Akkor jól gondolom,hogy az Oria TT csöves váz is a nehezebb kategória?
Huuu, a TT a hires vizvezetekcso.
Ez volt a legolcsobb csoszett a maga koraban, ugy remlik.
Akkor jól gondolom,hogy az Oria TT csöves váz is a nehezebb kategória?
Oria többnyire szörnyen nehéz, van pár jó csõszettjük, ritka. Columbus MAX/EL/SL/SLX/TSX/MS, vagy pl. Reynolds 531 - ezek könnyebbek. Columbus Cromor, Aelle viszont már szintén nehezek. Ha könnyût akarsz, annak ára van, de balektól vehetsz olcsón is.
Papucsnál arra figyelj, hogy lehessen benne elõre-hátra pozícionálni a kereket, ez a lánc miatt fontos lesz, de ez a régi acél vázaknál nem probléma, alunál van, hogy egy helyre tudod csak tenni a kereket.
angolul: http://www.equusbicy...lumbuschart.htm
Sziasztok,
A fórumon újonc vagyok, azonban az apróhirdetéseket hosszú ideje rendszeresen böngészem. A fiximnek szeretnék új vázat találni (a jelenlegi nehéz, öreg és rozsdásodik).
Vannak vázak melyek megtetszenek, de sajnos nehéz megtalálni az ideálisat, mert vagy a mérete nem stimmel (53-54es körül keresek), vagy a súlyával nem vagyok elégedett vagy éppen nem az az árkategória, amelyben gondolkodom. De gyakran az a probléma, hogy hiányosak az ismereteim a váz anyagát illetõen, és nem tudom eldönteni, hogy az adott váz megéri-e annyi pénzért vagy sem?
Szeretnék egy kis iránymutatást kérni. Például az alábbi hirdetésbõl az oria special csöves érdekelne:
http://piacter.bikem...t=277097&cat=57
(a méret ugyan sajnos kicsit kisebb)
Nos, például az oria special csövekrõl mit kell tudni? (és a gipemme papucsról?)
Illetve, ha van javaslatotok, hogy milyen vázakat keressek elsõsorban, mire figyeljek a keresés során, szívesen fogadom:)!
Elõre is köszönöm!
Egy 20mm széles felnire kényelmesen, jól használhatóan fel lehet rakni egy 28mm széles gumit? A gumi egy Continental Contact, városban használnám. Most 37 széles van rajta. Keskeny lesz? Belsõ lehet hogy nem lesz jó?
Egy japán váz,Tange csövekbõl
egy oldallal lapozz vissza, ott a link
régi váz esetén mindig center-to-centerben történt a mérés és akkor nem voltak slooping vázak
milyen váz az 56-os?
Köszönöm,szélsõ határ lehet akár 56cm,tudom h nem volna az igazi,de lenne egy jó vétel minõség/ár arányában. ...
... nekem elvileg jó az 56-os vázméret.Arra lennék kíváncsi,hogy ez megállja a helyét a régi geometriáknál is,vagy az újabb,ejtett csövû vázaknál érvényes e a táblázatban megadott értékek?
Mindenesetre azért köszönöm a segítõkészségedet,hátha tud még majd valaki,valami okosat mondani.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Köszönöm,szélsõ határ lehet akár 56cm,tudom h nem volna az igazi,de lenne egy jó vétel minõség/ár arányában.Megfelelõ ha esetleg rövid stucnival kompenzálom a hosszabb csõméretet?
Beírtam keresõbe és néztem pár vázméretet,a legtöbb magyar oldalon azt olvastam,hogy nekem elvileg jó az 56-os vázméret.Arra lennék kíváncsi,hogy ez megállja a helyét a régi geometriáknál is,vagy az újabb,ejtett csövû vázaknál érvényes e a táblázatban megadott értékek?
RAUH-Welt
B E G R I F F
ja másodszorra jó lett (miután nem néztem az ülõ embert állónakEgyszer én is végigcsináltam a competitivecyclist kalkulátorát, és ha jól emlékszem külön felhívják a figyelmet, hogy nagyon pontosan kell mérni, lehetõleg valakinek a segítségével. Ha sacc/kb adatokat írtok be, nagyon ne csodálkozzatok ha hülyeségek jönnek ki.