Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34362 hozzászólás a témában

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
hogyan tudná tönkrevágni a szelepet?
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Egy pár hete kérdeztem mini pumpa ügyben, a fõ kritérium az volt, hogy olyan legyen, hogy ne vágja tönkre a szelepet. Végül ezt választottam, nagyon jó.

http://www.lezyne.co...sure-drive.html

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

Nem peremes :)
Rendes szingó: Tufo S33 Pro, Mavic GP4-es felnin.
Zsírúj mindkettõ :)

pontosan ugyanezzel a felállással mentem, és campa record agyakkal :) gyorsítani azt nagyon lehetett

Amúgy yasec oldalán is azt írja, hogy kicsit nagyobb a gördüli ellenállása egy szingonak.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Nem peremes :)
Rendes szingó: Tufo S33 Pro, Mavic GP4-es felnin.
Zsírúj mindkettõ :)
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás

Nekem normál tufo volt, de nem látom elõnyét a szingonak, talán csak, hogy jó könnyû volt. Kicsit rosszabul is gurul, mint a peremes gumik.

Rendes szingo, szingos felnin? Rosszabbul gurul?? Ejha, ilyet se hallottam meg. :) (Mondjuk Tufo fikazast mar igen)
A felnik is joval konnyebbek. Az igazan jo kerekek mind szingosak. Ezek objektiv dolgok. Ehhez jon meg, -ami eleg szubjektiv-, hogy a szingozos emberek szerint sokkal jobban gurulnak. (nem csak gord. ellenallasra gondolva)

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

Én mentem 25össel, 23-assal (mind2 peremes), és talán a héten megjön a 21es Tufo szingó :)
Kiváncsi leszek :)

A 25ös jobban bejött, de csak mert az egy GP3000-es volt, ugyanolyanból még nem használtam kül. méretezésût...

Peremes szingo?

Nekem normál tufo volt, de nem látom elõnyét a szingonak, talán csak, hogy jó könnyû volt. Kicsit rosszabul is gurul, mint a peremes gumik.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Én mentem 25össel, 23-assal (mind2 peremes), és talán a héten megjön a 21es Tufo szingó :)
Kiváncsi leszek :)

A 25ös jobban bejött, de csak mert az egy GP3000-es volt, ugyanolyanból még nem használtam kül. méretezésût...
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Talán a profik se 22-es gumival mennének, ha a 20-as olyan jó lenne.

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás
vagy tényleg így van és a közel 5 évnyi versenytapsztalat mondatja velem.

Akkor lehet h. jobban betapadt, v. ennyit különbözött a két gumi anyaga, v. simán pszichológia :D

iMaty

iMaty

vendég

• fórumtag
  • 154 hozzászólás

jó guminak nincs feltétlenül nagyobb gördülési ellenállása, göröngyösebb úton (mondjuk egy átlagos magyar út) még jobb is a ballonosabb, gördülés szempontjából is. 20as gumi max tüköraszfalton lehet jobb ebben.

Akkor lehet h. jobban betapadt, v. ennyit különbözött a két gumi anyaga, v. simán pszichológia :D
- egy bolygó, két kerék -

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Leblanc: Sloping vaz nem leven nem is nagyon tudott volna ennel kisebb vazzal menni.

Edwig Van Hooydonck 89-ben mar direkt kisebb vazzal nyert Flandriai Kort, mint ami a sajat merete volt.
De teny, hogy elotte ez egyaltalan nem volt jellemzo.
De Big Mig is kisebb vazzal ment, mint ami a kommersz merete lett volna. (kormany also fogasa nagyjabol a felsocso magasagban.)
http://upload.wikime...el_Indurain.jpg

(Persze mindegyik csak renezesre volt kisebb, mint az o meretuk, hisz ha nem lett volna jo, nem nyernek vele)

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
nálam 12 cm a nyeregpálca - vázfelsõcsõ (teteje) táv

a belinkelt képeken (oké tudom ez slooping váz) kb 30cm

a 90-es években még nem mentek direkt kisebb vázzal:

http://blogs.20minut...de/leblanc3.jpg

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Super Mario-é se semmi.

Feltöltött kép

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Ezt az angol Eurosporton gyakran szokták tárgyalni, hogy mennyire átalakult a bringások pozíciója az évek alatt. A fékkarfogás most kb. olyan magasan van, mint régen az alsó fogás.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ez durva. ugy nez ki mintha valami 650C-s junior bringan ulne :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás

waze ez komoly lehet alsó-kormányfogásban

Magas, 189cm, hosszu a keze. (Ballan is)
Mindig vazmerethez kepest kell ezt nezni.

De teny, nem turista beallitas... (also fogasos jo kepet nem talaltam)
Feltöltött kép
http://www.cervelo.c...ist_Carbon2.jpg

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
waze ez komoly lehet alsó-kormányfogásban

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

valóban. voltak kis különbségek. a kisebb vázon 1 cm lejjebb volt a nyereg. (ha beállítottam volna magamnak, akkor már túl mélyre kerül a kormány, persze nem oylan durván mint Ballané)
2.5mm rövidebb hajtókar. a szögeket nem tudom. a saját váz 56,5 cm ezen nagyjából klappol a térdvonal (ami saját tapasztalat szerint nem csak a térd megóvása miatt fontos, hanem ha ez stimmel, akkor nincs hátfájás nálam)

Vagy Jens-é :)

Feltöltött kép

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
valóban. voltak kis különbségek. a kisebb vázon 1 cm lejjebb volt a nyereg. (ha beállítottam volna magamnak, akkor már túl mélyre kerül a kormány, persze nem oylan durván mint Ballané)
2.5mm rövidebb hajtókar. a szögeket nem tudom. a saját váz 56,5 cm ezen nagyjából klappol a térdvonal (ami saját tapasztalat szerint nem csak a térd megóvása miatt fontos, hanem ha ez stimmel, akkor nincs hátfájás nálam)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Ulescso szog is valtozik azert eleg rendesen, nem csak kimondott TT vazak eseten meredek. Csak egy pelda: Canyon Ultimate CF SLX 54-es pl. 74.5 fok, Cervelo R3 meg 73. De ebbol is csak ~2 centi kulonbseg jon ki a nyeregnel nezve, ha ugyanannyira van kihuzva.