Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás
õõõõ 16 asszem, 6.nak jöttem kb.

Es a te rajtszamod?

Egyebkent nyeregcso szerintem is. Mig a karbon ferdeseget Yasec mester javitotta, betettem egy olcso Ritchey-t, es frankon kattog.

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás
olyanom is volt, ha tényleg az a forrása sok mindent nem tudsz vele csinálni, mivel nem lehet szétszedni, blokk kiszed, wd-40-el bõsgesen befujkál, hátha kijön belõle a szenny, a tengelyvég bezsíroz, hajtómûcsavar bezsíroz, majd összerak, de én mindenképp a nyeregcsõvel kezdenék... vagy pedál is lehet még azt is érdemes kicserélni másikra hátha az a ludas

bb-5500 (105/9 octalink)

egy évig kussba volt, de júniusban megáztam vele és kb egy hét után vettem észre hogy víz van a vázban. azóta ki lett takarítva, viszont kattog.

sragli

sragli

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás

Nekem is egy nagy esõ után jelentkezett kattogás. Tényleg úgy tûnik, mintha a hajtómûbõl jönne, de szerintem is a nyeregcsõ lesz az.

Nálam ugyanez volt. Meg is szûnt, miután kivettem a nyeregcsövet, letöröltem és kitakarítottam a helyét a vázban.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

bb-5500 (105/9 octalink)

egy évig kussba volt, de júniusban megáztam vele és kb egy hét után vettem észre hogy víz van a vázban. azóta ki lett takarítva, viszont kattog.

Nekem is egy nagy esõ után jelentkezett kattogás. Tényleg úgy tûnik, mintha a hajtómûbõl jönne, de szerintem is a nyeregcsõ lesz az.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás

én voltam. jó verseny volt, ott én is meghajtanék egy ilyen "vasat"

monoblokk:
lehet, hogy a nyeregcsõ a zaj forrása, ha csak beülve adja, az is tûnhet úgy h monoblokkból jön, egyébként milyen mblokk??? én mostanság a 105ös integrálttal szívtam mint a torkos, pont úgy mint tavaly nyáron...

Es a te rajtszamod?

Egyebkent nyeregcso szerintem is. Mig a karbon ferdeseget Yasec mester javitotta, betettem egy olcso Ritchey-t, es frankon kattog.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás

de lefele mar nem jonnel le vele szivesen:)
(voltal csucstamadason? R.szamod?)

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
bb-5500 (105/9 octalink)

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás

(voltal csucstamadason? r.szamod?)

én voltam. jó verseny volt, ott én is meghajtanék egy ilyen "vasat"

monoblokk:
lehet, hogy a nyeregcsõ a zaj forrása, ha csak beülve adja, az is tûnhet úgy h monoblokkból jön, egyébként milyen mblokk??? én mostanság a 105ös integrálttal szívtam mint a torkos, pont úgy mint tavaly nyáron...

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás

A Kekes csucstamadasra siman bevallalnam a konnyu kereket. De tempos mezonyversenyen nem.

Ez egy extrem bicaj, 2009-ben vazon levo valto semmikeppen nem jo.

(voltal csucstamadason? r.szamod?)

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
sziasztok,

szerintetek monoblokk probléma, ha a hajtómû jobb oldala kattog? terhelésre, de csak ülve, állva nem.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás

Most olvasom.. ezt már valaki valamikor kirakta és azért szembetûnõ dolgok: össz-vissz 6 tányér hátul...
és azért nyújtsa fel a kezét aki elmerne indulni egy 700g os kerékszettel versenyen... (214g villáról nem is beszélve)

A Kekes csucstamadasra siman bevallalnam a konnyu kereket. De tempos mezonyversenyen nem.

Ez egy extrem bicaj, 2009-ben vazon levo valto semmikeppen nem jo.

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás

http://www.light-bik...ing.asp?id=1507

Most olvasom.. ezt már valaki valamikor kirakta és azért szembetûnõ dolgok: össz-vissz 6 tányér hátul...
és azért nyújtsa fel a kezét aki elmerne indulni egy 700g os kerékszettel versenyen... (214g villáról nem is beszélve)

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
... szerintem a sima szigszalag 1x jobb is és csak arra ragasztani rá a mintást amit adnak ha nagyon ragaszkodsz hozzá...

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás

Köszi! Nincs benne szabásminta. Néztem videókat a youtube-n, értem mire gondolsz. Szóval a szép fehér bandázsomat ezzel a feketével kéne lezárni? elég illúzióromboló:) Olvastam a bikemag cikkek közt a pillanatragasztós megoldásról. Az mnnyire válik be illetve le:)

A kormanyok szine is fekete manapsag 90%-ban, nekem egyaltalan nem tunik illuzioromblonak. De hasznalhatsz sima szigszalagot is, akar pirosat, vagy feheret is.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Én személy szerint fekete bandázs, fekete szigszalag párti vagyok, de van fehér szigszalag, ha ez segít.

És most látom, hogy elértem az ezret. Asszem nem én vagyok itt a legtermékenyebb hozzászólás gyártó.

Ginko

Ginko

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Köszi! Nincs benne szabásminta. Néztem videókat a youtube-n, értem mire gondolsz. Szóval a szép fehér bandázsomat ezzel a feketével kéne lezárni? elég illúzióromboló:) Olvastam a bikemag cikkek közt a pillanatragasztós megoldásról. Az mnnyire válik be illetve le:)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
amikor korbeersz akkor azzal ragasztod le a veget. el kell vagni ferdere a veget majd a bandazsnak. a BBB dobozan hatul van szabasminta hozza.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Ginko

Ginko

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Hali. Én épp most szeretném feltenni életem elsõ "bandiját" (fehéret:)) BBB-t vettem és van a csomiban két 15cm-es fekete öntapadós csík, de nem tudom mi az? Nem ezt kell a fékkarok alá ragasztani ugye? Mert azt hiszem, hogy az pont úgy nézne ki mint a bandázs. Lehet, hogy a végelzáráshoz van?

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
én veszem le a fehér bandit... hát hallod naponta mostam a kesztyûm és 3 nap alatt a hófehér bandázs ien erõs szürke fekete gyöngyházfényezésben úszik :D (mondjuk pesten ez nem csoda...)

minerel

minerel

vendég

• fórumtag
  • 80 hozzászólás
Vajon új 105-ös karhoz árulnak itthon fehér griffgumit?
Kinti honlapon láttam, hogy létezik de jó lenne megspórolni a szállítási költséget.
Esztétikailag megtuningolnám a gépet piros bandival meg fehér griffel.

http://s-tec-essence...tegories/"HÜDZ"