Nem, én egy balatonkörre gondolok, ami a rendes kijelölt úton megy. igaz az utolsó 30km-nél már sötét volt (3fogásos ebéd elvette az idõt:D) és így felmentünk a fõútra és ott nyomtuk.
Kobuc: úgy osztanám fel hogy 20%fõút 50% fõút melletti rendes bringaút 30%gyalogosok által is bitorolt út. De szerintem egy nagyon kellemes kör, életem eddigi leghosszabb megtett távja, és tetszett. Elõzõ nap érdemes tekerni valamennyit (mi 90km-t tekertünk) hogy formában legyetek. Ha nem bírod, akkor pl van egy rész ahol felmegy egy hegyre az út, na ott inkább a fõúton mentek a balaton mellett...stb
Ha érdekel mesélek még róla
Én egyébként a Balatonnál élek, és ha egy mód van rá, elkerülöm a bringautat. Egy vicc az egész, tipikus magyar "na most már akkor van kerékpárút is" hozzáállással készült. Alapja nincsen, kismillió keresztezõdés miatt (ahol a kerékpárosnak van elsõbbsége, de természetesen soha nem adják meg) a folyamatos haladás ki van zárva, lakott területen járdaként használják, és van, ahol egyszerûen nyomaveszik. Még sorolhatnám, de csak felidegesíteném magam. Tervbe vettem, hogy csinálok egy fotósorozatot a számtalan hibájáról.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére