Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34373 hozzászólás a témában

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás
Inkább Kobuc érvei furcsák. Nem értem az alulteljesítéses dolgot; ha jól rémlik T. Frischknecht is indult o.úti versenyen cx géppel...
Én is osztom CX pártiak véleményét, igazi mindenes, stapabíró, erõs, merev, mindenhova jó, csak gumit kell cserélgetni.
Ha új bringát vennék, csakis ilyet!
Annak ellenére, hogy szeretem a montim (és kötõdöm is hozzá - bár ez sokaknak furcsa lehet), bármikor elcserélném egy hasonló állapotú cyclocrossra-ra.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
miért ne vehetne két olyan bringát, ami a két felhasználási területre egyenként jobban megfelel? itt a fórumon szerintem ha megtehetné mindenkinek lenne egy dh, egy fr, egy AM, egy fully cc, egy merev cc, egy országúti, egy boltbajárós, egy street, egy fixi egy.... bringája.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Már ne haragudj, de mi az, hogy alul teljesítesz? Még ha versenyzésrõl volna szó megérteném, de ha jól emlékszem sima taposó pedállal tervezted használni a bringádat, azon meg szerintem inkább múlik a teljesítmény.

Kobuc

Kobuc

vendég

• fórumtag
  • 144 hozzászólás
Van egy útvonalam ami makulátlan minõségû országút. Itt aztán kihasználhatom a strada 3000-es minden elõnyét. Ezen a pályán a cyclocrossal igen csak alulteljesítenék. A másik útvonalam az itt-ott hibás erdészeti út. Ide, ha egyedül megyek edzõs-sportolós stílusban nyomnám a pedált, ha viszont családi a kirándulás fura volna a koskormányos cyclocrosson a gyermekülés. Ráadásul a T1-es kb fele annyiba kerül mint egy kezdõ szintû cyclocross gép.
Ajánljatok valami sima felületû 32-34-es szélességû defektmentes külsõt a T1 speederre, (mavic cxp22n blk/nc felnivel adják) amivel, ha jól fel van pumpálva nagyon lehet gurulni. Mivel, hogy a gyári kenda kwick trax meglehetõsen recézett felületû és ez szerintem lassítja a bringát.

Régebben, még a vásárlás elõtt valaki ajánlott neked ciklokrossz biciklit, hogy hátha az jobb lenne. Azzal 2 legyet ütöttél volna 1 csapásra.
Ja, én voltam! :D

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
én is osztom a sporteszköz dolgot: ha csak jó aszfalton mennél akkor inkább vegyél egy acél kerekes rollert! az erdészeti utak meg nagyon tutik..

Ez az oroszok bringája (Team Katyusa) volt szerencsém látni a Silence Lotto tavalyi gépét.... (proathlonosok mentek vele Nice Ironman-en)... és rögzítve van az a fék :D

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Ezek szerint nem érzékelted a szarkazmust a válaszomban

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás
Mennyibe kerül 2 külsõ?
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Az meg a jó minõségû útra nem lenne jó. :D

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

Nagyon összebarátkoztunk, úgyhogy megfogadtam csak jó aszfaltra viszem.
Az erdészeti aszfaltra, ahol azért van egy-két úthiba és kavicsfelverõdés meg vennék egy merida T1 speedert.

Régebben, még a vásárlás elõtt valaki ajánlott neked ciklokrossz biciklit, hogy hátha az jobb lenne. Azzal 2 legyet ütöttél volna 1 csapásra.
Ja, én voltam! :D
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

Saint_MCP

Saint_MCP

vendég

• fórumtag
  • 53 hozzászólás
Köszönom az infót!!!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Most miért, és ha mondjuk mész felefelé egy 25 százalékos emelkedõn és elszakad a lánc, és elkezdenél hátrafelé gurulni. Lásd be, lehetnek olyan szituációk, amikor megtörténhet.

nem, mert ott en tolom :D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.302 hozzászólás

te nem szoktál felülni a kormányra és menetiránynak háttal tekerni, mint mindenki a helyi téren, focipályán? :)

amúgy valószínûleg kicsit benéztem ezt a guminyomás dolgot, és gyorsabban teltek a napok, hetek és azért tûnt úgy hogy hamar leereszt. múlt hét óta most még mindig kemény. :)

én nem néztem be, továbbra is ettõl szenvedek. majd megpróba a contit

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Most miért, és ha mondjuk mész felefelé egy 25 százalékos emelkedõn és elszakad a lánc, és elkezdenél hátrafelé gurulni. Lásd be, lehetnek olyan szituációk, amikor megtörténhet.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
te nem szoktál felülni a kormányra és menetiránynak háttal tekerni, mint mindenki a helyi téren, focipályán? :)

amúgy valószínûleg kicsit benéztem ezt a guminyomás dolgot, és gyorsabban teltek a napok, hetek és azért tûnt úgy hogy hamar leereszt. múlt hét óta most még mindig kemény. :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

igen tudom. hátra tud kicsúszni. tehát ha behúzod a féket és hátra tolod a bringát, ha nincs lerögzítve a betét akkor úgy csúszik ki hogy öröm nézni. biztos hogy le van rögzítve, mer az akár véletlenül is nagyon nagy blama lenne. amikor alöl van a villához képest, akkor kicsit nehezebben csúszna ki

most elkepzelem magam ahogy behuzott fekkel hatrafele tolom a biciklit. eletszeru... :chin:
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
www.mountainbiker.at bécsben 2üzletük is van.
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

efi99

efi99

vendég

• fórumtag
  • 245 hozzászólás

Valaki tud Bécsben vagy Grácban olyan bringaboltot, ahol vannak Campa cuccok? Név, cím érdekelne.

http://www.bikestore.cc/Kontakt.php
http://www.bikestore...p/cPath/518_435

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás
igen tudom. hátra tud kicsúszni. tehát ha behúzod a féket és hátra tolod a bringát, ha nincs lerögzítve a betét akkor úgy csúszik ki hogy öröm nézni. biztos hogy le van rögzítve, mer az akár véletlenül is nagyon nagy blama lenne. amikor alöl van a villához képest, akkor kicsit nehezebben csúszna ki

A fékpofa csak az egyik oldalra tud kicsúszni, és mivel itt a villa másik oldalán van a fék, így a kerék arra nyomja fékezésnél a pofát, ahol nem tud kicsúszni, tehát fölösleges a csavar -Szerintem-.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

meg mert nem is jó oda a sima fék, mert ezek oldalról kapják a bowdent és nem felülrõl. am érdekes h a második képen hiányzik a fékbetét biztosító csavarja.

A fékpofa csak az egyik oldalra tud kicsúszni, és mivel itt a villa másik oldalán van a fék, így a kerék arra nyomja fékezésnél a pofát, ahol nem tud kicsúszni, tehát fölösleges a csavar -Szerintem-.

Saint_MCP

Saint_MCP

vendég

• fórumtag
  • 53 hozzászólás
Valaki tud Bécsben vagy Grácban olyan bringaboltot, ahol vannak Campa cuccok? Név, cím érdekelne.