Gondolhatod, hogy a kinai gyartok egyedi tervezesessel nem pazarolnak idot.

Egyik csöve sem egyezik meg, a villa is más. Tehát nem, nem lehetséges....lehetséges? Az elsõnek a dollárban megadott árát beszorozva 2000-el megkapjuk a második forintosított árát.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Mi a véleményetek, melyik lenne jobb (teljes szett) sram red vaaagy campagnolo chorus? Tapasztalatok, vélemények, elõnyök, hátrányok?
Egyébként tervezek Én is camparol Sramra váltani, vagy is részben. Váltókat akarom arra cserélni. Fék most Ultegra. Hajtómûvet, fékváltókart meghagyom a Campat, szerintem a legalapabb Xenon fékváltókar is már baromi jó, ahhoz képest, hogy kompozit. Nem éreztem még egyszer sem, hogy ne bírná, vagy törni akarna. Ha meg netán mégis megreccsenne, akkor mégsem, egy 60ezer+ Ft.-os törik hanem 10ezres, bár azok nem gondolnám, hogy törnek. Egyébként meg baromi könnyû is.
Mi a véleményetek, melyik lenne jobb (teljes szett) sram red vaaagy campagnolo chorus? Tapasztalatok, vélemények, elõnyök, hátrányok?
Én a helyedben szemügyre venném ezt a hirdetést: ULTEGRA FÉK
Megveszed féláron, a maradékból lehet venni barátosnénak virágot, elfagyizni, amit akarsz.
Ki is valójában az országút királya?Mi a véleményetek, melyik lenne jobb (teljes szett) sram red vaaagy campagnolo chorus? Tapasztalatok, vélemények, elõnyök, hátrányok?
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
RAUH-Welt
B E G R I F F
Az baromi jó, akkor lehet amellett teszem le a voksom, még sem 24-25ezer, csak 15-16e.
...Manapság már nem igen gyártanak "olasz menetes" vázat, ezért a modern hajtómûvekkel gond lehet...
....