Nos, nekem is lenne egy kérdésem olyan outisokhoz akik az egész napjukat nyeregben töltik.
Van egy nyergem, ami azután hogy bejárattam már jó is volt, de csak korlátozott távokon. Most hogy benne van neadj' valami 20-30ekm már nem igen kényelmes, sõt, rendszeres napi tekerések mellett a hajlatoknál kidörzsöl (megjegyzem, a formája is kissé más). Ilyenkor mit szokás tenni? Cserélnék nyerget, de nem tudom merre induljak el. Keskenyebbet / keményebbet / puhábbat...? Esetleg a bringás pelenkával lehet a gond?
Nézegettem ilyesmit, mint a BBB-nek a BSD08 (anatomic design), vagy Fizik pavé... stb. De olyan 10 körül mindenképpen, mert edzõgépre lenne. Akár olcsóbbat is. Szóval mindenféle ötletet, javaslatot szivesen fogadok.
Simán lehet, hogy már nem jó. Cserélni kéne, de hogy mire az jó kérdés. Elméletileg, ha jó a nyereg formája, akkor ha elég kemény még akkor is kényelmes, akár "vékony pelenkával" is. El kell indulni valamerre. Hátha beleválasztasz. Én pl a viszonylag kemény(illetve közepes) nyergeket szeretem. Pl egy újjal viszonylag nehéz benyomni, de nem lehetetlen, de azért erõt kell kifejteni. Lehet azért dörzsöl mert túl széles. sokat ki kell próbálni és elõbb utóbb meglesz a jó.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére