Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34346 hozzászólás a témában

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
az meg csúszik mint a vazelin... csak görgõzésre használom

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

az ultra sport-tal csak annyi bajom volt, hogy ha csúnyán nézel rá, defektet kap. semmivel sem volt még annyi problémám, mint azzal a külsõvel. tapadása viszont magasan veri azt az árkategóriát és a tömege is jó (hajtogatós). gp4000-et bátran ajánlom, gp3000-en gurulok, az is nagyon barát.

ezt a defektes dolgot jó tudni...akkor majd ha valamerre hosszúra megyek el akkor felrakom a Schwalbe Blizzard hajtogathatót...

swn

swn

vendég

• fórumtag
  • 116 hozzászólás
az ultra sport-tal csak annyi bajom volt, hogy ha csúnyán nézel rá, defektet kap. semmivel sem volt még annyi problémám, mint azzal a külsõvel. tapadása viszont magasan veri azt az árkategóriát és a tömege is jó (hajtogatós). gp4000-et bátran ajánlom, gp3000-en gurulok, az is nagyon barát.

brumbie

brumbie

vendég

• fórumtag
  • 143 hozzászólás

van a conti gp 4000, sok helyen azt írják ez a csúcs, de van egy conti supersonic is, ez mit tud? ...
szal conmti gp 4000, supersonic vagy tufo? esetleg egyéb ötlet?
elõre is köszi a segítságet!

Szóval én Conti 4000-eket gyûrök, lassan már 4000 km van bennük. Ha a nyomásra figyelsz és betartod, azt a szót, hogy defekt és felütés el lehet felejteni, pedig igen szar utakon használom általában (Aki ismeri a Felsõtárkány-Miskolc szakasz hevesi oldalát az tudja, milyen minõségû utakról beszélek)
A kopásjelzõje szinte nem jelez jelentõs kopást.
Szóval bár nem olcsó, de ha nyugodtan akarsz kerekezni, pláne versenyezni, akkor ajánlom.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
31.8as stucnihoz létezik szûkítõ 26.00-ra, ami itthon is kapható?
találtam tengerentúli online boltot, de annyiból már veszek új stucnit,kormányt :P

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
mindeni Pro2Race SC-t hajt :D aki szereti a minõséget "olcsón"

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Supersonic-ban nem olyan ellenálló a szövés, és a defektvédelme elég puding. Ellenben halál könnyû. Nekem Pro2Race Service Course van, az maximálisan bevált. Elõtte Vittoria Diamante ProLite volt... na az egy hulladék... olyat ne:(

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás

schwalbe ultremo (190 gr) 7.5 ezer, de ebben biztos nem fogsz csalódni, a nagy körversenyeken is sokan ezzel mennek

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Tufo peremes szingónak utánozhatatlan gördülése van. Megveszed, felrakod szép zsírúj. kb gyufaszál vastagságnyi felületen gurulsz és eszméletlen simán megy. Gördülési ellenállása nemhiszem hogy sok van...csak ajánlani tudom, de vegyél bele tufo löttyöt egyrészt, másrészt meg tudd hogy gyorsan kopik!

szerk.: Conti ultra sport hajtogatható 227g. Ma mértem.

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás
hellobello
az tényleg jó vásár volt:)
én is gumivásárlás elõtt állok
valami atom versenyre kihegyezett gumi kéne, amit csak versenyen használnék
van a conti gp 4000, sok helyen azt írják ez a csúcs, de van egy conti supersonic is, ez mit tud? Nem csak ilyen idõfutamgumi, amivel kettõt fékezel és eldurran? vagy még lehetne ilyen tufo peremesszingót, nem tudom az milyen
ultra sport után váltottam ultra 3000re, egyik 330gr körül másik 195 körül van és ég és föld a különbség, ezért akarok valami atom, gumit amit csak versenyen nyúzok

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Merre mentetek? Kiskunmajsa felé vagy az 5ösön? Ha az utóbbin, az elég durva lehetett.

Nem vagyunk elmebetegek:D fülöpjakab-félegyháza-csongrád és onnan lefelé asszem ópusztaszeren és sándorfalván keresztül.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás

Most jöttem meg szegedrõl...Fülöpjakab - Szeged (haveromtól mentünk) 99,89 km (kis eltévedéssel:D) átlagsebesség: 30,2 a végére eléggé hullák voltunk, mert semmi normális kaja nem volt nálunk, amúgy nyomtuk végig 33-35el...eszméletlen király volt:D

Merre mentetek? Kiskunmajsa felé vagy az 5ösön? Ha az utóbbin, az elég durva lehetett.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
senki sem ír...ma igenjó alkalmi vételt csináltam:D Continental Ultra Sport hajtogatható külsõ 622-20-as méretben KÉT DARAB (!!!) 2500ft-ért...ebikeos ára darabonként 3700:P

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Most jöttem meg szegedrõl...Fülöpjakab - Szeged (haveromtól mentünk) 99,89 km (kis eltévedéssel:D) átlagsebesség: 30,2 a végére eléggé hullák voltunk, mert semmi normális kaja nem volt nálunk, amúgy nyomtuk végig 33-35el...eszméletlen király volt:D

jannusz

jannusz

vendég

• fórumtag
  • 67 hozzászólás
Hegyi OB: 2 kanyarral lejjebbrõl néztem, úgyhogy nem 100%, de ha jól sejtem Árvai, Szórádi, Fejes lett a sorrend.

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás

Milyen Giant TCR váz lehet az, amelynek az új ára 110 ezer Ft? A boltban a srác nem tudta megmondani melyik típus, de azt mondta, hogy a Neuzernél ez az egy fajta van.

Giant TCR Alumánium váz :)
pl:
http://www.giant-bic...794/30746/zoom/

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Milyen Giant TCR váz lehet az, amelynek az új ára 110 ezer Ft? A boltban a srác nem tudta megmondani melyik típus, de azt mondta, hogy a Neuzernél ez az egy fajta van.

carbon-dani

carbon-dani

vendég

• fórumtag
  • 186 hozzászólás
bocs,hogy ezt ide írom,de a hegyi ob-ról nincs valakinek valami gyors eredménylistája???:)

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

10-es Shimano agyra kell valami módosítás, hogy 9-es kazettát feltegyek?

attólfügg milyen 10-es. Mondjuk pl egy 105-höz vagy Ultegrához nem kell semmi módosítás, de ha jól tévedek a Dura Ace-re föl se megy.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
10-es Shimano agyra kell valami módosítás, hogy 9-es kazettát feltegyek?