Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34373 hozzászólás a témában

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Meglepo lenne, ha 9km-hez vinne kulacsot.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

A kötésrõl érdeklõdöm, nem a stopliról! ;)

Elnézésedet kérem, úgytûnik funkcionális analfabéta vagyok. A linket megnyitottam, de nem jutottam a hetes alkatrészig, a mûanyagról a stoplira asszociáltam. Szóval a pedál 10ezret futott el nálam idáig (7-es alkatrészestõl-mindenestõl), semmi baja nincs, nemhiszem hogy hajlamos lenne elkopódni 'idõ' elõtt.

Bloke: váltókanáltakaró carboncucc, és hagyományos kulacsot használ? :s (Tune kulacstartóból gondolom)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Campagnolo Record 2011-ben:
Campagnolo 2011

Jol nez ki a valtoborito. :) Akar 0.5 mp megsporolva. Tavaly ota tudjuk ez milyen sokat erhet!!

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
???

Feltöltött kép

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás

Magyarországon hol lehet vázat készíttetni? Biondo-t megtaláltam. Hobbi szintû bringázáshoz jó az ottani legolcsóbb csõszett? 191cm, 87kg vagyok.

nekem télen csináltak a deda fire csõszettbõl, igen náluk ez a legolcsóbb. teljesen rendben van bár nincs összehasonlítási alapom top vázakkal

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.606 hozzászólás
A kötésrõl érdeklõdöm, nem a stopliról! ;)

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Régen volt egy szürke ProLite MTB kormányom, országúti szerintem csak feketében létezett. A Shimano pedálok mûanyag kötése (7-es alkatrész) mennyire hajlamos a kopásra?

Nálam kb 7ezer km-t futott el, de úgy hogy ebben volt soksok nem rendeltetésszerû használat (rohangálás, bringásfutárversenyeken futkorászás -egyszer pl az egész margithidat végigfutottam benne-...stb.) mellett. Ha csak tekerésre kell, és tényleg csak addig jársz benne amíg kisétálsz a házból, meg menetközben a kúthoz elsétálsz, akkor szerintem egy 10ezer kilómétert elfut.

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás

Magyarországon hol lehet vázat készíttetni? Biondo-t megtaláltam. Hobbi szintû bringázáshoz jó az ottani legolcsóbb csõszett? 191cm, 87kg vagyok.

yasec-nál

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.606 hozzászólás

enté: Ha jólemlékszem, még nagyonnagyonrégen a ritchey-nek is volt valami mattszürke kormánya...

Régen volt egy szürke ProLite MTB kormányom, országúti szerintem csak feketében létezett. A Shimano pedálok mûanyag kötése (7-es alkatrész) mennyire hajlamos a kopásra?

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

eddie1978

eddie1978

vendég

• fórumtag
  • 492 hozzászólás

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

mert balf@sz vagyok és sokszor felrakom 25-re nagytányéron és már egy váltót tönkretettem így.

Én a shimano tech dokumentum szerint csináltam (valami a váltó görgõinek függõlegességével, vagy nemtudom hogy volt) És így semmi baja 53-27ben, vígan elfut (7800-as váltó). Nem mintha használnám....

enté: Ha jólemlékszem, még nagyonnagyonrégen a ritchey-nek is volt valami mattszürke kormánya...

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
108-at számoltam, de én szándékosan ráhagytam plussz 1-et (illetve ugye 2-õt), mert balf@sz vagyok és sokszor felrakom 25-re nagytányéron és már egy váltót tönkretettem így.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.606 hozzászólás
Létezik olyan egy kínai gyártónál, de elég az alu is, legalább nem ezeréves módon hajlik az íve.
Hány láncszem kell egy 50/34 és 12/25-ös, rövidkanalas váltós rendszerhez?
Lemérni nem tudom, mert a nagy része hiányzik.

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Szürke színû, alapméretes országúti kormánycsövet gyárt valamelyik cég?

Titán kéne, mi? :D

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.606 hozzászólás
Szürke színû, alapméretes országúti kormánycsövet gyárt valamelyik cég?

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Szvsz 100e korul talalni hasznalhatokat hasznaltan, 150e-ert pedig mar igen komolyakat is.
De acelvazon Sora/Tiagra szintu cuccokat ritkan fogsz talalni.
Ezek inkabb aluvazakon fordul elo.

Az, hogy mennyivel lehet gyorsabban menni orszagutival a montihoz kepest, majd probald ki, kivancsi vagyok! :) Egy par km-s szakaszon merd meg az idot mindkettovel.

Lemérem. :)

A sebesség mindent megold.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás

vagy nincs beállítva jól.. néhány mm hátrébb a stopli.. már nem úgy nyomod vádliból.. máshol a nyereg.. már nem az a csúcs pont a combodon... túl rövid hosszú a hajtókar.. ha tényleg be kell állítani egy bringát... rendesen.. ahhoz egy szélcsatorna meg kb 2 hét kell :D mert szerintem a birngások 99% nak (köztük nekem is) lehetne jobb hatásfokú beállításokat eszközölni a bringáján .. (maradék 1% meg szerencse :D)

(futócipõ analógia...)

persze, de van itt bárki nyereg & kormány: mínusz 15 cm beállítással? pedig azzal biztos lehet haladni. meg a 130as , mínusz 7 fokos stucnival :-))

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás

Van itt egy koma kecskeméten, 185 centi körül (légellenállás miatt írom) montiján van könyöklõ (de ilyen 3x8as montit képzelj el, alivio cuccokkal...), meg nem is teljesen slick a gumija, és 10km-en 37es átlagot azért tol vele...országútival kisebb átlagot megy, 35-36 körülit..érdekes, Õ sem tudja hogy mitõl van, szerintem nem pont a mérete az outi.

vagy nincs beállítva jól.. néhány mm hátrébb a stopli.. már nem úgy nyomod vádliból.. máshol a nyereg.. már nem az a csúcs pont a combodon... túl rövid hosszú a hajtókar.. ha tényleg be kell állítani egy bringát... rendesen.. ahhoz egy szélcsatorna meg kb 2 hét kell :D mert szerintem a birngások 99% nak (köztük nekem is) lehetne jobb hatásfokú beállításokat eszközölni a bringáján .. (maradék 1% meg szerencse :D)

(futócipõ analógia...)

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Szvsz 100e korul talalni hasznalhatokat hasznaltan, 150e-ert pedig mar igen komolyakat is.

Az, hogy mennyivel lehet gyorsabban menni orszagutival a montihoz kepest, majd probald ki, kivancsi vagyok! :) Egy par km-s szakaszon merd meg az idot mindkettovel.

Van itt egy koma kecskeméten, 185 centi körül (légellenállás miatt írom) montiján van könyöklõ (de ilyen 3x8as montit képzelj el, alivio cuccokkal...), meg nem is teljesen slick a gumija, és 10km-en 37es átlagot azért tol vele...országútival kisebb átlagot megy, 35-36 körülit..érdekes, Õ sem tudja hogy mitõl van, szerintem nem pont a mérete az outi.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás