õõõõ 16 asszem, 6.nak jöttem kb.
EZ a nemmindegy.
Es a te rajtszamod?
Egyebkent nyeregcso szerintem is. Mig a karbon ferdeseget Yasec mester javitotta, betettem egy olcso Ritchey-t, es frankon kattog.
bb-5500 (105/9 octalink)
egy évig kussba volt, de júniusban megáztam vele és kb egy hét után vettem észre hogy víz van a vázban. azóta ki lett takarítva, viszont kattog.
Nekem is egy nagy esõ után jelentkezett kattogás. Tényleg úgy tûnik, mintha a hajtómûbõl jönne, de szerintem is a nyeregcsõ lesz az.
bb-5500 (105/9 octalink)
egy évig kussba volt, de júniusban megáztam vele és kb egy hét után vettem észre hogy víz van a vázban. azóta ki lett takarítva, viszont kattog.
én voltam. jó verseny volt, ott én is meghajtanék egy ilyen "vasat"
monoblokk:
lehet, hogy a nyeregcsõ a zaj forrása, ha csak beülve adja, az is tûnhet úgy h monoblokkból jön, egyébként milyen mblokk??? én mostanság a 105ös integrálttal szívtam mint a torkos, pont úgy mint tavaly nyáron...
de lefele mar nem jonnel le vele szivesen:)
(voltal csucstamadason? R.szamod?)
de lefele mar nem jonnel le vele szivesen:)
(voltal csucstamadason? r.szamod?)
A Kekes csucstamadasra siman bevallalnam a konnyu kereket. De tempos mezonyversenyen nem.
Ez egy extrem bicaj, 2009-ben vazon levo valto semmikeppen nem jo.
Most olvasom.. ezt már valaki valamikor kirakta és azért szembetûnõ dolgok: össz-vissz 6 tányér hátul...
és azért nyújtsa fel a kezét aki elmerne indulni egy 700g os kerékszettel versenyen... (214g villáról nem is beszélve)
Köszi! Nincs benne szabásminta. Néztem videókat a youtube-n, értem mire gondolsz. Szóval a szép fehér bandázsomat ezzel a feketével kéne lezárni? elég illúzióromboló
Olvastam a bikemag cikkek közt a pillanatragasztós megoldásról. Az mnnyire válik be illetve le:)
RAUH-Welt
B E G R I F F