És Armstrongnak is ilyen van. Érdekesség még, hogy míg mások nem tudják eléggé elõretolni a nyerget, addig neki brutális hátranyúlású nyeregcsöve van.

Meglepo lenne, ha 9km-hez vinne kulacsot.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
RAUH-Welt
B E G R I F F
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
A kötésrõl érdeklõdöm, nem a stopliról!
Magyarországon hol lehet vázat készíttetni? Biondo-t megtaláltam. Hobbi szintû bringázáshoz jó az ottani legolcsóbb csõszett? 191cm, 87kg vagyok.
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Régen volt egy szürke ProLite MTB kormányom, országúti szerintem csak feketében létezett. A Shimano pedálok mûanyag kötése (7-es alkatrész) mennyire hajlamos a kopásra?
yasec-nálMagyarországon hol lehet vázat készíttetni? Biondo-t megtaláltam. Hobbi szintû bringázáshoz jó az ottani legolcsóbb csõszett? 191cm, 87kg vagyok.
Régen volt egy szürke ProLite MTB kormányom, országúti szerintem csak feketében létezett. A Shimano pedálok mûanyag kötése (7-es alkatrész) mennyire hajlamos a kopásra?enté: Ha jólemlékszem, még nagyonnagyonrégen a ritchey-nek is volt valami mattszürke kormánya...
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Én a shimano tech dokumentum szerint csináltam (valami a váltó görgõinek függõlegességével, vagy nemtudom hogy volt) És így semmi baja 53-27ben, vígan elfut (7800-as váltó). Nem mintha használnám....mert balf@sz vagyok és sokszor felrakom 25-re nagytányéron és már egy váltót tönkretettem így.