Országútikról mindent #2.
jogos. trekking/fitnesz/stb vasarlas temaban van masik topik [milyen bringat vegyek] ott az utobbi jonehany oldalon keresztul pont hasonlo gepekrol van szo
terjunk vissza az orszagutikhoz
Országútikról mindent #2.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Ennyire azért nem kéne. Vannak olyan betétek amelyek nem túlzottan lötyögnek abban a foglalatban (ha jól tévedek akkor talán követelmény is) és ha behúzod a féket, mégkevésbé fog kijárni belõle. Kicsit gondold végig. De ha nehéz, akkor hívj meg egy hobót egy sörre és egy hétig úgy jár a bringával hogy nincs a rögzítõcsavar a helyén. Részletkérdés egyébként.
Ha két gépet akarsz venni, vegyél két gépet, de ne kérdezd meg a véleményünket, ha eleve eldöntötted magadban, hogy meg fogod venni a második gépet. Annyi ellenérvet felsoroltak itt, hogy választási kapmányt lehetne nyerni velük, te meg még mindig nem látod be hogy nincs szükséged két gépre...
Ezen a pályán a cyclocrossal igen csak alulteljesítenék.
egyensúlyoztál már piros lámpánál? ott sztem simán kijönne h pillanatra elbénázod, vagy elég ha csak a kormánycsapágyat nézed meg hogy nem lötyög-e...
ha nem hiszel nekem akkor tekerd ki azt a csavart, és használd úgy a bringát, csak elõtte köss egy életbiztosítást
==> biztos, hogy le van rögzítve a pofa, csak nem értem mért nem a csavarral
==> biztos, hogy le van rögzítve a pofa, csak nem értem mért nem a csavarral
Most miért, és ha mondjuk mész felefelé egy 25 százalékos emelkedõn és elszakad a lánc, és elkezdenél hátrafelé gurulni. Lásd be, lehetnek olyan szituációk, amikor megtörténhet.
most elkepzelem magam ahogy behuzott fekkel hatrafele tolom a biciklit. eletszeru... :chin:
merida t1 speeder az országúti? :wtf:
miért ne vehetne két olyan bringát, ami a két felhasználási területre egyenként jobban megfelel? itt a fórumon szerintem ha megtehetné mindenkinek lenne egy dh, egy fr, egy AM, egy fully cc, egy merev cc, egy országúti, egy boltbajárós, egy street, egy fixi egy.... bringája.
Régebben, még a vásárlás elõtt valaki ajánlott neked ciklokrossz biciklit, hogy hátha az jobb lenne. Azzal 2 legyet ütöttél volna 1 csapásra.
Ja, én voltam!