Ezt sem próbálnám meg.
Miért háborodtál fel azon amit írtam? Nem arról volt szó, hogy beláthatatlan keresztezõdésben 35-el vakon fék nélkül átmegyek. Fülelek, hogy jön-e ótó (gurulás közben, ujjaim a fékeken). Ha nem hallom, körülnézek és utána átmegyek. Ja és két fék van az egysebin is. Szerintem kell az oda. Nem vagyok annyira tökös legény hogy a hátsó gumit koptatva egy fixivel, ráadásul ez többszörös féktávot is jelent, vágjak neki a városnak.
Én úgy bringázok, hogy próbálom elõre elgondolni fejben, ki mit csinálhat az adott szituban. Ez sokat segít.
Országútival is inkább megyek a bringaúton a városban ahol lehet, mert nem akarom kinyíratni magam. Egyszer már tettem tönkre felnit csatornafedélben, mert nem tudtam kerülni. Bunny nem megy sajnos.
Az irányváltást amit említettél én úgy oldom meg, hogy még azelõtt, hogy fordulék hátranézek. Ekkor kapok egy képet arról, hogy kb. mi van mögöttem. Majd mielõtt fordulok még egyszer sasolok hátra. Az is megérne egy kutatást, hogy ha mögé érek egy lassabb bringásnak, miért húz rám az esetek nagy többségében.
Nem utolsó sorban ismerem másik oldalról is a szitut. 11 éve vezetek. Autó távolságot ráhagyva elõzök bringást etc. Még akkor is, ha egyenesen bringázni tudó országútisról van szó. Ismerõseim hozzáállása az, hogy ha a tükör és a bringás között egy centi van akkor már elõz. Ezzel nem értek egyet. Mi van ha kerül valamit, vagy egy széllökés eltéríti az egyenes iránytól.
Na elég a szófosásból.

Hátszelet mindenkinek!