Ennyit már nem szánok rá, eddig a Vittoria Zaffiro lenne valamennyire jó, 3000 alatt kijön.
elöl-hátul ez van, 23mm-s. az elmúlt ~400km-en amióta meg van pesti használatra nem volt vele gondom.
Ennyit már nem szánok rá, eddig a Vittoria Zaffiro lenne valamennyire jó, 3000 alatt kijön.
nem marka kerdese, hanem hogy melyik tajvani uzembol kerult elo. szoval lehet hogy ugyanazt a fajta papucsot hasznalja mint a Merida. vagy a Giant. Nagyobb/forgalmasabb szervizeket kell megkeresni ahol jo sok fele papucs van, es lehet talalsz valamit ami stimmelni fog.
esetleg itt is nezelodhetsz, hatha segit:
Wheels MFG, Wheels Manufacturing | Buy Now at ChainReactionCycles.com [gorgessed lefele, van sok]
Ennyit már nem szánok rá, eddig a Vittoria Zaffiro lenne valamennyire jó, 3000 alatt kijön.Enté: Vredestein Volante TriComp Tyre | Buy Online | ChainReactionCycles.com
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Hátsó váltómnál a papucs meg van hajolva és a váltóm így az 1-2-3-at nem viszi, keményebb hegyen kifelé ez kényelmetlen.
Am az lenne a kérdésem, hogy melyik szervizben csinálják meg ezt szakszerûen? Szóval nem nekiesnek imbuszkulccsal, aztán kihajlítgassák, hanem speckó szerszámmal. Illetve ár is érdekelne, hogy mennyibe fájhat ez nekem. Nézegettem csomó bicós oldalt, használt hirdetést, stb.-t, hogy esetleg veszek egy ugyanilyen váltópapucsot, de mivel nem mai gyerek a bringám és nem is egy elterjedt márka nem nagyon találtam ehhez valót.
a török utcáa 5.ben van (volt?) egy jó szerviz (Gyapi az ember neve), nála csináltattam olyat, hogy a hátsó sarukat behúzta spúrba. ehhez volt célszerszáma, talán a papucsot is helyre tudja tenni. gondolom acélváz
RAUH-Welt
B E G R I F F
Hátsó váltómnál a papucs meg van hajolva és a váltóm így az 1-2-3-at nem viszi, keményebb hegyen kifelé ez kényelmetlen.
Am az lenne a kérdésem, hogy melyik szervizben csinálják meg ezt szakszerûen? Szóval nem nekiesnek imbuszkulccsal, aztán kihajlítgassák, hanem speckó szerszámmal. Illetve ár is érdekelne, hogy mennyibe fájhat ez nekem. Nézegettem csomó bicós oldalt, használt hirdetést, stb.-t, hogy esetleg veszek egy ugyanilyen váltópapucsot, de mivel nem mai gyerek a bringám és nem is egy elterjedt márka nem nagyon találtam ehhez valót.
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
130 mm-es a papucstávolság?
130 mm-es a papucstávolság?szeretnék cserélni a biciklin fogaskoszorút is, amikor megkaptam eredetileg 5ös volt/ és van rajta... ha cserélem szted hanyasra érdemes? és ahhoz milyen váltó a jó?
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Húh .. ezzel versenyezni nem akarsz ugye?.. (Crossban nem használhatsz tárcsát... mondjuk asszem az UCI pont engedélyezte a 2010-2011 évre..).... konaworld
...
valószínû, hogy a gyorszár a ludas. de ezt a novatecet felejtsd el. nagyon nem jó. olyat vegyél ami "belsõ mechanikás" (mint pl ebben is van: Shimano Deore XT '08 (HB-M770) (Ker) egyébként a gyorszár elvileg nagyobb szorítóerõvel bír mint a menetes rögzítés. hátsó váltót tökmind1 milyet veszel, mivel gondolom 5sebességre nem pozícionált. a lényeg h ne 8-9-10 sebességest, mer abban már lehet nem férne el az 5ös sorhoz való lánc, de biztosan gázos lenne. ha másik gyorszár sem jó, akkor esetleg másik kerékkel kéne próbálkozni, ha az se akkor a váz papucsával van a bibi, ami talán a legrosszabb eset. persze ne vedd meg mondjuk elõször a kereket, hanem ismerõstõl kunyizd el...