Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34346 hozzászólás a témában

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
hát ez erõs .... max 9k

Mathias

Mathias

törzsvendég

• fórumtag
  • 492 hozzászólás

deca Michelin Pro2 Service Edition.... jobbat ólcsóbban nem találsz... /hajtogatós/

De az 17e nem? mármint ha arra gondolsz, ami ilyen hengerben van és van benne belsõ is. Mondjuk van ott 13ért sima pro2 race is.

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
deca Michelin Pro2 Service Edition.... jobbat ólcsóbban nem találsz... /hajtogatós/

Mathias

Mathias

törzsvendég

• fórumtag
  • 492 hozzászólás

Segítsetek nekem!
Van valami különbség a hajtogatós és a drótos külsõ között?
Azon kívül hogy betehetem a hátizsákomba :-)
Keresek valami olcsó országuti külsõt!
Nem versenyre hanem edzeni! De azt sem akarom hogy valami kõ nehéz darab legyen.
De ugy látom egy bioznyos szinthez "gyárilag" adják a hajtogatóst!
Én meg nem akarom kifizetni a drága kevlárt ha mégcsak be sem teszik a futófelületbe defektvédelem gyanánt...
a cst gumit ismeritek ezt találtam olcsóba,
de ha ismertek valami olcsó külsõt ami mostanában tuti vétel lenne kérlek szóljatok.

A kevláros könnyebb.
Nekem van CST 1406K-ám (K gondolom a kevlár). Nincs vele semmi bajom, kb 800-kmet mentem vele. Normális kevláros gumi olyan 3000e/db környékétõl kapható.

edani

edani

vendég

• fórumtag
  • 22 hozzászólás
Segítsetek nekem!
Van valami különbség a hajtogatós és a drótos külsõ között?
Azon kívül hogy betehetem a hátizsákomba :-)
Keresek valami olcsó országuti külsõt!
Nem versenyre hanem edzeni! De azt sem akarom hogy valami kõ nehéz darab legyen.
De ugy látom egy bioznyos szinthez "gyárilag" adják a hajtogatóst!
Én meg nem akarom kifizetni a drága kevlárt ha mégcsak be sem teszik a futófelületbe defektvédelem gyanánt...
a cst gumit ismeritek ezt találtam olcsóba,
de ha ismertek valami olcsó külsõt ami mostanában tuti vétel lenne kérlek szóljatok.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

a hátsó kerék nem racsnis oldala gyakran fell tud lazulni, és "megpuhul" a kerék.

ezt hogy kell érteni?

Ne is emlegesd azt a hozzászólást!!! Tegnap este lázas voltam, és volt egy olyan lázálmom hogy Dura Ace kerékszettem volt, és szétlazult az egész...mostmár tudom hogy honnan vettem álmomban ezt az eshetõséget...:D

vittore301

vittore301

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
a hátsó kerék nem racsnis oldala gyakran fell tud lazulni, és "megpuhul" a kerék.

ezt hogy kell érteni?

mykonzerv

mykonzerv

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
bajban vagyok.

tekerésztem most befelé a look stoplit a cipõmbe és az egyik csavarnak vagy lyuknak megszakadt a menete. az összes bent van rendesen, ez az egy, ami gázos. csak forog egy helyben és se ki, se be :(
mit tudok kezdeni vele? alátétre gondoltam, hogy tuszkolok bele 1-2 darabot és akkor stabil, csak hát ugye stoplicserekor ez már necces :S
valami ötlet a gondra?

mykonzerv

mykonzerv

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
ezen pont nem gondolkoztam még. már attól is felállta a szõr a hátamon, hogy nem fér be az ujjam a hátsó kerék és a nyeregcsõ, illetve a jobb hajtókar és a láncvilla közé:D
amúgy meg nem tervezem, hogy ezzel járjak saras úton vagy esõs idõben. legalábbis nem szándékosan. arra van egy kevésbé drága bringám is:D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
És te hogy oldod meg, hogy saras úton ne az elsõváltó bilincse húzza le a sarat a hátsókerékrõl? Látom, neked is igen kompakt a geometria (nekem is van ott kb 1 mm), s én pl aggódom, hogy egy tojás beszerzése után, esetleg egyszer nem fogok majd tudni hazajönni.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

mykonzerv

mykonzerv

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás

Teccik a fekete fehér combó, de a nyeregrõl nem csúszól le, hogy ennyire elõre döntöd?

de, valószínûleg igen, csak még nem mentem vele többet a ház elõtti gurulgatásnál:) majd holnaplesz nagy tesztkör (budaörs-visegrád-budaörs).

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás

Egy pár hétig volt Elite kerekem, szerettem nagyon. Aztán SL utána ES, blablabla. Arra kell csak figyelni, hogy a hátsó kerék nem racsnis oldala gyakran fell tud lazulni, és "megpuhul" a kerék.

Ezt fejtsd már ki bõvebben légyszives. Kerékvásárlás elõtt állok éppen. Gondolkodom, hogy fûzessek-e, vagy gyári kereket vegyek.

Técs

Técs

vendég

• fórumtag
  • 58 hozzászólás
Teccik a fekete fehér combó, de a nyeregrõl nem csúszól le, hogy ennyire elõre döntöd?

mykonzerv

mykonzerv

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás

nekem van egy 26,2-es karbon bbb-m ha érdekel

hopp-hopp:) mi, mennyi, hogyan?:)
küldenél egy mélt róla a sanyi86(kukac)interware(pont)hu -ra?
köszi

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás
nekem van egy 26,2-es karbon bbb-m ha érdekel

mykonzerv

mykonzerv

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
nah, kész a szamaram. október óta épült:D

Coppi1
Coppi2
Coppi3
Coppi4
Coppi5
Coppi6

a nyeregcsõ kicsit otromba, azt még lecserélem, amint tudom. csak ritka a 26.2-es méretû króm vagy karbon...

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás
mert tiagra?
én a 105ösöm vettem 35ért újonnann, sztem úgy nem nagy a kül.
meg nem hollowteches

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
A Shimano Tiagra kompakt hajtómû elég látványosan olcsó, ennek mi az oka? Láttam képet róla és mintha maláj gyártmány lenne, ez gondolom egy ok, de mondjuk anyagokban, technológiában is más?

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Egy pár hétig volt Elite kerekem, szerettem nagyon. Aztán SL utána ES, blablabla. Arra kell csak figyelni, hogy a hátsó kerék nem racsnis oldala gyakran fell tud lazulni, és "megpuhul" a kerék.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
megtaláltam, köszi :)

még gondolkodom, és beugrok Várba nézelõdni picit. Ha már cserélek, egy könnyebbet kéne beletenni :)