Simán bele lehet találni a házba lebandázsolás nélkül, a fékkaron keresztül... de ajánlatos kivenni a kis fehér szutykot ami megfogja a bowden véget.. mert úgy azért már komplikáltabb ha már azon is át van fûzve...
Milyen bowdenház az amiben szorul? a shimano gyári bowdenházába kb 2 bowden is elfér...
esetleg nem a váltóbowden házat(fekete mûanyag végû) használtad? vagy ha vágtad nem nyomtad össze? esetleg nerm rozsdásodott be? nincs benne valami törés, összenyomás?
Ez saccon kék színû bowdenház,és fék,nem váltó..elég szutyok egy minõség,de rámentem a látványvilágra az ss-nél:D
Egyébként van olyan bowden bele ami jó,ez a bowden ha jól emlékszem a boltos haver elmondása alapján super slick nevet viseli..De csak elsõt tudott adni,az nagyon is patent,aztán vettem bele hátra shimanot 300pénzé',azt nehezebb ne is ment bele,és nyúlós a fékérzés.A ház vadonatúj,rozsda törés nincs,összenyomva sincs a vége,hozzá való szerszámmal lett méretre vágva.Minden estere akitõl a bowdent vettem,õ is azt mondta,h nyugodtan bele lehet találni,így le bandázsoltam.Életem elsõ bandázsolása szerintem több mint jó,ahoz képest h elsõ próbálkozás,persze vannak apró,de elhanyagolható hibák.