Le merném fogadni, hogy nyújtott kézzel mész.
Be kell hajlítani valamennyire a könyököd. Mert különben az ütések nem nyelõdnek el, hanem a csontokon és az ízületeken keresztül már csak a vállad állítja meg az ütéseket. Míg behajlított könyökkel az ütéseket a bicepsz/tricepsszed nyeli el.
Hát kos kormányom van, amit így használok: ellenszélnél a legtávolabb fogom, tehát ahol fékezni lehet, vagy pedig legalul. Illetve ha fékezni kell, akkor a féknél nyilván, tehát legelõl úgyszint.
Ha kényelmesen akarok utazni, akkor pedig fent fogom, hogy a két kezem egymáshoz minél közelebb legyen. Én nem értek a bioszhoz, meg az egészséges tartásról se tudok elégségesen sokat, de én eddig úgy gondoltam, hogy a gerincnek sokkal jobb, ha minél egyenesebb, tehát amikor elõre dõlök (akkor hajlítom ugye be a könyököm), akkor az rosszat tesz neki. Ezért próbáltam minél egyenesebben biciklizni.
A vállfájás tényleg ebbõl adódhat, de nem tesz-e rosszabbatt a görnyedve biciklizés? Valaki tud mutatni egy olyan képet, ahol az ember szépen ül a nyeregben, lehetõleg kényelmesen, és hosszútávon is egészségesen?

Mathias: Milyen a szingós és a peremes? A szingó szeleprõl tudok, erre büszke is vagyok, de gondolom ez nem ezt jelenti. Holnap rendes fénynél csinálok pár képet a kerekemrõl az egyszerûség kedvéért

Henger: Jó, akkor mit fotózzak le róla?