Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34373 hozzászólás a témában

Mathias

Mathias

törzsvendég

• fórumtag
  • 492 hozzászólás
Én 50-70km-re két kulacsot meg általában egy banánt viszek, mert mondjuk ha szembeszél van hazafelé, vagy úgy döntök, hogy az emelkedõ felé jövök haza és nem eszek banánt és 1 kulacsot viszek, akkor az utolsó kilómétereken, már csak arra tudok gondolni, hogy inni meg enni akarok.:) Szóval biztos, ami biztos én mindig viszek valamit magammal. Egyébként valószínûleg alkat,intenzitás,idõ(és nem táv) kérdése ki bírja ki, ki nem, valami tápanyag bevitel nélkül.

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
40-50km meg pláne :D anyira még kulacsot se viszek

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás
nem a borntól mész 32es átlagot

Born izotóniás ital edzésre? 40-50km kb 32-es átlaggal...

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás

elég parasztos...

Nem, a szalonnás, na az parasztos :D

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
én azt a bolero higítós témát használom elvileg c vitamin plussz calcium, de számomra az a lényeges hogy édes. észrevehetõen jobb, de vizet azért külön kell mellé adagolni
egy próbát szerintem megér mindenkinek 70ft egy kis zacskó
szilárd dolgot 30km után, majd onnantól 20-anként legtöbbször zsömle benne nutella vagy lekvár. elég parasztos, meg jobb ha ilyen kajánál megállsz, ez a mennyiség nekem pont elég, és mégsem vagyok éhes
cerbonát én is szoktam, de nekem min2 szelet kell frissítésenként

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás
Tegnap én is Cerbonát nyomtam, csúnyán eléheztem, szédülés és izomgörcsök, úgy jöttek értem kocsival...
Én párszor használtam zselét, az bejött, illetve a megelõzés, ami az igazán hasznos: elõzõ este vakondtúrásnyi kupac tészta, reggelire valami édes tészta kávéval, és gond nélkül lement fixivel 180km (közben 3db Corny és 1 túrós batyu). Tegnap 50km után végem volt...

carbon-dani

carbon-dani

vendég

• fórumtag
  • 186 hozzászólás
hát én a hagyományos cerbona-t szoktam edzésre használni meg csoki szeleteket+1kulacs víz és 1 kulacs izo(tescostea granulátum formában ).

swn

swn

vendég

• fórumtag
  • 116 hozzászólás

Tiszta víz. 2 óránál rövidebb edzésre felesleges bármilyen plusz energiabevitel. 2-2,5 óránál hosszabb idõtartamra hasznos lehet, vagy nagyobb intenzitásnál (verseny) akár már 1 óra után is. Én vizet szoktam inni versenyen is, szörnyû a felmelegedett szénhidrátos lötty - nekem nehezen megy le.
Zselé: a szilárd kaja híve vagyok. Kivétel a 4-5 óránál hosszabb edzés, vagy a verseny (70km+), amikor már nem megy le a müzliszelet sem, vagy tényleg szükség van a zselé gyors felszívódására és a hozzáadott okosságokra (koffein, aminosavak, egy kis vitaminpótlás, stb.)
ITT van minden tudnivaló A-Z-ig (angol).
Alle!

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás
Pofás kis pumpa! A leírásából nem derül ki: ez teleszkópos, vagy oda-vissza fúj!

Menet közben találtam olyat, hogy Zéfal Duo sorozat, 8Bar-ig (típustól függõen 9b-ig), alu test...
Ilyet vagy általában Zéfalt használ valaki? Mert pl. tök jó árban van ez a Duo...

nocturnus

nocturnus

vendég

• fórumtag
  • 30 hozzászólás
Nekem egy BBB BMP-41 Alloyroad-om van; kicsi, könnyû, a bajból kihúz, 7 bar felett lehet vele fújni, persze megizzadsz közben...
Vész esetére szvsz jó pumpa.
Biciklizem, tehát vagyok.

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás
Tudtok mondani valami elfogadható árú országúti pumpát, ami fel tud fújni 7Bar-t?
(Tegnap vált világossá, hogy a montimhoz használt SKF szuper deutsche minõség egy kalap sz@r, elengedi a levegõt és max 4-4,5Bart tud. Helyette kéne valami)

_Mickey_

_Mickey_

vendég

• fórumtag
  • 136 hozzászólás
Kösz a gyors választ!
Akkor bilincses váltót veszek.
Még1 kérdés, a band diameter alatt, a nyeregcsõ átmérõjét értik?

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
igen... és a e-bike on aszem még lehet kapni konzoloshoz bilincset is valami 2-3k ért és akkor fel tod rakni Rögzítõ pont nélküli vázakra...

_Mickey_

_Mickey_

vendég

• fórumtag
  • 136 hozzászólás
Mi a különbség a vázkonzolos ( shimanonál F ) és a bilincses ( B ) típusú elsõ váltó között?
Nekem vázkonzolos van, de a nyeregcsõvemen nincs az elsõ váltó számára kialakított rögzítési pont, ebben az esetben bilincsest is használhatnék?

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
jabocs, így már értem :)

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás
MATT, nyilván azért, mert fixit építeni csak kukázott alkatrészekbõl szoktak, nem tudtad?

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

prowheel acél hajtómû ultragáz, megvan 1 kg, és az acél tányér iszonyat hamar felveszi a 8-as formát. 2000 ft-t se ér, max fixire

fixire miért? :wtf:

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás
én a Penco zseléjét és sprortitalát használom, (zselét nem edzésre:P), szerintem jók nagyon

vittore301

vittore301

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
prowheel acél hajtómû ultragáz, megvan 1 kg, és az acél tányér iszonyat hamar felveszi a 8-as formát. 2000 ft-t se ér, max fixire