Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34361 hozzászólás a témában

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
igen... és a e-bike on aszem még lehet kapni konzoloshoz bilincset is valami 2-3k ért és akkor fel tod rakni Rögzítõ pont nélküli vázakra...

_Mickey_

_Mickey_

vendég

• fórumtag
  • 136 hozzászólás
Mi a különbség a vázkonzolos ( shimanonál F ) és a bilincses ( B ) típusú elsõ váltó között?
Nekem vázkonzolos van, de a nyeregcsõvemen nincs az elsõ váltó számára kialakított rögzítési pont, ebben az esetben bilincsest is használhatnék?

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Born izotóniás ital edzésre? 40-50km kb 32-es átlaggal...

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
jabocs, így már értem :)

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás
MATT, nyilván azért, mert fixit építeni csak kukázott alkatrészekbõl szoktak, nem tudtad?

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

prowheel acél hajtómû ultragáz, megvan 1 kg, és az acél tányér iszonyat hamar felveszi a 8-as formát. 2000 ft-t se ér, max fixire

fixire miért? :wtf:

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás
én a Penco zseléjét és sprortitalát használom, (zselét nem edzésre:P), szerintem jók nagyon

vittore301

vittore301

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
prowheel acél hajtómû ultragáz, megvan 1 kg, és az acél tányér iszonyat hamar felveszi a 8-as formát. 2000 ft-t se ér, max fixire

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
//OFF
ja igen köszi :D majd valamikor feltolom újhelyre 8) addig ez van :D
//ON

a bringásnak a szénhidrát tartaléka a legnagyobb kincse! a zselé, energia szeletek egy bónusz energiabevitel ... rendszeres edzés mellett nem javallom..

hosszabb edzésen igen, illetve hogy szokja a emésztõrendszered a feelinget ,de nem rendszeresen. Azt csak te tudod mit tudsz megenni és mi marad benned Zselé(ezt inkább futáshoz szokás) az oan 50-50% hogy benned marad...

energia szeletek Powerbar vagy Verofitet ajánlom (utóbbi nagyon ütõs 2 vel lenyomtam egy Ironmant úgyhogy van benne kraft...)

inkább edzés elött egy jó kis kajcsi utána egy laza huszas kóricálás, átmozgatás nagymama tempó 110es pulzuson... és utánna lehet adni neki az ívet de eléhezésre vigyázni... (1x 2x nem árt hogy tudd mire kell felkészülni illetve megduplázza a szénhidrát raktárakat a szervezetben... de q..va sz.r érzés 38 fokos hõsékben vacogó fogakkal tekerni...) /szendvics is mehet edzésre..:) /

és utánna természetesen megint kajcsizás 8)

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
OFF: sac1: a képeid error 404, file not found:) csak gondoltam szólok:)
ON: ki milyen zselét/port/akármit használ edzéshez? Born?

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
akkor egyedül maradtam 8) én nemszeretem a régiségeket.. de nem azt mondom hogy nem ajánlom, természetesen én is találtam szépségeket már apróba csak én nem tekernék velük szívesen.

juby

juby

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 hozzászólás
én is a retrora szavazok jobb minöségü alkatrészek és nekem jobban is tetszik
:D ...Nem,nem tündérke a kívánság,az kívánság. Térdelj csak le szépen!:D

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás
Én pont olyat használok. Nem egy nagy eresztés. Nem lehet valami szépen felrakni, és hátra nem túl tartós. Kb. 2800-3000 km-t bír hátul. A legutolsóban pl. brutális szövetszakadás volt. Valami jobbat akarok majd kipróbálni. Tufo-ból az olcsóbb?

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.374 hozzászólás
Decathlonban 3-4k között láttam Vittoria szingót. Még az is lehet, hogy párban.
People should know when they are conquered.
Would you, Quintus? Would I?

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Egyetértek

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás
ami a retro vs olcsó bringa témát illeti én is a retrora szavazok, annál idegesítõbb nincs mikor egy olcsó szett nem mûködik normálisan, viszont a retro meg egyszerû mint egy faék, az vagy mûködik vagy nem, csak tényleg oda kell figyelni mit vesz meg az ember, az én téli cangám 50nél tuti nem ér többet, komfortra mégis olyan mint a versenygép. Jó nyilván nincs olyan súlyban meg nincs fváltókar de sztem akor is jobban megéri.

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás
Felnicsere küllõkkel minimum 10ezer (inkább 15)+munkadíj, hozzá a külsõk, belsõk. Míg 12-bõl kijön 2 szingó, hozzá Tufo defektjavító lötty, és kész. Több ismerõsömnél is mûködik. Igaz, vágás ellen nem véd, de az a peremes külsõt is szétvágja.
Vagy nézel apróból kerékszettet.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

juby

juby

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 hozzászólás
persze hogy meglehet felni választásnál figyelni kell a küllö jukak számát a küllöt viszont jobb cserélni mivel kitudja mióta nyuzzák menyire fáradt már el na meg nem is biztos hogy az új felnihez passzol a méret
:D ...Nem,nem tündérke a kívánság,az kívánság. Térdelj csak le szépen!:D

Hmaci

Hmaci

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Üdvözletem, remélem még nem merült fel a kérdés, és kapok választ a kifejezetten hülye kérdésemre: Nem rég vettünk a havernak egy bringát, és "sajnos" kiderült, hogy szingós a felni, a külsõ. Azért nem jó hír, mert amatõrök vagyunk, macera nekünk a "versenytechnika", pláne ha a srác a városban használja. A problémát tetézi, hogy lehet, hogy rossz a gumi, mert elég hamar eléggé leeresztett. Most azon gondolkozom, hogy végleg meg kéne oldani a dolgot és felmerült egy ötlet bennem, hogy a felnit kompletten kéne cserélni. A kérdésem a következõ: Meg lehet azt csinálni, hogy a szingós felnit leoperálom, és helyette egy sima, normál felnit rakok fel? Küllõk, agyak ilyenkor maradhatnak? Remélem nem hülye a kérdés és kapok rá jó választ, elõre is köszönöm!

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás
mi a bajod a menetes stucnival?
bármilyen árfekvésben kapsz 1"-os menetes k.csapágyat, ha sima golyós rendszerû, akkor max golyót cserélsz és fel van újítva!

a gumira rá van írva, hogy 622... mást nem szabad megvenni.
a nagy szopás szerintem a szingós kerék!

ezen kívül én dobok egy szavazatot a hasdznált gépek mellé!