Láttam régebben talán a Competitive Cyclist oldalon, hogy a rugalmasságot is beleszámolták. Nyújtott térdel mit tudsz megérinteni. Sípcsont, boka, lábfej, talaj ujjheggyel vagy tenyérrel stb. Szerintem fontos lehet. Me felhívom a Biondot, hogy mit mondanak. A CC oldal alapján nekem a 191cm magasságomhoz ~60cm felsõcsõ dukál, 110-120mm stucnival.
Rövid ideig volt egy Merida vázam, csak eladtam mert vannak gondjaim arcüreggel és akkor úgy gondoltam, hogy nem tudok menni. A lényeg, az a váz XL-es volt, ami Meridáéknál 59cm virtuális felsõcsõhosszt jelent. Az egy 56cm-es bringa után szuper kényelmes volt. Szerintem a 60cm nekem tökéletes lenne. Ennek ellenére mindenki aki rámnéz, sok esetben 62cm-es vázat ajánl.
Egyébként Meridáékat nem értem miért nincs nyár elején választék. Múlt hónapban már az októberben érkezõ 2011-es szériát ajánlották. Idei nem lesz már. Én lennék eltévedve szezon ügyileg?
A meridákat ennyire viszik, ezért nincs már. Már csak a boltok készletén található néhány darab. Pedig ez az a nagyker, ami mindenbõl hoz be rendes mennyiséget.