Nekem jó lenne az 58-as váz?
üdv: Dani
Szvsz az nagy neked, esetleg hatareset. De a testmagassag csak saccra eleg.
Nekem jó lenne az 58-as váz?
üdv: Dani
volt mar
nezegesd a jovo evi ujdonsagok topikot, altalaban eleg hamar felkerulnek oda az uj cuccok
milyen lesz a Red ha megújul?
RAUH-Welt
B E G R I F F

Teljesen jó bringa szerintem. Mivel viszonylag régi modell, ezért nagyon jó áron tudsz hozzájutni, de külön a vázszett nem éri meg, a nagyon akciós ára is 120 körül van, (váz, villa, kcs, minden nélkül) a komplett bringát pedig 260 körül meg tudnád szerezni.
Én mentem vele, elég jól csillapítja a rezgéseket, elöl-hátul, nagy sebességnél is stabil bringa, merev mint az atom, cserébe nem könnyû a váz. 1700 körül, de ez a hidroforming meg a karbon miatt van.
Meg elõnye hogy 3 év gari, és korrektek eléggé.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Nem tudom, vegulis nem egy csunya vaz, akar lehet is.Moser létezett Sachs felszereltséggel?
link
Nekem kicsit kamunak tûnik, a matricák sem valami meggyõzõek..
:confused:
Azt szeretném megtudni h ennek a váznak mi a neve és mikor gyártották, ...
RAUH-Welt
B E G R I F F
ha hasznaltal mar jo gyenge minosegu ipari hulladek kategoriasat akkor tudod hogy mennyire idegesito amikor hajladozik ossze-vissza meg lecsuszik a fogrol es lesarkalod a butykeidet.
Hát azért az már mindennek a teteje, hogy az a lánckerék ellentartó szerszám, ami áll 10 db láncszembõl, meg egy fémlapból az 120 euro, a láncbontó pl meg 100 euro. Gondolom gyémántberakásosak, de minimum ezüstbõl vannak.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Puch valami
és az biztos hogy Ausztriában gyártották
eredeti campa szerszámokat pedig itt tudsz nézni,
link:
http://www.bikestore...ath/100_559_660