persze ez csak egy velemeny
...ami teljesen helyénvaló, jogos, ezért egyet is értek vele

persze ez csak egy velemeny
De, nehéz, viszont 2008-ban a Scultura evo meridát (fullcarbon váz ultegra szettel, FSA cuccokkal) is ezzel a kerékkel szerelték.... :S
RAUH-Welt
B E G R I F F
Én 75-80kg között vagyok, nekem Ambrosio Excursion van 36lyukkal, szerintem erõsebb a kerék, mint a montiban (Sun CR18)
Nem annyira aero design, mint a Vuelta, viszont jóval könnyebb és 5e Ft-ért vettem/db.
szep nagyon
de nalam az aksium race kerek kicsit kilog. az ultegra szetthez kepest nem nehez?
Sziasztok!
Végre teljesen elkészült az outim, 2 hét alatt gyorsan bele is hajtottam majdnem 1000Km-t a korai nyárra való tekintettel, eddig nagyon tuti.
Merida 903-as váz, full Ultegra 2007es szett, Mavic Aksium Race kerékszett.
Sajnos még montis pedállal és cipõvel használom, de az országúti pedálom már megvan még a cipõ hiányzik.
Kinek hogy tettszik?
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
RAUH-Welt
B E G R I F F
Milyen súlya?
Én majd 30 kg-al vagyok nehezebb és még soha semmi nem ment tönkre a súlyom miatt. Mostanában pl 24/27 küllõs kerékszettet használok és centrírozni se kellett 5-6e km alatt.
Szep gep! Merrefele mozogsz vele? Par napja lattam egy ilyesmit szembe jonni Budaors kornyeken.
Eleg zavaros nekem a Merida kinalat.
Bar ez nem "Lite", de gondolom ez van neked, nem?
http://www2.merida-b...ikes.Detail.216
Lite egyaltalan nincs a weben a listan, meg a 2006-ig visszanyulo archivumban sem.
Az 56-os virtualis toptupe is kizart, 575 az L, 555 az M. Legalabbis az idei geometriak mind ilyenek, legyen karbon vagy alu.
Mellesleg a weben joval tobb meret van (hat), mint amit te irtal. Lehet a forgalmazonak jobb biznisz, ha csak 3 felet forgalmaz. (?)
Mekkora a kormanystucni?
Lehet, hogy igazad van. 184cm vagyok, ez pedig egy L-es váz, vízszintesen mérve 56 cm felsõcsõ. De teljesen jónak érzem. Az a baj a Meridának összvissz 3 vázmérete van, M, L, XL.
Úgy tûnik, hogy eggyel nagyobb méretet még bõven elviselnél, de így legalább olyan profi kinézete van.
Szinte bármilyen felnit választhatsz ha 30 küllõ felett gondolkodsz, a te súlyod mellett.
Sziasztok!
Bárkinek tapasztalata, infója a következõ felnikrõl? :
-Vuelta airline széria
-Mavix cxp 22(32küllõ)
-Ritchey aero ocr pro (28küllõ)
Hogy legyen támpont: cél egy strapa kerékszett összeállítása városba(annak minden hátrányával) nem versenyzésre 75kgra. Mavicom és ritchey-m van soha nem használva csak nem tudom hogy beépítsem és lesz ami lesz alapon "tesztelem" vagy eladom szép megkímélt állapotukban és veszek mondjuk airline-t mert az állítólag elég erõs .
Köszi mindenkinek és jóéjt.
Sziasztok!
Bárkinek tapasztalata, infója a következõ felnikrõl? :
-Vuelta airline széria
-Mavix cxp 22(32küllõ)
-Ritchey aero ocr pro (28küllõ)
Hogy legyen támpont: cél egy strapa kerékszett összeállítása városba(annak minden hátrányával) nem versenyzésre 75kgra. Mavicom és ritchey-m van soha nem használva csak nem tudom hogy beépítsem és lesz ami lesz alapon "tesztelem" vagy eladom szép megkímélt állapotukban és veszek mondjuk airline-t mert az állítólag elég erõs .
Köszi mindenkinek és jóéjt.