Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34361 hozzászólás a témában

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.378 hozzászólás
én voltam már a Márti üzletében,meg ismerem is jó ideje. van nála 1 próba bringa,amin minden állítható. azon lövik be a méreteket.

eddie1978

eddie1978

vendég

• fórumtag
  • 492 hozzászólás
vittore30

Hogyan mûködik a dolog? Bemegyek lemérnek. Legyártják. Fizetek. Ennyi?

Troy

Troy

törzsvendég

• fórumtag
  • 252 hozzászólás
Kedden erkezik meg az elso orszaguti bringam alapjaul szolgalo vaz...mar varom, hogy nekialljak a projectnek :)

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Meglepo lenne, ha 9km-hez vinne kulacsot.

oppábocsánat, nem követem a Tour-t, úgyamúgy.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Ez már jó lesz
Download Campagnolo 2011 Range.pdf

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nalam "problem loading page" uzenetet ad

az athena csalad az most jott vissza vagy mar egy ideje ujra van?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Campagnolo 2011 (Super Record, Record, Chorus, Athena)

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Nem lehet takaró elem (persze az), mert szerintem az ellenkezne az UCI regulációkkal. Valószínû, hogy a szerkezet maga a váltókanál.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Meglepo lenne, ha 9km-hez vinne kulacsot.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

A kötésrõl érdeklõdöm, nem a stopliról! ;)

Elnézésedet kérem, úgytûnik funkcionális analfabéta vagyok. A linket megnyitottam, de nem jutottam a hetes alkatrészig, a mûanyagról a stoplira asszociáltam. Szóval a pedál 10ezret futott el nálam idáig (7-es alkatrészestõl-mindenestõl), semmi baja nincs, nemhiszem hogy hajlamos lenne elkopódni 'idõ' elõtt.

Bloke: váltókanáltakaró carboncucc, és hagyományos kulacsot használ? :s (Tune kulacstartóból gondolom)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Campagnolo Record 2011-ben:
Campagnolo 2011

Jol nez ki a valtoborito. :) Akar 0.5 mp megsporolva. Tavaly ota tudjuk ez milyen sokat erhet!!

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
???

Feltöltött kép

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás

Magyarországon hol lehet vázat készíttetni? Biondo-t megtaláltam. Hobbi szintû bringázáshoz jó az ottani legolcsóbb csõszett? 191cm, 87kg vagyok.

nekem télen csináltak a deda fire csõszettbõl, igen náluk ez a legolcsóbb. teljesen rendben van bár nincs összehasonlítási alapom top vázakkal

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
A kötésrõl érdeklõdöm, nem a stopliról! ;)

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Régen volt egy szürke ProLite MTB kormányom, országúti szerintem csak feketében létezett. A Shimano pedálok mûanyag kötése (7-es alkatrész) mennyire hajlamos a kopásra?

Nálam kb 7ezer km-t futott el, de úgy hogy ebben volt soksok nem rendeltetésszerû használat (rohangálás, bringásfutárversenyeken futkorászás -egyszer pl az egész margithidat végigfutottam benne-...stb.) mellett. Ha csak tekerésre kell, és tényleg csak addig jársz benne amíg kisétálsz a házból, meg menetközben a kúthoz elsétálsz, akkor szerintem egy 10ezer kilómétert elfut.

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás

Magyarországon hol lehet vázat készíttetni? Biondo-t megtaláltam. Hobbi szintû bringázáshoz jó az ottani legolcsóbb csõszett? 191cm, 87kg vagyok.

yasec-nál

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

enté: Ha jólemlékszem, még nagyonnagyonrégen a ritchey-nek is volt valami mattszürke kormánya...

Régen volt egy szürke ProLite MTB kormányom, országúti szerintem csak feketében létezett. A Shimano pedálok mûanyag kötése (7-es alkatrész) mennyire hajlamos a kopásra?

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

eddie1978

eddie1978

vendég

• fórumtag
  • 492 hozzászólás

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

mert balf@sz vagyok és sokszor felrakom 25-re nagytányéron és már egy váltót tönkretettem így.

Én a shimano tech dokumentum szerint csináltam (valami a váltó görgõinek függõlegességével, vagy nemtudom hogy volt) És így semmi baja 53-27ben, vígan elfut (7800-as váltó). Nem mintha használnám....

enté: Ha jólemlékszem, még nagyonnagyonrégen a ritchey-nek is volt valami mattszürke kormánya...

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
108-at számoltam, de én szándékosan ráhagytam plussz 1-et (illetve ugye 2-õt), mert balf@sz vagyok és sokszor felrakom 25-re nagytányéron és már egy váltót tönkretettem így.