Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34361 hozzászólás a témában

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
"...ami 40000-bõl egyszer fordult elõ. Tudodmit, megmutatom neked hogy mit csinált az én 7800-as dura ace elsõváltóm Fel akartam váltani nagytányérra, de még a pedálfordulat közben észrevettem hogy valami nem oké, úgyhogy azonnal megálltam. Ez a látvány fogadott:"

ezért kell Campa-t venni...:)

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Hat ha szerintetek ez "diszit", akkor oke. :)

Egyszeri paraszt jobban viszi, mintha sima szürke lenne, rajta egy lakkréteggel. Bár nekem pl úgy jobban tetszene... :D
Festés meg csak megdobná az árat. Legalább 5 dollárral :D

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Nem biztos, hogy olyan gagyi ez a kínai karbonváz. 12órában gyártják az ismert cég kihelyezett gyártósorán a vázakat, aztán ha "bezárt" a gyár pár vázat legyártanak fusiban. Van ismerõsöm aki ilyet használ, (rá van írva a neve az alsócsõre az a márkanév) :)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Hat ha szerintetek ez "diszit", akkor oke. :) Nekem mindenesetre sokat dobna rajta egy telibe festes, barmilyen szinnel.
De nem is ertem, jarja azt barki is, hogy a legtutibb uni-directional 60tonnas karbonbol keszul a filleres kinai vaz?

Vagy azt is megkerdezhetnem, miert nem erdemes disziteni a kozepcsapagy korul?

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Ranezesre. (szovetsuruseg) Es persze az ara sem utal arra, hogy draga anyagbol dolgoznak.
En mondjuk idofutam vazban lehet bevallalnek egy ilyen generic vazat, de orszagutiban nem.

Azt tudod, hogy ez csak díszkarbon, hogy kinézzen valahogy...?

szerk.: legközelebb nyomogatom az f5-öt mielõtt postolok.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Ranezesre. (szovetsuruseg)

Az csak díszítõréteg, bármi lehet alatta.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

The D

The D

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás
próbáltam összeguglizni, de sehol nem találok magyarországon alexrims at450-es felnit, 32 küllõvel... nincs valakinek ötlete, honnan lehetne könnyen beszerezni? a hátsóm sajnos egy esés következtében óriási ütést kapott, már az egyik oldalon laza a küllõ és kattog...
tudom hogy nem drága cucc, csak azért nem lenne rossz ha egységes felni lenne a bringán, legalább addig amíg valami rendes szettet kap...

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
>az szép a sramtól hogy trimmelés nélkül oldják meg a nagytányért

doubletap-pel nem is tudnak megoldani, szoval ez inkabb kenyszer.
Egyebkent nekem D/A 7800-on ugyan van nagytanyer trim, de nem kell. (50/23-on lehet kell, nem tudom)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Ranezesre. (szovetsuruseg) Es persze az ara sem utal arra, hogy draga anyagbol dolgoznak.
En mondjuk idofutam vazban lehet bevallalnek egy ilyen generic vazat, de orszagutiban nem.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Nem váltott túl, vagy vmi? Túl feszült a bovden? Vagy valami hasonló, vagy amikor váltottál fel, akkor kicsit túlhúzódott a váltó. A bovden meg hõmérséklettõl is függ, ettõl függõen szerintem a végpont is változhat. Bár ha megnyúlt, pont nem ilyet kellene produkálnia. Szal mind1, akkor Én sem értem. :DDD

A végpont nem a bowdentõl függ, azt két csavarral állítod. Fogalmam sincs hogy hogy tolta ki a láncot, nem sikerült sehogy sem újra megcsinálni.

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

...ami 40000-bõl egyszer fordult elõ. Tudodmit, megmutatom neked hogy mit csinált az én 7800-as dura ace elsõváltóm :) Fel akartam váltani nagytányérra, de még a pedálfordulat közben észrevettem hogy valami nem oké, úgyhogy azonnal megálltam. Ez a látvány fogadott:

Feltöltött kép
A váltó jól van beállítva, a végpontjai is, a jelenséget nem sikerült reprodukálni. Millióból egyszer.

Nem váltott túl, vagy vmi? Túl feszült a bovden? Vagy valami hasonló, vagy amikor váltottál fel, akkor kicsit túlhúzódott a váltó. A bovden meg hõmérséklettõl is függ, ettõl függõen szerintem a végpont is változhat. Bár ha megnyúlt, pont nem ilyet kellene produkálnia. Szal mind1, akkor Én sem értem. :DDD

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Szerintem is RED-et válassz, így egyszer fokozhatod a tekerés izgalmát és közben fûszerezheted az erõlködést egy kis pihenéssel, mikor felrakod a leesett láncod:)

...ami 40000-bõl egyszer fordult elõ. Tudodmit, megmutatom neked hogy mit csinált az én 7800-as dura ace elsõváltóm :) Fel akartam váltani nagytányérra, de még a pedálfordulat közben észrevettem hogy valami nem oké, úgyhogy azonnal megálltam. Ez a látvány fogadott:

Feltöltött kép
A váltó jól van beállítva, a végpontjai is, a jelenséget nem sikerült reprodukálni. Millióból egyszer.

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
Szerintem is RED-et válassz, így egyszer fokozhatod a tekerés izgalmát és közben fûszerezheted az erõlködést egy kis pihenéssel, mikor felrakod a leesett láncod:)

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás
igen én is nagyon hajlottam rá. de azért megnéznék egyet élõben is. nincs valakinek ilyen?

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Hallottam már pár történetet, hogy néhány hónap után elrepedtek az ehhez hasonló noname kínai vázak.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Ugyanakkor erõsen gondolkozok egy ilyen váz beszerzésén. Igenjónak tûnik az ár-érték aránya. Ezzel párhuzamosan váltok Shimano-ról campára :)

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás
honnan tudod, hogy borzasztó karbonszövettel??

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
az szép a sramtól hogy trimmelés nélkül oldják meg a nagytányért (kicsin van) - ezek szerint jó alakzatot sikerült kitalálni az átdobóra

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

@kiskubai: Az olcso az egy Generic kinai vaz, borzaszto karbon szovettel. Van par marka aki ilyen (ilyesmi) vazakat fest be, es matricaz fel.
Gondolhatod, hogy a kinai gyartok egyedi tervezesessel nem pazarolnak idot. :)

Persze, tudom hogy kínai karbon :) Csak mivel a pinarello kihelyezett gyártása is kínai, így könnyen elõfordulhat hogy köze lehet hozzá. Egyértelmû hogy nem ugyanaz :) Egyébként rosszat nem hallottam még a kínai karbonról, súlyban is hozzák a megadott tömegértékeket.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
@kiskubai: Az olcso az egy Generic kinai vaz, borzaszto karbon szovettel. Van par marka aki ilyen (ilyesmi) vazakat fest be, es matricaz fel.
Gondolhatod, hogy a kinai gyartok egyedi tervezesessel nem pazarolnak idot. :)