Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34361 hozzászólás a témában

pozsiani

pozsiani

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás

vittoria rubino pro tech gumikról van vlkinek tapasztalata? eddigi észrevételeim 0 km-el: 240g(ezt lemértem),a mérete valóban az amit ráírtak(622x23),9000HUF volt a 2(ez vlmi elfekvõ készlet lehetett,mert csak drágábban láttam eddig)
menet tapasztalatok érdekelnének,mennyire szakadós az oldala meg ilyenek.

Érdekelne, hogy hol jutottál ennyiért a két külsõhöz??! Azóta mi a tapasztalat? Köszi: pozsiani

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás
Roubaix bandazs: ismerosom igen, nagyon dicseri

andersen

andersen

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
Schwalble Blizzard hajtogatós, 250g, tartós és 4000Ft körül lehet kapni

Ajánljatok nekem viszonylag olcsó (3000-4000 Ft), nem túl nehéz (300 g alatt), és tartós(10000 km +) gumit 23-25 mm-es méretben, lehetõleg fekete, vagy fekete-szürke színben. A tapadás nem fontos, kanyart ritkán fog látni, viszont nem árt ha kicsi a görgülési ellenállása. Köszi!

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
a sima parafás is jó...legalább is nekem jobban bejön, mint a sima kemény-vékony-könnyû
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás

Specialized Roubaix kormánybetekerõvel találkozott már valaki?

nem. ellenben nagyon bejött az a kormánypozíció, amelynél az alsó rész teljesen vízszintes. emiatt a fvkaros résznél pont akkora a kormány esése, hogy a fvkar fogásnál egyenes a kar-csukló. és sokkal több kormányfogási variáció van/lett

volt géles bandázsom, de nem kényelmesebb a hagyományosaknál. ellenben tuti nehezebb :-)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Specialized Roubaix kormánybetekerõvel találkozott már valaki?

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás
én is használtam egy pár pirosat. esõben nagyon kicsi az oldalirányú tapadása, és szerintem nagyon gyorsan kopik. 10k+ km nem valószínû

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Ennyit már nem szánok rá, eddig a Vittoria Zaffiro lenne valamennyire jó, 3000 alatt kijön.

Nekem ilyenem van. Szerintem jó gumi ebben az árban. Csodát ne várj tõle, esõben ez is könnyen ki tud szaladni az ember alól, de a gumi közepén lévõ sima sáv miatt viszont elég jól gördül. MZ/X-nél találsz is full feketét és fekete-sárgát (bár ez utóbbi gondolom nem kell:)).

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás

Ennyit már nem szánok rá, eddig a Vittoria Zaffiro lenne valamennyire jó, 3000 alatt kijön.

elöl-hátul ez van, 23mm-s. az elmúlt ~400km-en amióta meg van pesti használatra nem volt vele gondom.

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

nem marka kerdese, hanem hogy melyik tajvani uzembol kerult elo. szoval lehet hogy ugyanazt a fajta papucsot hasznalja mint a Merida. vagy a Giant. Nagyobb/forgalmasabb szervizeket kell megkeresni ahol jo sok fele papucs van, es lehet talalsz valamit ami stimmelni fog.

esetleg itt is nezelodhetsz, hatha segit:

Wheels MFG, Wheels Manufacturing | Buy Now at ChainReactionCycles.com [gorgessed lefele, van sok]

Asszem megvan milyen, de te jó ég nem értem minek ennyifélét kitalálni. Attól még, hogy különbözõ egyedi vázak vannak, legalább ilyen részeik lehetnének némileg szabványosak...

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Enté: Vredestein Volante TriComp Tyre | Buy Online | ChainReactionCycles.com

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Hátsó váltómnál a papucs meg van hajolva és a váltóm így az 1-2-3-at nem viszi, keményebb hegyen kifelé ez kényelmetlen. :( Am az lenne a kérdésem, hogy melyik szervizben csinálják meg ezt szakszerûen? Szóval nem nekiesnek imbuszkulccsal, aztán kihajlítgassák, hanem speckó szerszámmal. Illetve ár is érdekelne, hogy mennyibe fájhat ez nekem. Nézegettem csomó bicós oldalt, használt hirdetést, stb.-t, hogy esetleg veszek egy ugyanilyen váltópapucsot, de mivel nem mai gyerek a bringám és nem is egy elterjedt márka nem nagyon találtam ehhez valót.

nem marka kerdese, hanem hogy melyik tajvani uzembol kerult elo. szoval lehet hogy ugyanazt a fajta papucsot hasznalja mint a Merida. vagy a Giant. Nagyobb/forgalmasabb szervizeket kell megkeresni ahol jo sok fele papucs van, es lehet talalsz valamit ami stimmelni fog.

esetleg itt is nezelodhetsz, hatha segit:

Wheels MFG, Wheels Manufacturing | Buy Now at ChainReactionCycles.com [gorgessed lefele, van sok]

a török utcáa 5.ben van (volt?) egy jó szerviz (Gyapi az ember neve), nála csináltattam olyat, hogy a hátsó sarukat behúzta spúrba. ehhez volt célszerszáma, talán a papucsot is helyre tudja tenni. gondolom acélváz

Blue Cet Sport a bolt neve.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Enté: Vredestein Volante TriComp Tyre | Buy Online | ChainReactionCycles.com és még szürke oldalfalú is van. A vredestein nagyon jó ár/érték arányú gumi, ugyan országútin még nem használtam a márkát, de pár szegedi ismerõs ilyet használ eddig gond nélkül.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás

Hátsó váltómnál a papucs meg van hajolva és a váltóm így az 1-2-3-at nem viszi, keményebb hegyen kifelé ez kényelmetlen. :( Am az lenne a kérdésem, hogy melyik szervizben csinálják meg ezt szakszerûen? Szóval nem nekiesnek imbuszkulccsal, aztán kihajlítgassák, hanem speckó szerszámmal. Illetve ár is érdekelne, hogy mennyibe fájhat ez nekem. Nézegettem csomó bicós oldalt, használt hirdetést, stb.-t, hogy esetleg veszek egy ugyanilyen váltópapucsot, de mivel nem mai gyerek a bringám és nem is egy elterjedt márka nem nagyon találtam ehhez valót.

a török utcáa 5.ben van (volt?) egy jó szerviz (Gyapi az ember neve), nála csináltattam olyat, hogy a hátsó sarukat behúzta spúrba. ehhez volt célszerszáma, talán a papucsot is helyre tudja tenni. gondolom acélváz

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
Erre nincs szerszám.. a fém annyit gyengül a hajlítás során hogy el is törhet.. vagy szerzel egy acélmûhelyt ahol melegítés után pneumatikus préssel kiegyenesítik.. vagy maratsz egy újat...

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Ajánljatok nekem viszonylag olcsó (3000-4000 Ft), nem túl nehéz (300 g alatt), és tartós(10000 km +) gumit 23-25 mm-es méretben, lehetõleg fekete, vagy fekete-szürke színben. A tapadás nem fontos, kanyart ritkán fog látni, viszont nem árt ha kicsi a görgülési ellenállása. Köszi!

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás
akkor jó, belemegy a több fokozat is...

Pedro.08

Pedro.08

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás

130 mm-es a papucstávolság?

megmértem, igen, 130 mm:)

Pedro.08

Pedro.08

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás

130 mm-es a papucstávolság?

huhh... hirtelen, meg nem mondom, de sztem valószinû annyi...holnapra megtudom mondani... ha annyi akkor,:$:)