Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34362 hozzászólás a témában

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
59-es méret, egy picit nagy lenne.

madmike

madmike

vendég

• fórumtag
  • 53 hozzászólás
köszi. Méret terén jo nekem? 182cm vagyok.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Sziasztok!
miután mult csütörtökön meglovasították az MTB-m,amit mostanában már csak aszfalton használtam ugy döntöttem hogy egy aszfaltgép lesz a következö. Sajnos a keret az nagyon szûkös rá. nagyon max a 25e. mit javasoltok?
én ezekkel szemezek:
1: http://piacter.bikem...t=242642&cat=56
2: http://piacter.bikem...t=242643&cat=56
3: http://piacter.bikem...t=242815&cat=56

A 3-as

madmike

madmike

vendég

• fórumtag
  • 53 hozzászólás
Sziasztok!
miután mult csütörtökön meglovasították az MTB-m,amit mostanában már csak aszfalton használtam ugy döntöttem hogy egy aszfaltgép lesz a következö. Sajnos a keret az nagyon szûkös rá. nagyon max a 25e. mit javasoltok?
én ezekkel szemezek:
1: http://piacter.bikem...t=242642&cat=56
2: http://piacter.bikem...t=242643&cat=56
3: http://piacter.bikem...t=242815&cat=56

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás
szvsz told el egy szervízbe!

Alexander the Great

Alexander the Great

vendég

• fórumtag
  • 152 hozzászólás

Az nem lehet, hogy hagyományos, állíthatós, kontraanyás rendszer és hiányzik a kontraanya?

monoblokk rendszerû, nincs kontraanya :(

nem volt sokat négyszögtengelyes hajtómûvem de nem értem hogy pontosan mi mozog rajta? a csésze??

igen a jobb oldali csésze, ami ugye egyben van a tengely testével, az lazul kifelé menet közben,

Nem váz hiba ez, neadjisten rosszul készítették a menetet ? :confused:

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 hozzászólás
Ecser határa - Pesti - Miskolci - Gvadányi - Árpád -Szépvölgyi út

Megértem a futárokat. Bár nem mindet, azok között is vannak állatok. :D

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
OFF
ja hogy ti városba közlekedtek .. :D alföldfön a 8m széles tökegyenes úton ahol 5 autó megy el mellettem óránként és elõre hátra látok 5-5km... vagy papréten ahol nem is közlekedhet autó... de szerintem ezt a témát le kéne zárni mindenki úgy teker ahogy jónak látja.. és nem utolsó sorban ez technikai fórum
ON

nem volt sokat négyszögtengelyes hajtómûvem de nem értem hogy pontosan mi mozog rajta? a csésze??

Mate94: a helyedbe semmi "újat" nem raknék rá felújítanám retronak... eredeti alkatrészekkel.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Sziasztok !

Bosszantó problémám vann az outimmal :mad: és nemtom mi az oka:

a négyszögtengelyes monoblokkom a tányér felõli - jobb oldalon észrevehetõen mozog kifelé mm-eket, pedig kábé 1 hónapja húztam vissza,
a monoblokkon kopott volna el a menet ? vagy esetleg a vázba nem kóser valami ?

és szinte kisujjal be tudom csavarni a monoblokkot, annyira "lazán" megy kenés nélkül is..
ja kábé 7ekilcsi van benne :confused:

Az nem lehet, hogy hagyományos, állíthatós, kontraanyás rendszer és hiányzik a kontraanya?

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

Oké... végülis nekem totál mindegy. Legutóbb aki kiugrott elém az kifizette a töréskárom. Õ sem hallotta hogy jövök, pedig zenét sem hallgatott. De attól még bosszantónak tartom ha nem haragszotok meg...
Autósokkal viszont töredéke ennyi bajom sem szokott lenni.

Merre tekerssz? Én Budapesten járok nap 40 kilcsit, de bringássokkal még sosem volt problémám.

Bár nemrég beszéltem egy érdekes futár figurával, akinek minden második mondata arról szólt, hogy hogyan rúgja le a mazsola bringásokat, robogósokat, autósokat, rendõröket, hogyan üti el a gyalogoskat. Nem irigylem a srácot, elég szarul telhetnek a napjai.

Mate94

Mate94

vendég

• fórumtag
  • 138 hozzászólás
Sziasztok!

Mint megtudtam nagybátyám outija nem tûnt el a süllestõben hanem megmaradt egy tárolóban porosodva.Én meg gondoltam nem lopják majd én kipofozom ha eltudnám adni a mostanimat:)Megnéztem,elmentem érte,hazahoztam.Hát kiderült,hogy egy Schwinn-Csepel USA-ból Sachs Huret váltószettel.A bringa szinte tökéletes kivéve ugye,hogy sokat állt és ugye tiszta por na meg,hogy egy nyolcas reszeli a vázat.Lenne pár kérdésem,hogy érdemes e felújítani vagy nem?

Lehet hozzá 26-os kerékméret helyett 28-as kereket esetleg bele rakni?

Hogyan lehet megmérni,hogy mekkora a váz?

A mai váltók jók még talán a vázhoz?Vagy kompatibilisek a mi alkatrészek hozzá?

Képek:[Vigyázat,nagy felbontás!]
http://www.sg.hu/lis...6443069&no=7542

Alexander the Great

Alexander the Great

vendég

• fórumtag
  • 152 hozzászólás

Menet ép a vázban és a monoblokkon?

Teljesen az... tavalyi Trek

és hegyen se nagyon nyomatom, és kiállva se szokásom - ami gondolom plusz terhelés :scratchhe

bardocz

bardocz

törzsvendég

• fórumtag
  • 464 hozzászólás
http://piacter.bikem...t=242643&cat=56
http://piacter.bikem...t=242642&cat=56

Ezek közül valamelyikkel is érdemes foglalkozni?
Illetve mirõl tudom felismerni,hogy szingós,vagy peremes-e a kerék?

eddie1978

eddie1978

vendég

• fórumtag
  • 492 hozzászólás

Sziasztok !

a négyszögtengelyes monoblokkom a tányér felõli - jobb oldalon észrevehetõen mozog kifelé mm-eket, pedig kábé 1 hónapja húztam vissza,

és szinte kisujjal be tudom csavarni a monoblokkot, annyira "lazán" megy kenés nélkül is..

Menet ép a vázban és a monoblokkon?

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 hozzászólás

Nem tudom, eszrevetted-e mar, de interneten eroszakkal meggyozni barkit is arrol, hogy nincs igaza, az tok lehetetlen.
Szoval nekem mindegy, ki mit csinal. Elmondom a velemenyem, ha esetleg megerti, lehet valtoztat. Ha nem, hat nem, en nem fogok ezen stresszelni.
Hat kb. ezt jelenti, hogy tolem mindenki azt csinal, amit akar.

Oké... végülis nekem totál mindegy. Legutóbb aki kiugrott elém az kifizette a töréskárom. Õ sem hallotta hogy jövök, pedig zenét sem hallgatott. De attól még bosszantónak tartom ha nem haragszotok meg...
Autósokkal viszont töredéke ennyi bajom sem szokott lenni.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás

Sziasztok !

használtan vett bringán láttam már ilyet, nem jó hír az oldalirányú mozgás, mert bár tekerni szépen lehetett, de mozgott oldalra és eléggé bele volt rohadva a vázba - kiszedés elég drasztikus lett, de a váz megmenekült: egy fossámált rozsda volt a középrész; elõzõ tulaj adott neki nagynyomásúval valószínûleg

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás

Autóval közlekedve sem lehet jobban hallani a forgalmi zajokat.

Igy van, de
1. van tukor.
2. joval kevesebben eloznek meg autost, mint bringast, es foleg nem ugy, hogy "pont elferek mellette".
3. passziv/aktiv biztonsag eg es fold.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás

csak vegye már észre magát aki azt mondja hogy neki mindegy. Nekem nem!

Nem tudom, eszrevetted-e mar, de interneten eroszakkal meggyozni barkit is arrol, hogy nincs igaza, az tok lehetetlen.
Szoval nekem mindegy, ki mit csinal. Elmondom a velemenyem, ha esetleg megerti, lehet valtoztat. Ha nem, hat nem, en nem fogok ezen stresszelni.
Hat kb. ezt jelenti, hogy tolem mindenki azt csinal, amit akar.

Alexander the Great

Alexander the Great

vendég

• fórumtag
  • 152 hozzászólás
Sziasztok !

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
En is tobbnyire zenevel megyek.nem uvolto hangeron,igy lehet mellette hallani. Azok sokkal nagyobb veszelyben vannak akik fek nelkul mennek,azt sose probalnam ki.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F