek:D fülöpjakab-félegyháza-csongrád és onnan lefelé asszem ópusztaszeren és sándorfalván keresztül.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás

Most jöttem meg szegedrõl...Fülöpjakab - Szeged (haveromtól mentünk) 99,89 km (kis eltévedéssel:D) átlagsebesség: 30,2 a végére eléggé hullák voltunk, mert semmi normális kaja nem volt nálunk, amúgy nyomtuk végig 33-35el...eszméletlen király volt:D

Merre mentetek? Kiskunmajsa felé vagy az 5ösön? Ha az utóbbin, az elég durva lehetett.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
senki sem ír...ma igenjó alkalmi vételt csináltam:D Continental Ultra Sport hajtogatható külsõ 622-20-as méretben KÉT DARAB (!!!) 2500ft-ért...ebikeos ára darabonként 3700:P

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Most jöttem meg szegedrõl...Fülöpjakab - Szeged (haveromtól mentünk) 99,89 km (kis eltévedéssel:D) átlagsebesség: 30,2 a végére eléggé hullák voltunk, mert semmi normális kaja nem volt nálunk, amúgy nyomtuk végig 33-35el...eszméletlen király volt:D

jannusz

jannusz

vendég

• fórumtag
  • 67 hozzászólás
Hegyi OB: 2 kanyarral lejjebbrõl néztem, úgyhogy nem 100%, de ha jól sejtem Árvai, Szórádi, Fejes lett a sorrend.

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás

Milyen Giant TCR váz lehet az, amelynek az új ára 110 ezer Ft? A boltban a srác nem tudta megmondani melyik típus, de azt mondta, hogy a Neuzernél ez az egy fajta van.

Giant TCR Alumánium váz :)
pl:
http://www.giant-bic...794/30746/zoom/

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Milyen Giant TCR váz lehet az, amelynek az új ára 110 ezer Ft? A boltban a srác nem tudta megmondani melyik típus, de azt mondta, hogy a Neuzernél ez az egy fajta van.

carbon-dani

carbon-dani

vendég

• fórumtag
  • 186 hozzászólás
bocs,hogy ezt ide írom,de a hegyi ob-ról nincs valakinek valami gyors eredménylistája???:)

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

10-es Shimano agyra kell valami módosítás, hogy 9-es kazettát feltegyek?

attólfügg milyen 10-es. Mondjuk pl egy 105-höz vagy Ultegrához nem kell semmi módosítás, de ha jól tévedek a Dura Ace-re föl se megy.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
10-es Shimano agyra kell valami módosítás, hogy 9-es kazettát feltegyek?

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás
Campa és Sh NEM kompatibilis, én összeházasítottam egy Athena monot egy Exage hajtókarral és szar érzés, állandóan lelazul és szétcseszed vele a hajtómû kúpolását!
Sh monot lehet venni egészen olcsón is, vegyél, ha Campa kell...hát az egy kicsit drágább, de állítólag akkor egy alsó-középkategóriás is tudja azt amit a nagytesók. Érdeklõdj rendes országútis boltokban (Biondo,Vár stb., esetleg M.ZS.)

swn

swn

vendég

• fórumtag
  • 116 hozzászólás
A Zöldpont-ban van még 2 pár Conti GP3000 (kék futófelülettel) - ha jól tudom. 4900 Ft darabja, nagyon tartós, esõben is megbízható, szárazon pedig lehet vele feküdni a kanyarban - lelkesen gyakorlom a szerpentineken. :) Sokat keresgéltem és nem találtam jobbat, ennyiért fõleg nem. Vélemények: http://www.roadbiker...22_2489crx.aspx

Más:
Campa hajtókarhoz (8-as rendszer) jó lehet a Shimano négyszögtengely, mondjuk egy 110mm-es?

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

gondolom olaszmenetes kell nekem, ha olasz a bicó,ugye? :)

Ha a Campa középrészt adja hozzá, jó eséllyel az.
Csekk PM!

Felniügyben kösz a hozzászólásokat!
Tartalék keréknek, ciklokrosszra akarom használni, az 500g/felni nekem könnyû, szóval a grammánia itt nem játszik.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás
így volna logikus, de ebben nem vagyok kompetens, majd az okosok :)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
akkor lehet ez lesz...
gondolom olaszmenetes kell nekem, ha olasz a bicó,ugye? :)

fixi lesz ez is .)