Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34362 hozzászólás a témában

TylerHun

TylerHun

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
Egy kis segítségre lenne szükségem a hozzá értõbbektõl (megen :$)

http://piacter.bikem...t=240008&cat=56

Ez a kerékpár megéri az árát?

Mit lehet tudni ezekrõl a zzyzx kiegészítõkrõl? (A kerék is afféle, elvileg Németországból került hozzánk és nem több 3 évesnél.)

Köszi elõre is!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Ne lepõdj meg, ha elsõre elmész elõtte.
Meg másodikra is. :)
Ott van az...

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

BP: IV. ker Tél u. 143 . Tel. 06-70-518-8009
Létezik, telefon elõtte.

Rendelni szoktak külföldrõl egyébként ilyesmiket, de egyedül 1 párt nem éri meg.

Köszönöm.

vendég_7700_*

vendég_7700_*
  • vendég

Ezt hogy érted, hogy te is oka lehetsz?
Amúgy hány éves volt ez a kerék és melyik sorozat (sorozatszám 1,2 v 3-assal kezdõdik?)

Úgy értem, hogy kimélni kellett volna, de nem ezt tettem...Amióta megvan, ki sem vettem a vázból, mindenhol ezt gyötörtem. (szvsz ha valaki megszereti, nehezen tud lemondani róla)
2-es sorozatszámú.

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 hozzászólás

Biztos én vagyok béna, de a honlapon nem találom a pesti üzlet címét és telefonszámát.
Létezik még pesti üzlet egyáltalán?

BP: IV. ker Tél u. 143 . Tel. 06-70-518-8009
Létezik, telefon elõtte.

Rendelni szoktak külföldrõl egyébként ilyesmiket, de egyedül 1 párt nem éri meg.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás

Szerintem egy pinánál nem is fontos szempont, hogy ultrakönnyû legyen! :D

Ez mar igaz! :D

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

@ranieri: Nagyjabol kizart, hogy 5kg alatt legyen. Mar 6kg ala is piszok nehez lemenni, meg egy ultrakonnyu vazzal is, marpedig a Pinak nem azok.

Szerintem egy pinánál nem is fontos szempont, hogy ultrakönnyû legyen! :D

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
@H.Zoli: Nekem van egy par feher 105-om a fiok melyen, de nem elado. Esetleg ha szerzel 2 fekete gumit es neked inkabb feher kell, akkor irj, mert csererol lehet szo.

Ha mindenaron pont ilyen kell, akkor vegyel E-bayen:
http://cgi.ebay.com/...id=p3286.c0.m14

Biztos én vagyok béna, de a honlapon nem találom a pesti üzlet címét és telefonszámát.

Nem igazan uzlet az, de valami hely van, ahol at lehet venni a cuccokat. Par honapja meg volt.

@ranieri: Nagyjabol kizart, hogy 5kg alatt legyen. Mar 6kg ala is piszok nehez lemenni, meg egy ultrakonnyu vazzal is, marpedig a Pinak nem azok.

efi99

efi99

vendég

• fórumtag
  • 245 hozzászólás

Valszeg az én kezem is benne lehetett a dologban, de igazából nem tudom, hogy mitõl repedt el, pedig már napok óta töröm rajta a fejem.Egyszercsak bizonytalanná vált az úttartás, mintha a gumiban a nyomás hirtelen a felére csökkent volna.

Ezt hogy érted, hogy te is oka lehetsz?
Amúgy hány éves volt ez a kerék és melyik sorozat (sorozatszám 1,2 v 3-assal kezdõdik?)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

sztem a matuzmaster.hu-n nézz körül

bardocz

bardocz

törzsvendég

• fórumtag
  • 464 hozzászólás
Szinte esélytelen,hogy 5 kiló alatt legyen.

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Régi Sh 105-s balos fékkarra (BL-1055) honnan lehet szerezni fehér gumit. Vagy párban feketét. Vagy bármilyet.
Mindenki a fejét csóválja, ha kérdezem, hogy tud-e szerezni?
Nincs valakinek a fiók mélyén elfekvõ, felesleges példány(ok)?
Már csak ebben bízhatok.

sztem a matuzmaster.hu-n nézz körül
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

http://www.light-bik...ing.asp?id=1507

ezzel a cangával egy thököly oda-vissza :D
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
http://www.light-bik...ing.asp?id=1507

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
van 5 kilo alatti, de azok nagyon nagyon egyedi gepek, es irto dragak. [nem parszaz ezres kategoria]

a hivatalos UCI sulylimit amivel versenyen el lehet indulni 6.8kg.

az FP8 raadasul TT/tri bringa, ha 5 kilo alatti gepet akarsz epiteni, akkor vannak ennel sokkal alkalmasabb vazak hozza. ha gyari konfig akkor kizart dolog hogy 5 kilo alatt van.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

ranieri

ranieri

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Helóheló4
Valaki tudna nekem segíteni, aki ért a verseny vagy országúti bringákhoz komolyabban?
Fogadtam egy komolyabb összegbe haverral hogy egy adott versenybringa amit õ felemelt, nem könyebb mint 5 kg :D... szte persze 2 sincs de nemért hozzá és rögtön belement a fogadásba... a bringa egy Pinarello FP8 Carbon ... sztetek lehet 5 kg alatt? vagy egyáltalán van olyan bringa ami 5 alatt lenne?

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
[quote name='szike81']Csavar: nem tudom Matuznál van-e, de olyan boltokban nézgelõdnék ahol fixiket gyártanak, vagy futárgépeket szervízelnek. Gépet mindenképpen vidd, mert ezek mind más-más hosszúságúak és kiképzésûek, nem árt belepróbálni. (Bajnok, Bringaguru... stb. címük pedig google-ról.)

köszi a tippeket, mindenképp nézek vmit, mert a 3 db alátét hülyén néz ki, a kólásdobozról nem beszélve

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Régi Sh 105-s balos fékkarra (BL-1055) honnan lehet szerezni fehér gumit. Vagy párban feketét. Vagy bármilyet.
Mindenki a fejét csóválja, ha kérdezem, hogy tud-e szerezni?
Nincs valakinek a fiók mélyén elfekvõ, felesleges példány(ok)?
Már csak ebben bízhatok.

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 hozzászólás
Csavar: nem tudom Matuznál van-e, de olyan boltokban nézgelõdnék ahol fixiket gyártanak, vagy futárgépeket szervízelnek. Gépet mindenképpen vidd, mert ezek mind más-más hosszúságúak és kiképzésûek, nem árt belepróbálni. (Bajnok, Bringaguru... stb. címük pedig google-ról.)

Szalag: BBB szintetikusak jók. Itm-tõl is használok, az is nagyon bejött. Ezen kívül volt még pár próbálkozásom, de azokat nem javaslom, mint pl Bontrager.
Ha ennél is több igényed van, és netán acélkormányra kéne, akkor akár kétszeresen is betekerheted, nem fog harapni és látszani sem.

Hiredtés: nem bunkó, csak õszinte és tömör. Bocsi.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
BBB Race Ribbon (Synt. Cork)-ra szavazok en is. Nagyon kellemes fogasa van, es nem ez az elso, amit probaltam.
A ragasztocsik ugyan eleg gagyi, de ha ugyes ember tekeri, akkor nem okoz gondot.