Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34375 hozzászólás a témában

Mate94

Mate94

vendég

• fórumtag
  • 138 hozzászólás
Valaki Help?

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás

Menetrogzito ragasztot probald ki! Nalunk cegnel ami van, az 0.3mm-es hezagot meg kitolt es oldhato. Egy probat meger.

Ez nekem a "kék zsííír" :P mondjuk ahogy néztem az új integráltakra már gyárilag nyomnak egy kicsit ;)

eddie1978

eddie1978

vendég

• fórumtag
  • 492 hozzászólás

"menet közben" - értsd úgy használat közben :D

kb 900 kilivel ezelõtt volt szétszedve kitakarítva a hajtás, jobboldalt jól megtépve-visszarakva - de olyan gyanúsan könnyen bele tudtam rakni (ellenben a városimban idén cseréltem, ott félig alig bírtam beleverni elsõre a monoblokkot) - azé gyanús ez, mostanra meg oda jutott hogy szemmel láthatóan 1-2 millivel kintebb van jobboldalt a csésze, nagytányéron a lánc a váltóba is ér...

tájékozódni akartam, holnap viszem, ilyenre el lehet sütni Trek örökgarit - ha váz ?

Menetrogzito ragasztot probald ki! Nalunk cegnel ami van, az 0.3mm-es hezagot meg kitolt es oldhato. Egy probat meger.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás

Naon pöpec videó... valaki látott már iet shimano-ban? (szinte kedvet kaptam szétkapni a fékváltókart :D)

A Campa az szerelheto, barmelyik kis pocok rendelheto, Shimanobol nem.
Biztos szet lehet szedni, de nem szerelhetonek keszult.

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás

CAMPAGNOLO 10 SPEED ERGOPOWER ULTRA SHIFT COMPLETE OVERHAUL

Naon pöpec videó... valaki látott már iet shimano-ban? (szinte kedvet kaptam szétkapni a fékváltókart :D)

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
nekem olasz menetes van... igaz integrált ... de oan pöpecen benne van... azt se tudom hogy fogom kivenni... ja meg hát menetjavító nem árt rá ha betekered ;) ez a "kék zsííír"

mellesleg TREK;) szóval angol menetes ;) de mondjuk én is kézzel hajtom bele a blokkot és csak a végén veszem elõ a szerszámot meghúzni....

eddie1978

eddie1978

vendég

• fórumtag
  • 492 hozzászólás
CAMPAGNOLO 10 SPEED ERGOPOWER ULTRA SHIFT COMPLETE OVERHAUL

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás

kb 900 kilivel ezelõtt volt szétszedve kitakarítva a hajtás, jobboldalt jól megtépve-visszarakva - de olyan gyanúsan könnyen bele tudtam rakni (ellenben a városimban idén cseréltem, ott félig alig bírtam beleverni elsõre a monoblokkot) - azé gyanús ez, mostanra meg oda jutott hogy szemmel láthatóan 1-2 millivel kintebb van jobboldalt a csésze, nagytányéron a lánc a váltóba is ér...

tájékozódni akartam, holnap viszem, ilyenre el lehet sütni Trek örökgarit - ha váz ?

nem olasz menet?
az ki bír tekeregni magától

Alexander the Great

Alexander the Great

vendég

• fórumtag
  • 152 hozzászólás

kilazul menet közben?.... nekem inkább az volt a baja hogy 1x2x megázott és úgy összerohadt hogy nem lehetett szétszedni...
Ha simán végig megy a meneten akkor annak nincs baja... meghúzod te azt rendesen?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
multkor nezegettem az uj campa karokat, joval kenyelmesebbnek tunt mint a regi lapos teteju szogletes valami. fogasra is jobb, meg a lefele valto bizbaszt is atterveztek hogy ne fuggolegesen lefele, hanem kicsit sregan elorefele kelljen nyomni.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

eddie1978

eddie1978

vendég

• fórumtag
  • 492 hozzászólás
Ha minden igaz nemsokara megjon az uj Campganolo Veloce Ultra-Shift fekvaltokar. Majd irok milyen. Menettapasztalat majd kesobb, mert most gyogyulgatok.

Alexander the Great:
Tepd meg rendesen a monoblokkot ha jok a menetek.

ps: Most latom, hogy sac1 is ezt javasolta.

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás

Nem váz hiba ez, neadjisten rosszul készítették a menetet ? :confused:

kilazul menet közben?.... nekem inkább az volt a baja hogy 1x2x megázott és úgy összerohadt hogy nem lehetett szétszedni...
Ha simán végig megy a meneten akkor annak nincs baja... meghúzod te azt rendesen?

madmike

madmike

vendég

• fórumtag
  • 53 hozzászólás
akkor mégse jo a 3as versenyzö. na nézelödök tovább. THX

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
59-es méret, egy picit nagy lenne.

madmike

madmike

vendég

• fórumtag
  • 53 hozzászólás
köszi. Méret terén jo nekem? 182cm vagyok.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Sziasztok!
miután mult csütörtökön meglovasították az MTB-m,amit mostanában már csak aszfalton használtam ugy döntöttem hogy egy aszfaltgép lesz a következö. Sajnos a keret az nagyon szûkös rá. nagyon max a 25e. mit javasoltok?
én ezekkel szemezek:
1: http://piacter.bikem...t=242642&cat=56
2: http://piacter.bikem...t=242643&cat=56
3: http://piacter.bikem...t=242815&cat=56

A 3-as

madmike

madmike

vendég

• fórumtag
  • 53 hozzászólás
Sziasztok!
miután mult csütörtökön meglovasították az MTB-m,amit mostanában már csak aszfalton használtam ugy döntöttem hogy egy aszfaltgép lesz a következö. Sajnos a keret az nagyon szûkös rá. nagyon max a 25e. mit javasoltok?
én ezekkel szemezek:
1: http://piacter.bikem...t=242642&cat=56
2: http://piacter.bikem...t=242643&cat=56
3: http://piacter.bikem...t=242815&cat=56

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás
szvsz told el egy szervízbe!

Alexander the Great

Alexander the Great

vendég

• fórumtag
  • 152 hozzászólás

Az nem lehet, hogy hagyományos, állíthatós, kontraanyás rendszer és hiányzik a kontraanya?

monoblokk rendszerû, nincs kontraanya :(

nem volt sokat négyszögtengelyes hajtómûvem de nem értem hogy pontosan mi mozog rajta? a csésze??

igen a jobb oldali csésze, ami ugye egyben van a tengely testével, az lazul kifelé menet közben,

Nem váz hiba ez, neadjisten rosszul készítették a menetet ? :confused:

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 hozzászólás
Ecser határa - Pesti - Miskolci - Gvadányi - Árpád -Szépvölgyi út

Megértem a futárokat. Bár nem mindet, azok között is vannak állatok. :D