Németországból megrendelni meg elég költséges vállalkozás lenne, mert alkatrészenként szerettem volna beszerezni, nehé összeszedni egy komplett szett árát.
ott van ausztria. Ha kell segitseg, dobj pm-t. Van par ismeros bolt.
Németországból megrendelni meg elég költséges vállalkozás lenne, mert alkatrészenként szerettem volna beszerezni, nehé összeszedni egy komplett szett árát.
Lehet hogy nem ebbe a fórumba tartozik de én országútin használnám. Van valakinek tapasztalata, vagy tud mondani valakit, aki használt már olyan hátsó agyat, ami egyszerre agyváltós és soros? Óútiba tenném hogy minél kevesebbet kelljen tekerni, és mivel úgy is hátsó agyat akarok cserélni ezért gondolkoztam rajta. Érdemes lenne átállni? Biztos jóval nehezebb de súly nem érdekel.
egyszerre agyváltós és soros?
Óútiba tenném hogy minél kevesebbet kelljen tekerni
NE centrírozz egy olyan keréken amit szeretnél használni, abban az esetben ha elõtte még nem próbáltad. Szerintem 5-900 ftot megér az hogy 1 évig ne kelljen ránézni.
Amúgy ugyanannyit húzz mindegyiken, körben haladva a keréken, ha nem volt benne nyolcas, nem ronthatod el nagyon. Egy fél fordulat elég, max ha laza, húzol rajta még. És utána elég vszínû hogy lesz benne nyolcas amit ki kell majd venned.
Jaboccs. De majd úgyis lesz.köszi, de nincs ütés, nyolcas, tojás a kerékben
Ha Janes is beleegyezik akkor nagyon szépen köszönöm, jöhet privátban.gyzsolt én is ilyet hajtok, ha gondolod összeollózok 1 kicsit a Janes-al történt priv üzikbõl
![]()
Nekem Tiagrás van, szerintem 160ért nem kapni ilyen jól felszerelt modellt...
A Sorás meg asszem 113, ez is szintén fullos ezért az árért...
Mindig van egy aki nem érti a viccet...Mert az alut vissza lehet?
az is törik. Acélváz meg...én nem mennék olyan vázzal ami baleset után lett visszahajlítva...