egy oldallal lapozz vissza, ott a link
régi váz esetén mindig center-to-centerben történt a mérés és akkor nem voltak slooping vázak
milyen váz az 56-os?
Egy japán váz,Tange csövekbõl
egy oldallal lapozz vissza, ott a link
régi váz esetén mindig center-to-centerben történt a mérés és akkor nem voltak slooping vázak
milyen váz az 56-os?
Köszönöm,szélsõ határ lehet akár 56cm,tudom h nem volna az igazi,de lenne egy jó vétel minõség/ár arányában. ...
... nekem elvileg jó az 56-os vázméret.Arra lennék kíváncsi,hogy ez megállja a helyét a régi geometriáknál is,vagy az újabb,ejtett csövû vázaknál érvényes e a táblázatban megadott értékek?
Mindenesetre azért köszönöm a segítõkészségedet,hátha tud még majd valaki,valami okosat mondani.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Köszönöm,szélsõ határ lehet akár 56cm,tudom h nem volna az igazi,de lenne egy jó vétel minõség/ár arányában.Megfelelõ ha esetleg rövid stucnival kompenzálom a hosszabb csõméretet?
Beírtam keresõbe és néztem pár vázméretet,a legtöbb magyar oldalon azt olvastam,hogy nekem elvileg jó az 56-os vázméret.Arra lennék kíváncsi,hogy ez megállja a helyét a régi geometriáknál is,vagy az újabb,ejtett csövû vázaknál érvényes e a táblázatban megadott értékek?
RAUH-Welt
B E G R I F F
ja másodszorra jó lett (miután nem néztem az ülõ embert állónakEgyszer én is végigcsináltam a competitivecyclist kalkulátorát, és ha jól emlékszem külön felhívják a figyelmet, hogy nagyon pontosan kell mérni, lehetõleg valakinek a segítségével. Ha sacc/kb adatokat írtok be, nagyon ne csodálkozzatok ha hülyeségek jönnek ki.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Hali!
Nekem a három fitben három eltérõt mutatott.
A felsõ csõ 41,9-43,1-ig; üléscsõ középtõl-középig 58-58,5 ( french fit ); üléscsõ középtõl tetejéig 59,7-60,2 ( french fit ). Úgy vettem észre, hogy kb. 1 cm centi van a háromféle fit között esetemben.
Konklúzió: eltaláltátok a számomra alkalmas bringa nagyságát. Sör rendel.
Köszönöm!
Üdv:
forob
Egyszer én is végigcsináltam a competitivecyclist kalkulátorát, és ha jól emlékszem külön felhívják a figyelmet, hogy nagyon pontosan kell mérni, lehetõleg valakinek a segítségével. Ha sacc/kb adatokat írtok be, nagyon ne csodálkozzatok ha hülyeségek jönnek ki.
valami méretet Te sem jól sztem...Hali!
Nekem a három fitben három eltérõt mutatott.
A felsõ csõ 41,9-43,1-ig; üléscsõ középtõl-középig 58-58,5 ( french fit ); üléscsõ középtõl tetejéig 59,7-60,2 ( french fit ). Úgy vettem észre, hogy kb. 1 cm centi van a háromféle fit között esetemben.
Konklúzió: eltaláltátok a számomra alkalmas bringa nagyságát. Sör rendel.
Köszönöm!
Üdv:
forob
érdekes hogy a 3féle (fit) beállítás közt van vagy 4 cm vázméret különbség