valamelyik országútis versenyzõ faterja foglakozik vele (tán Szeghalmi)márpedig de, alattam is volt már törött támvillás, majd javított váz.
De én is csak segget csinálok a számból, contact nekem sincs.
jobb bringaboltokban tudják a kontaktot
valamelyik országútis versenyzõ faterja foglakozik vele (tán Szeghalmi)márpedig de, alattam is volt már törött támvillás, majd javított váz.
De én is csak segget csinálok a számból, contact nekem sincs.
RAUH-Welt
B E G R I F F
en nem mondtam 100%-ra, viszont sajat szememmel meg nem lattam javitott karbont. meg olyanrol se hallottam aki ilyesmivel foglalkozik.
alapvetoen a karbon vazakat ugye retegelik, aztan preselik aztan kisutik kemenceben. ez adja meg az erosseget. ha eltorik akkor hogyan javitod? valami speci ragasztoval? nem hitetlenkedek csak probalom kitalalni
Sajnos a karbon dolgokhoz nem értek, de lenne más jellegû kérdésem:
Shimano RSX fékváltókarjaimat és sora elsõ és hátsó váltóimat szeretném campagnolo veloce-ra cserélni, mert úgy hallottam, hogy sokkal tovább bírja a campa, mint a shimano. Ez tényleg így van?
Milyet érdemes venni? Újat vagy használtat?
A régebbi campa modellekbõl érdemes e venni? pl: mirage
Hol lehet olcsóbban hozzájutni?
Köszi
@Richie: Minden kormany tesztnek ezek alapadatai. A gyartok is megadjak, de nagyon nem egyforman merik! Nemelyik szelessege is kulonbozik a fekkaroknal es az also fogasnal, pl.
Vegulis harom fo csalad van manapsag, csaladon belul nagyjabol hasonlo elorenyulas, ejtessel. Olasz, anatomikus, kompakt. Belgat mar nem nagyon latni.
RAUH-Welt
B E G R I F F
szerintem a karbon mint olyan nem javithato.
oks,kösziGyártófüggõ a dolog. A KCNC-nek egységesen 85 mm.
Gyártófüggõ a dolog. A KCNC-nek egységesen 85 mm.az országútis kormányok elõrenyúlása(a befogótól a hajlítás legtávolabbi pontjáig) szabvány méret?
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Üdv Urak!
Tud valaki olyan helyet, ahol tudnak karbonkereket javítani? (Sikeresen megrepesztettem az õsöreg Spinergy Rev-X oldalát.)
RAUH-Welt
B E G R I F F
mit gondoltok!?...
az országútis kormányok elõrenyúlása(a befogótól a hajlítás legtávolabbi pontjáig) szabvány méret?
mert sehol sem látom ezt megadva.mindig a szélesség és a befogó méretét adják meg...
egy 110-s stucnit kéne cserélnem 90-re de ha már cserélem akkor a kormányt is leváltom egy modernebbre...
csak nehogy az akció után ugyanott legyek
vendég_7700_*
@Ave:
570 a virtuális felsõcsõ hossz
@minerel: Hihetetlen, hogy az XL-est erzed a sajat meretednek, hiszen az 590-es virtualis felsocso. Ez hosszabb, mint pl. Pinarellonal a legnagyobb mereté!
Az ertheto, hogy a sajat bicod utan kicsinek erzel egy masikat, ha nem a te meretedre van bellitva a kormany/nyereg, de az fix, hogy az L-es nem kicsi neked.