Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
stucnim volt zzyzx, jó, 4 csavaros és ultrakönnyû

TylerHun

TylerHun

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás

zzyzx-usa

Én is nézegettem, rákerestem és láttam, hogy más corratecet is ilyen kiegekkel szerelnek fel.

A link viszont nekem nem jön be.

Amúgy elsõsorban arra lettem volna kíváncsi, hogy van-e valakinek tapasztalata ezekkel a zzyzxekkel (bár csak nem raknak "gagyi" cuccot ultegra mellé).

slayer006

slayer006

vendég

• fórumtag
  • 58 hozzászólás
zzyzx-usa

Egy kis segítségre lenne szükségem a hozzá értõbbektõl (megen :$)

http://piacter.bikem...t=240008&cat=56

Ez a kerékpár megéri az árát?

Mit lehet tudni ezekrõl a zzyzx kiegészítõkrõl? (A kerék is afféle, elvileg Németországból került hozzánk és nem több 3 évesnél.)

Köszi elõre is!

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Mit lehet tudni ezekrõl a zzyzx kiegészítõkrõl? (A kerék is afféle, elvileg Németországból került hozzánk és nem több 3 évesnél.)

Köszi elõre is!

Nekem úgy tûnik, hogy ezek a Corratec saját kiegészítõi lehetnek, mert más Corratec bringán is már láttam. Szerintem megéri.

TylerHun

TylerHun

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás

Köszi elõre is!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Ne lepõdj meg, ha elsõre elmész elõtte.
Meg másodikra is. :)
Ott van az...

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

BP: IV. ker Tél u. 143 . Tel. 06-70-518-8009
Létezik, telefon elõtte.

Rendelni szoktak külföldrõl egyébként ilyesmiket, de egyedül 1 párt nem éri meg.

Köszönöm.

vendég_7700_*

vendég_7700_*
  • vendég

Ezt hogy érted, hogy te is oka lehetsz?
Amúgy hány éves volt ez a kerék és melyik sorozat (sorozatszám 1,2 v 3-assal kezdõdik?)

Úgy értem, hogy kimélni kellett volna, de nem ezt tettem...Amióta megvan, ki sem vettem a vázból, mindenhol ezt gyötörtem. (szvsz ha valaki megszereti, nehezen tud lemondani róla)
2-es sorozatszámú.

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 hozzászólás

Biztos én vagyok béna, de a honlapon nem találom a pesti üzlet címét és telefonszámát.
Létezik még pesti üzlet egyáltalán?

BP: IV. ker Tél u. 143 . Tel. 06-70-518-8009
Létezik, telefon elõtte.

Rendelni szoktak külföldrõl egyébként ilyesmiket, de egyedül 1 párt nem éri meg.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás

Szerintem egy pinánál nem is fontos szempont, hogy ultrakönnyû legyen! :D

Ez mar igaz! :D

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

@ranieri: Nagyjabol kizart, hogy 5kg alatt legyen. Mar 6kg ala is piszok nehez lemenni, meg egy ultrakonnyu vazzal is, marpedig a Pinak nem azok.

Szerintem egy pinánál nem is fontos szempont, hogy ultrakönnyû legyen! :D

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
@H.Zoli: Nekem van egy par feher 105-om a fiok melyen, de nem elado. Esetleg ha szerzel 2 fekete gumit es neked inkabb feher kell, akkor irj, mert csererol lehet szo.

Ha mindenaron pont ilyen kell, akkor vegyel E-bayen:
http://cgi.ebay.com/...id=p3286.c0.m14

Biztos én vagyok béna, de a honlapon nem találom a pesti üzlet címét és telefonszámát.

Nem igazan uzlet az, de valami hely van, ahol at lehet venni a cuccokat. Par honapja meg volt.

@ranieri: Nagyjabol kizart, hogy 5kg alatt legyen. Mar 6kg ala is piszok nehez lemenni, meg egy ultrakonnyu vazzal is, marpedig a Pinak nem azok.

efi99

efi99

vendég

• fórumtag
  • 245 hozzászólás

Valszeg az én kezem is benne lehetett a dologban, de igazából nem tudom, hogy mitõl repedt el, pedig már napok óta töröm rajta a fejem.Egyszercsak bizonytalanná vált az úttartás, mintha a gumiban a nyomás hirtelen a felére csökkent volna.

Ezt hogy érted, hogy te is oka lehetsz?
Amúgy hány éves volt ez a kerék és melyik sorozat (sorozatszám 1,2 v 3-assal kezdõdik?)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

sztem a matuzmaster.hu-n nézz körül

bardocz

bardocz

törzsvendég

• fórumtag
  • 464 hozzászólás
Szinte esélytelen,hogy 5 kiló alatt legyen.

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Régi Sh 105-s balos fékkarra (BL-1055) honnan lehet szerezni fehér gumit. Vagy párban feketét. Vagy bármilyet.
Mindenki a fejét csóválja, ha kérdezem, hogy tud-e szerezni?
Nincs valakinek a fiók mélyén elfekvõ, felesleges példány(ok)?
Már csak ebben bízhatok.

sztem a matuzmaster.hu-n nézz körül
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

http://www.light-bik...ing.asp?id=1507

ezzel a cangával egy thököly oda-vissza :D
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
http://www.light-bik...ing.asp?id=1507

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
van 5 kilo alatti, de azok nagyon nagyon egyedi gepek, es irto dragak. [nem parszaz ezres kategoria]

a hivatalos UCI sulylimit amivel versenyen el lehet indulni 6.8kg.

az FP8 raadasul TT/tri bringa, ha 5 kilo alatti gepet akarsz epiteni, akkor vannak ennel sokkal alkalmasabb vazak hozza. ha gyari konfig akkor kizart dolog hogy 5 kilo alatt van.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

ranieri

ranieri

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Helóheló4
Valaki tudna nekem segíteni, aki ért a verseny vagy országúti bringákhoz komolyabban?
Fogadtam egy komolyabb összegbe haverral hogy egy adott versenybringa amit õ felemelt, nem könyebb mint 5 kg :D... szte persze 2 sincs de nemért hozzá és rögtön belement a fogadásba... a bringa egy Pinarello FP8 Carbon ... sztetek lehet 5 kg alatt? vagy egyáltalán van olyan bringa ami 5 alatt lenne?