Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34347 hozzászólás a témában

carbon-dani

carbon-dani

vendég

• fórumtag
  • 186 hozzászólás
hát én a hagyományos cerbona-t szoktam edzésre használni meg csoki szeleteket+1kulacs víz és 1 kulacs izo(tescostea granulátum formában ).

swn

swn

vendég

• fórumtag
  • 116 hozzászólás

Born izotóniás ital edzésre? 40-50km kb 32-es átlaggal...

Tiszta víz. 2 óránál rövidebb edzésre felesleges bármilyen plusz energiabevitel. 2-2,5 óránál hosszabb idõtartamra hasznos lehet, vagy nagyobb intenzitásnál (verseny) akár már 1 óra után is. Én vizet szoktam inni versenyen is, szörnyû a felmelegedett szénhidrátos lötty - nekem nehezen megy le.
Zselé: a szilárd kaja híve vagyok. Kivétel a 4-5 óránál hosszabb edzés, vagy a verseny (70km+), amikor már nem megy le a müzliszelet sem, vagy tényleg szükség van a zselé gyors felszívódására és a hozzáadott okosságokra (koffein, aminosavak, egy kis vitaminpótlás, stb.)
ITT van minden tudnivaló A-Z-ig (angol).
Alle!

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás
Pofás kis pumpa! A leírásából nem derül ki: ez teleszkópos, vagy oda-vissza fúj!

Menet közben találtam olyat, hogy Zéfal Duo sorozat, 8Bar-ig (típustól függõen 9b-ig), alu test...
Ilyet vagy általában Zéfalt használ valaki? Mert pl. tök jó árban van ez a Duo...

nocturnus

nocturnus

vendég

• fórumtag
  • 30 hozzászólás
Nekem egy BBB BMP-41 Alloyroad-om van; kicsi, könnyû, a bajból kihúz, 7 bar felett lehet vele fújni, persze megizzadsz közben...
Vész esetére szvsz jó pumpa.
Biciklizem, tehát vagyok.

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás
Tudtok mondani valami elfogadható árú országúti pumpát, ami fel tud fújni 7Bar-t?
(Tegnap vált világossá, hogy a montimhoz használt SKF szuper deutsche minõség egy kalap sz@r, elengedi a levegõt és max 4-4,5Bart tud. Helyette kéne valami)

_Mickey_

_Mickey_

vendég

• fórumtag
  • 136 hozzászólás
Kösz a gyors választ!
Akkor bilincses váltót veszek.
Még1 kérdés, a band diameter alatt, a nyeregcsõ átmérõjét értik?

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
igen... és a e-bike on aszem még lehet kapni konzoloshoz bilincset is valami 2-3k ért és akkor fel tod rakni Rögzítõ pont nélküli vázakra...

_Mickey_

_Mickey_

vendég

• fórumtag
  • 136 hozzászólás
Mi a különbség a vázkonzolos ( shimanonál F ) és a bilincses ( B ) típusú elsõ váltó között?
Nekem vázkonzolos van, de a nyeregcsõvemen nincs az elsõ váltó számára kialakított rögzítési pont, ebben az esetben bilincsest is használhatnék?

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Born izotóniás ital edzésre? 40-50km kb 32-es átlaggal...

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
jabocs, így már értem :)

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás
MATT, nyilván azért, mert fixit építeni csak kukázott alkatrészekbõl szoktak, nem tudtad?

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

prowheel acél hajtómû ultragáz, megvan 1 kg, és az acél tányér iszonyat hamar felveszi a 8-as formát. 2000 ft-t se ér, max fixire

fixire miért? :wtf:

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás
én a Penco zseléjét és sprortitalát használom, (zselét nem edzésre:P), szerintem jók nagyon

vittore301

vittore301

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
prowheel acél hajtómû ultragáz, megvan 1 kg, és az acél tányér iszonyat hamar felveszi a 8-as formát. 2000 ft-t se ér, max fixire

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
//OFF
ja igen köszi :D majd valamikor feltolom újhelyre 8) addig ez van :D
//ON

a bringásnak a szénhidrát tartaléka a legnagyobb kincse! a zselé, energia szeletek egy bónusz energiabevitel ... rendszeres edzés mellett nem javallom..

hosszabb edzésen igen, illetve hogy szokja a emésztõrendszered a feelinget ,de nem rendszeresen. Azt csak te tudod mit tudsz megenni és mi marad benned Zselé(ezt inkább futáshoz szokás) az oan 50-50% hogy benned marad...

energia szeletek Powerbar vagy Verofitet ajánlom (utóbbi nagyon ütõs 2 vel lenyomtam egy Ironmant úgyhogy van benne kraft...)

inkább edzés elött egy jó kis kajcsi utána egy laza huszas kóricálás, átmozgatás nagymama tempó 110es pulzuson... és utánna lehet adni neki az ívet de eléhezésre vigyázni... (1x 2x nem árt hogy tudd mire kell felkészülni illetve megduplázza a szénhidrát raktárakat a szervezetben... de q..va sz.r érzés 38 fokos hõsékben vacogó fogakkal tekerni...) /szendvics is mehet edzésre..:) /

és utánna természetesen megint kajcsizás 8)

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
OFF: sac1: a képeid error 404, file not found:) csak gondoltam szólok:)
ON: ki milyen zselét/port/akármit használ edzéshez? Born?

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
akkor egyedül maradtam 8) én nemszeretem a régiségeket.. de nem azt mondom hogy nem ajánlom, természetesen én is találtam szépségeket már apróba csak én nem tekernék velük szívesen.

juby

juby

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 hozzászólás
én is a retrora szavazok jobb minöségü alkatrészek és nekem jobban is tetszik
:D ...Nem,nem tündérke a kívánság,az kívánság. Térdelj csak le szépen!:D

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás
Én pont olyat használok. Nem egy nagy eresztés. Nem lehet valami szépen felrakni, és hátra nem túl tartós. Kb. 2800-3000 km-t bír hátul. A legutolsóban pl. brutális szövetszakadás volt. Valami jobbat akarok majd kipróbálni. Tufo-ból az olcsóbb?

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.374 hozzászólás
Decathlonban 3-4k között láttam Vittoria szingót. Még az is lehet, hogy párban.
People should know when they are conquered.
Would you, Quintus? Would I?