Elsõ kérdés, hogy milyen gumi megy fel a kerekedre (azt írod, hogy régi a bringa)? Ha fáj a vállad, akkor túl sok súlyt tartasz a kezeddel, magyarán beállítási problémák vannak, amin semmilyen zseléréteg nem fog segíteni (ezt tapasztalatból mondom). Úgyhogy bármilyen kormányszalag jó lesz (nekem a kedvencem a BBB, idáig ezzel volt a legjobb dolgozni a felrakásnál), ha rendesen be van állítva a bringa.
Milyen beállítási? Min kellene állítani? :S Néha 60nál is többel mentem, és nem kifogástalan úton, a kormányt közben fogtam ugyebár, tehát a lökések a csuklómon és a vállamon voltak érezhetõek. A csuklóm nem fájt, tehát nekem a váll itt logikusnak tûnik. Bár igazából már a túra elsõ 30km-énél is éreztem, de ott is elég rossz úton mentünk. (Moszkva tér, Pesthidegkút, Solymár, Pilisszentiván (itt rámentünk a 10esre), Piliscsaba, Garancsai-tó, onnan Tinnye, Perbál, Budajenõ, Budakeszi, Rózsadomb) Csak a pontosság kedvéért megint
Gumi: 28C, 622, 700, erre gondolsz? Hát igen, elég régi, de nem tudom pontosan mennyire...

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére