sokat mászok vicces helyeken... (röviden)
Akkor legalább nevetsz végig...
Meredek utcák Bp-en:
A 2. kerületi Rákóczi utcát ajánlom, elég érdekes a vertikális vonalvezetése. Máriaremetei útról nylik, jó szórakozást!
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Ezt a vázad megmondja
ez a menetre vonatkozik..
Ulegra SL skippelve.. maradok 105nél... haverok szóltak akik használják hogy nem biztos hogy az én stylusomat "kibírja" és ugye már itt is ecsetelték (Jettison) hogy tartóságról inkább 105 rõl beszélhetünk... és aszem 2,5kg a 105 új ami ha belevesszük hogy 2000g körülik a top szetek ......
és szerintem kipróbálom a KéO-t egy sprint pedállal...
....Az angol, vagy az olasz középrész?
illetve hogy a korabeli autók milyen sebességfokozatban tudták abszolválni az adott emelkedõt. tehát az 1-es kat.on 1esben lehetett felautózni etc etc..A szervezok dontose alapjan, nincs konkret keplet. Hossz/meredekseg a legfobb szempontok.
Eredetileg a Touron amikor bevezettek a kategorizalast, a kategoriak azt jeloltek milyen autokkal lehet atjutni az adott hagon. Az elso kategorias hegyen csak a legjobb korabeli autok birtak atjutni biztosan.
Vegulis egy autos magazin rendezte a Tourt sokaig.
Lenne egy országutis kérdésem, bár nem technikai jellegû. Ha rossz helyen teszem fel legfeljebb jól elirányítotok.
Szóval azt szeretném megtudni, hogy országuti versenyeken mitõl függ, hogy egy hegy milyen kategóriájú?
Kiemelt, elsõ, második stb.
Válaszokat elõre is köszönöm.
SRAM lánc a megoldás.
Egyebkent nekem a nagyra feltetelnel hajlamos neha raemelni a fogak tetejere a lancot, ami aztan tul is tud esni rajta neha. Nem igazan ertem miert van ez, de lehet mert Fulcrum hajtokar (ami ugye igazabol egy atmarkazott Campa) de minden mas meg Shimano. De az is lehet, hogy csak allitgatnom kell meg picit.
Errõl a kerékszettrõl mi a véleményetek? Tényleg kb. 1500g-os súlyban van(gyorszár nélkül)?
Én a helyedben nem hajlítgatnék semmit, egyszerûen szétszerelném a bringát és a vázat örök emlékként kiraknám a falra. ....
Én a helyedben nem hajlítgatnék semmit, egyszerûen szétszerelném a bringát és a vázat örök emlékként kiraknám a falra. Vagyis miért is beszélek feltételes módban nálam így történt.
azóta a falon díszeleg a megrogyott vázam.
Valahol olvastam, hogy a Spinergy-k törnek mint a ropi, fõleg a nehezebb bringásokat nem bírta. Vagy itt a fórumon linkelte valaki a cikket?