nekem 105ösöm van. még az 5500as. tökéletesen fog a gyári betétekkel és bikefunos utángyártottal is (csak az gyorsabban kopik). am mind1ik normálisabb kétforgásponost prímán lehet használni. (nem ilyen tektro félékre gondoltam)
Ahham. Jolvan a Shimanorol olvastam, hogy 450+ N-os fékerõ megvan azért náluk, Campánál meg ugye a 270 körüli. Másrészt a Shimano olcsóbb is mint pl a Sram fékszett. De Shimano az uccsó, lehet akármilyen jó, amit az olasz bringámra raknék. :/ Am az elvileg campa fékem is kétforgáspontos, de görcsöl a kezem, ha fékeznem kell egy hosszabb meredekebb lefelén.
Sram RIVAL fékszettet használok DuraAce fékváltókarokkal, tökéletes megelégedéssel. Eszméletlen jól fognak, és súlyban is odavernek a shimanonak.
Egyébként a Sram Rival -t Én is néztem. Még nagyjából bele is férne a keretembe és ha jól fognak akkkor pláne jó.
bandázs: selev ribbont használok, ez ilyen múanyag carbonszövet hatású cucc. nem szeretem az ilyen "hatású" cuccokat, de ezt a bandázst nagyon szeretem. mindkét bringámon ez van. kesztyû nélkül viszont kicsit csúszik (mindig kesztyûben megyek). amit nem ajánlok, az ugyenez csak bbb-ben. rémálom a leszedése, ha nem likvidáltad valahogy az öntapadós réteget. ezt leszámítva az is jó. zselést nem használnék...
Én is mindig kesztyûben tekerek. De ettõl függetlenûl nem szeretem az ilyen latex hatású cuccokat.

Mármint ami csúszós. Ezért tetszik pl. a parafás, amilyen most van fenn, csak ha magába szívja a piszkot, mert elkap az esõ bringázás közben, akkor a
vizes, kicsavart rongy + mosogató szer.
sem segít. Nem hozza ki egyáltalán.