Országútikról mindent. (Tehát évek óta szinte semmi sem változott, ill nem sok...)
...a váz geometria meghatározó pontjain... de ezt kb egy Ford T-Modellel és egy Lamborghini Murcielago-val is el lehetne játszani

Országútikról mindent. (Tehát évek óta szinte semmi sem változott, ill nem sok...)
off
Index - Belf
hali
elég amatõr kérdésem lesz, bocs elõre is. Régi országúti bicajom klasszikus, 36 lyukas felniéjét akarom Vuelta Airline-ra cserélni. Új küllõket is nézzek, vagy a régit tudom majd használni továbbra is?
nem tom shimano a váltód? a sh-nál úgy állítsd be a végállásokat...
na ez a baj ... hogy azzal csak kisérletezgetni tudok... mert nem értem hogy kéne jól beállítani..
Ez hogy állítsam be a legnagyobbon meg a legkisebben.. hát ez mesés... aszem ráadásként a 19-t még pont nem is lehet cserélni.. az még egyben van...
Szerintem siman kopik annyit 5k alatt, hogy hangja legyen. Vagy mindig volt hangja?
De a B csavarral is erdemes kiserletezni esetleg.
egyedül a tengelynek volt egy nagyon pici vízszintes játéka de tényleg nagyon kicsi (nem volt 1 mm-se) de azt is kiküszöböltem..... most így bele gondolva meglehet hogy a pedál mert akkor nyikorog mikor ballal hajtom és mondjuk leginkább az indulás elején mikor nagyobb erõ kell az induláshoz....
A sebesség mindent megold.
látatlanban kb. annyit, hogy szedd szét, pucold ki megint, zsírozd, húzd meg jól.
nem lehet, hogy a pedál nyikorog vagy teljesen biztos vagy a hajtómûben? jól megrángatva nem lötyög semmi?