Jöhet a többi kérdés nyugodtan, a márkája nehéz ügy lesz.
Talán akinek volt ilyen felismeri, de kicsi az esély. A villa vállán nincs valami jelzés?
A hátsó villa tövében volt valami jel (egy nyitott madárszárnyra hasonlító), de ami nem króm az olyan fekete rajta, hogy nem tudtam se rendesen látni, se lefotózni.
A többi kérdés rengeteg, mert abszolút kezdõnek számítok a kerékpározás ilyen mélységeiben. Úgy indult hogy 23-as gumikat lecseréltettük 32-esre, mert nekem munkába járni és városi közlekedésre kell, a tesóm aki elõttem használta 2 évig futárként ezt a kerékpárt, azt mondta nekem az jobb lesz. A fékpofáim teljesen le vannak kopva ezt érzem is, így ma elvittem hogy tegyenek rá újat(mert aki a kereket intézte bicikliszerelõ szerint ez a fékpofa jó). A hölgy azt mondta szerinte az nem lesz jó, mert ez a fékkar nem is ehhez a fékhez van így nem mûködne rendesen. De akkor eddig hogy mûködött kifogástalanul? Nem értem.Sokat kell még ehhez tanulnom a kerékpárokról de igyekszem
Szeretném eredeti állapotba hozni majd a kerékpárt szép lassan ehhez kapcsolódoan lenne majd sok sok kérdésem...
szeretnék majd kiokosodni amennyire csak tõlem telik

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére