Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34362 hozzászólás a témában

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
ez engem is érdekel, csak UltegraSL és 105 viszonylatban..:)
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Mennyire lehet érezni a különbséget egy duraace-ultegra szett és egy tiagra-105 szett között? lehet hogy Downgrade lesz, anyagi megfontolásból...

progbalu

progbalu

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás

http://www.matuzmaster.hu/

Köszönöm!

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

Szia!
Már csak azt kéne tudnom, h ki az a Matuz és hol érem el!
Köszönöm!

http://www.matuzmaster.hu/

progbalu

progbalu

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás

matuznál guberálhatsz magadnak kb 2sör áráért

szerk: most látom h fvkar kell. az már nem két sör, de lehet abban is tudna segíteni, viszont nézd meg rendesen ha nála vásárolsz.

Szia!
Már csak azt kéne tudnom, h ki az a Matuz és hol érem el!
Köszönöm!

swn

swn

vendég

• fórumtag
  • 116 hozzászólás
Városba kimondottan jó az Oria, lakatolni, odaverni, nem félteni. :) Egy évig én is Mali Oria TT csövessel jártam - futármeló.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás

Én is szívesen olvasok edzéstervekrõl. Hol van ez a klub? Nem találom..

Tudod hol van a Stefi hamburgeres bódéja az egyházi sulival szemben?
Na ott tovább kell még menni két utcát észak felé, aztán a kék újságárusbódénál bekanyarodsz balra. Mész 3 utcát a piros-fehér zebráig, és ott rámész a jobboldali kerékpárútra.Azon elmész egészen a vasúti aluljáróig, aztán ha felértél elmész jobbra.Az az utca egyirányú, de a járda széles, meg amúgy is be lehet már menni szembõl bringával..:)
Na aztán abban elmész a körforgalomig, és abból kijössz az elsõ kihajtóban.Abban az utcában a bal oldalon van kb 300mm-re a Maestro Giovanni pizzéria, azzal szemben van egy kis szûk utca, kocsival be se lehet hajtani.
Oda bejössz, és megkeresed a jobb oldalon a lila kaput, azon átjössz, és jobbra lesz egy kis zöld acélajtó, de ki is van írva hogy Klub helyiség..
lejössz a lépcsõn és ott leszünk mi is....Utisoknak az elsõ pia ajándék..
ha nem találod, vagy eltévedtél hívj fel..;)

:D
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Itten: http://forum.bikemag....php?groupid=12

bucman

bucman

vendég

• fórumtag
  • 33 hozzászólás
Én is szívesen olvasok edzéstervekrõl. Hol van ez a klub? Nem találom..

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Akkor elindítottam egy új témát a klubban. Kiskubai, lépj be te is!

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Egyszerubb igy:
http://maps.google.c...9,0.111494&z=14

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Szerintem messze a Janos hegy a legjobb. A Harmashatar se rossz, de sokkal rosszabb az aszfalt.

Edzesmodszerekrol szivesen olvasok itt de akar mashol is.

Tudnál egy útvonalat ajánlani esetleg? elég utcákat mondani, majd kitérképezem :)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Szerintem messze a Janos hegy a legjobb. A Harmashatar se rossz, de sokkal rosszabb az aszfalt.

Edzesmodszerekrol szivesen olvasok itt de akar mashol is.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Én benne lennék, most fog beindulni nálam a szezon, és rendes felkészülést akarok. Azt akartam még kérdezni egy Pesti embertõl, hogy merre lehet arrafelé hegyen edzeni? valami hosszabb egyenletes emelkedésû emelkedõt keresek egyelõre, mivel van pest-kecskemét bérletem és itt nálunk az alföldön nem sok lehetõség van hegyre járni...

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Arra gondoltam, hogy, bár nem egészen technikai téma, de mi lenne, ha beszélnénk itt különféle edzésmódszerekrõl, ki hogy készül versenyre stb. Vagy ha nem itt, akkor a nagyjából jelenleg teljesen értelmetlen "Tifosi" klubban nyitnánk egy témát. Hm?

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Ja, durva, hogy miket elkérnek Aprón a fixikért.
Ez a Scattante nagyon szép, fõleg ennyiért!

Exile

Exile

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Azt hiszem, azert az eleg ritka, hogy valaki szemelyesen hoz az USA-bol egy fixi vazat. :)
A Speci nem semmi konfig, erdekes a felso fekkar megoldas.

A Cinelli Bootleg-en, ami az egyik Bikemagban volt, is így voltak a karok.
(Igazából az lenne az álomgép, de azt lehetetlen kigazdálkodni, legalábbis nekem.) Valszeg úgyis kicserélném a kormányát valami idõfutam-szerûre.
(De itt van az egyenes kormányos kivitel mindjárt mellette, csak azért nem azt szúrtam be, mert nem tetszik a zöld: http://bikemart.com/...tle-37337-1.htm (meg ebbõl nincs is raktáron 56-os).)

A Langster azért már necces, mert akkor ehhez már bringás koffer is kéne, különben úgy összeb... armolják, mire ideér, hogy sírni fogok, ha meglátom. A koffer meg már biztos túlvan a feladható csomag méreten, tehát + 100$. Úgy meg már nem nagyon fér bele sem a vámmentes, sem a kigazdálkodható határba.

Szóval ezek mind csak lehetõségek, elképzelések, még sokminden változhat. Majd odakint, a konkrét körülmények, lehetõségek, választék ismeretében kell eldöntenem, hogy milyen taktikát választok: csak a spéci, illetve rendkívül jó vétel alkatrészeket hozom meg, és a többit itthon teszem hozzá, vagy megelégszem egy nem "butted" vázú, egyszerûbb cuccokkal szerelt, de komplett bringával, netalán csak a spórolt pénzt hozom haza, és itthon építek.

Na, a Sz'kattant verzióján is felül vannak a fékkarok, úgy látszik, most ez a divat:

http://www.performan...1_1081459_-1___

Csak ez out of stock... (Lehet, hogy a Langster is, csak még nem updatelték a weblapot. Mondom, sokminden másképp lehet a valóságban, mint ahogy én azt elképzelem.)
Tokból is csak a puha fér a költségvetésbe, a kemény annyiba kerül, mint egy bringa.
Nyekereg a láncom, mint egy részeg kórus, nem segíthet rajta, csak a tribológus!

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Azt hiszem, azert az eleg ritka, hogy valaki szemelyesen hoz az USA-bol egy fixi vazat. :)
A Speci nem semmi konfig, erdekes a felso fekkar megoldas.

Exile

Exile

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Amcsibol jovo cuccoknal ne feledjuk meg ott a vam es afa.
Ettol meg megerheti kintrol rendelni, de hasznalt holmiknal azert van riziko.

A hasznaltpiacon nincs kartellezes. Ha valaki el akarja adni a holmijat, annyiert kell adni, amennyit adnak erte. Az egy masik kategoria, aki viszonylag sokat ker erte, mert elkotyavetyelni nem akarja. ("Ennyiert inkabb megtartom")

A linkelt Scattante vaz igen fainnak tunik, ezzel az arleszallitassal mindenkeppen meggyozo.

Az EU-n kívülrõl repülõvel érkezõ utasok számára a vámmentes keret 400 €, vagyis olyan 500-valahány dodó, aktuális árfolyam függvényében. Remélhetõleg annyit tudok is a napidíjon fogni.
Inkább a szállítással lehet a gond, ha a doboz, amiben a váz van, nem fér bele a légitársaság által meghatározott keretbe. Légitársasága válogatja, az American Airlines pl. 100$-ért szállít komplett biciklit, de van olyan, ami még így is megérné. (Ha ugyanannyiból jönne ki a végén, amennyiért itthon is megkapom, legalább tudnék közlekedni, edzeni odakint is vele.) A szálláson van mosógép, tehát elég annyi cuccal kimennem, ami belefér a kézipoggyász kategóriába, visszafelé a canga, vagy az alkatrészek lenne a feladott csomag.
Körbejártam már a témát, mert eredetileg úgy volt, hogy kimegyek már novemberben. Akkor még 200 dodó volt a sz'kattant, és 70 hozzá a villa, azóta lejjebb ment az ára. Kereket is kapni hozzá ugyanott, de nem biztos, hogy érdemes belemenni a legózásba, mert hamar utolérni egy komplett bringa árát. Kis szerencsével egy Speci Langster is lõtávolba kerülhet: http://bikemart.com/...ton-37330-1.htm
Ebay-es dolgokhoz elõbb össze kéne haverkodnom egy kinti kollégával, akinek van paypalja. A Performance Bike-hoz kb. három saroknyit kell sétálni a szállásról. A Richardson Bikemarthoz már autóba kell ülni...

Tudom, hogy nem mindenkinek van ilyenre lehetõsége. Nem is felvágni akartam vele (azért is mutattam elõször olyan cuccot, amit úgysem vennék meg), csak ellenpontnak akartam használni annak szemléltetésére, amit közben többen is mondtak: fixi, vagy annak kikiáltott cuccokért itt egyesek már nem tudják, hogy mit kérjenek, mer' divat...
Nyekereg a láncom, mint egy részeg kórus, nem segíthet rajta, csak a tribológus!

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Amcsibol jovo cuccoknal ne feledjuk meg ott a vam es afa.
Ettol meg megerheti kintrol rendelni, de hasznalt holmiknal azert van riziko.

A hasznaltpiacon nincs kartellezes. Ha valaki el akarja adni a holmijat, annyiert kell adni, amennyit adnak erte. Az egy masik kategoria, aki viszonylag sokat ker erte, mert elkotyavetyelni nem akarja. ("Ennyiert inkabb megtartom")

A linkelt Scattante vaz igen fainnak tunik, ezzel az arleszallitassal mindenkeppen meggyozo.