Cipõtalpfûtés
Swn: Te a szabadban görgõzöl? Érdekes ötlet... gondolkoztam már én is rajta... milyen? Izzadsz ott is rendesen?
Lehet, hogy én vagyok a puhapöcs, de nem szeretek úgy kezdeni egy edzést, hogy az elsõ 5 percben 180 legyen a pulzusom, márpedig, ha felfelé indulok, akkor ez történik, ezért gondolkodom a 3*9-en.
Flickr
vázat meg a kerekeket meg továbbadta.
Akkor a retro topicba tedd át szerintem a témát.
alu karbon Olmo-t vennem Campagnolo Record-Chorus szettel, Jó még a négyszögtengelyes, de már karbon 10es szett. Mindezt 95ezerért!!!
húú vdani erre a bringára inkább ne költs túl sokat, ami pénzt ráfordítanál tedd bele egy perselybe aztán 1-2év alatt csak összejön egy jobb akár használt kerékpár ára. Ez egy elég öreg kerékpár, 30 de talán 40éves is megvan. Ergo 126mmes a hátsópapucs távolsága, a fék is magaskiállásúnak látszik, erre új(abb) alkatrészeket nem érné meg pakolni. Használd ezt így amíg bírod, utána jó lesz télibringának az új mellé.
Alapok inkább használtat apróból. 90-100ért már normális felszereltségû bringát vadászhatsz a piactéren. Ugyan alkalmi vétel volt, mert az eladónak anyagi gondjai voltak, de sikerült egy alu karbon Olmo-t vennem Campagnolo Record-Chorus szettel, Jó még a négyszögtengelyes, de már karbon 10es szett. Mindezt 95ezerért!!!
Szerintem még ráérsz a bringavásárlással, most úgyis uborkaszezon van, röpködnek a mínuszok sós útlé, ónos esõ jégpáncél.. az új bringát úgysem most hajtanád, max márciustól.
? Bringa rész??? Csak nem triatlonozol/duatlonozol? 17ezer km az már derekas. Pironkodva vallom nekem csak a harmada jött össze.
mentségemre legyen mondva, komoly sportcéljaim nincsenek, inkább csak egészségnevelés, fejlesztés.
Nekem is nagyon megérzik a hideget a térdeim, féltem is õket, de sikerült megfelelõ ruházattal, meg sufni tuningal ezt megoldani. Minden cuccom szélálló, softshell, nagyon bevált, nem izzasztós, és meleg. Fázni idén még nem fáztam. Max a lábam ujja, de most azzal sem volt gond.
Van egy nagyon jó szélálló adidas téli sapkám, és hozzá egy légzõszelepes munkavédelmi masz. A maszk filléres dolog, és nagyon jól mûködik, meleg, szélálló, kélnyelmes, nem szívok hideg levegõt közvetlenül.
A 30 Km/h-ról meg annyit, hogy azért nem kötelez senki, hogy úgy menj mint nyáron. Én ilyenkor nagyon nyugisan megyek, legfeljebb 20 Km/h körül. Egyrészt hogy nem izzadjak meg, mésrészt a menetszél miatt. Valahol muszáj kompromisszumot kötni.
Persze az is igaz, hogy én leginkáb közelekdni járok vele mostanába, max a friss hó csalogat ki egy keveset a hétvégén. Sportszerûen én is csak viszonylag jó idõen használom a bringát.
Most tenyleg, osszesen ket reteg a minuszokban?
Mondjuk az teny, hogy a windtexen nem fuj at a szel egyaltalan, van motoros maszkom ilyen. De akkor is keveslem, raadasul azt irod rovidujju, ergo a karodon nincs semmi csak a kabat?