Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34362 hozzászólás a témában

Mark001

Mark001

vendég

• fórumtag
  • 48 hozzászólás
Szóval akkor ha veszek egy agyat, amirõl azt irják, hogy 9/10s kompatibilis, akkor egy 8-as kazettát is rá tudok tenni?
Mondjuk..logikus lenne, mert 9/10-nél vékonyabb a lánc, igaz?

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Az agyak méretezése a 8-as és 10-es rendszernél is egyforma.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Mark001

Mark001

vendég

• fórumtag
  • 48 hozzászólás
Kereket inkább újan. Max 30e a két kerékre. Jah és 8s-es agyat szeretnék rá max. 9-es 10-es nem érdekel.
Köszi!

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
Mennyit szánsz rá? használt/újonnan akarod?

Mark001

Mark001

vendég

• fórumtag
  • 48 hozzászólás
Akkor esetleg tudtok mondani jobb felnit hasonló áron? Fehéret akarok legfõképp.
Köszi!

KaraI.

KaraI.

vendég

• fórumtag
  • 99 hozzászólás

pocsék illesztésekkel találkoztam már a vuelta felniken. a hajtókar vlszeg okés lesz 8as sorig.

Nekem Vuelta airline 1 van kék színben.660 gramm,szép és erõs felni.Az illesztése viszont tényleg csapnivaló.
Szívtam is vele mire kicentíroztam mert ugy néz ki mintha ütne pedig csak a szar köszörülés zavar be.
:)
KROSS Level A2

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.390 hozzászólás
néhány kép,meg adat a 2011es 105rõl:First Look: New Shimano 105 Road Groupset Review - BikeRadar

weight loss » Shimano 105 2011 groupset

Shimano unveil new 105 groupset | road.cc | The website for pedal powered people: Road cycling, commuting, leisure cycling and racing

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.390 hozzászólás
pocsék illesztésekkel találkoztam már a vuelta felniken. a hajtókar vlszeg okés lesz 8as sorig.

Mark001

Mark001

vendég

• fórumtag
  • 48 hozzászólás
Sziasztok!
Úgy döntöttem, hogy átállok Outira. Eddig egy Mali MTB-om volt, amit saját magam építettem. Ezt valószinûleg el tudom adni 80e Ft-ért.

Van itthon egy piros, noname acél outi váz, köbö 15 éves lehet. Sosem volt felépitve. Van hozzá két szingós kerék.
Úgygondoltam, hogy erre a vázra építek bringát. A gondok ott kezdõdnek, hogy szingósat nem akarok, szóval kell új kerékszett. De a hátsó váltó 5-ös sort tud kezelni ha jól tudom, amit ma már nem nagyon kapni.

Szóval amit szeretnék: Valamiféle megoldást, vagy tippet. Ha cserélek váltót, váltókart, akkor a hajtókar jó lesz az új sorhoz? (Egy Aero Coronado hajtás van benne)

Igazából egy egyszerûbb outit akarok összehozni, amit ha lesz pénz és kedv, akkor tudok fejlesztgetni.

Még egy: Vuelta Airlines felnirõl mit lehet tudni? Jó, vagy rossz?

Elõre is köszi a válaszokat!

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.390 hozzászólás
csak matrica rajta. méretre készített a váz,ezért csak díszítõ jelleggel van rajta. noname váz

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás

lehet,de akkor is. más a konkurens újság honlapjára feltöltöttem a bringámat:) ne kövezzetek meg miatta. e hun van ni: www.velo.hu

szép. ezt az idegesítõ gepida pop-up-t kellene még kilõnöm. most nincs kedvem visszakeresni de kb 2 éve én is belinkeltem egy kék Coppi vázas bringát. használtam kb 3 évig, nagyjából elégedetten, bár nem elsõ tulaj voltam. hasonló volt a festése, kicsi sárga cirádákkal. colombus neuron nivacrom csõszett 1780 gramm 56-os méretben

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.390 hozzászólás
lehet,de akkor is. más a konkurens újság honlapjára feltöltöttem a bringámat:) ne kövezzetek meg miatta. e hun van ni: www.velo.hu

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

isten káromlás,és fertõ. 1 ilyen hajtómûvet tönkrevágni..... nem az a baj,hogy nagy az isten állatkertje,hanem,hogy alacsony a kerítése.

Nem lett tönkrevágva, olyan precízen és igényesen kivitelezett munka volt, hogy nem vettem észre hogy ki van cserélve a menet, csak néztem nagyokat mikor a balos pedált rakja bele a jobboldali karba. Tényleg igényes munka volt, egyáltalán nem barbárkodás.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.390 hozzászólás

Járt már nálam ilyen, lánctányért csináltam hozzá. Az volt a dúrva, hogy át volt perselyezve a pedálmenet mindkét oldalon (megcserélve), mivel singlespeed bringán balos hajtással volt használva.... :D

isten káromlás,és fertõ. 1 ilyen hajtómûvet tönkrevágni..... nem az a baj,hogy nagy az isten állatkertje,hanem,hogy alacsony a kerítése.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

a legszebb campagnolo hajtómû: VeloBase.com - Component: Campagnolo C-Record (1987-1994)

Járt már nálam ilyen, lánctányért csináltam hozzá. Az volt a dúrva, hogy át volt perselyezve a pedálmenet mindkét oldalon (megcserélve), mivel singlespeed bringán balos hajtással volt használva.... :D

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.390 hozzászólás
a legszebb campagnolo hajtómû: VeloBase.com - Component: Campagnolo C-Record (1987-1994)

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.390 hozzászólás
a legszebb dura ace hajtómû:http://www.velobase....EFAACA9B86.jpeg

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.390 hozzászólás
emlékeztek még az ilyen pedálokra? http://velobase.com/...ACE58E9B32.jpeg

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Az 1450 W azert az csak csucsertek, kb. 1-2mp-s csucs, ha jol remlik amit olvastam.
Cav. es Renshaw is "csak" 1000-1100 korul szortak a Touron a sprintekben.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Két hét múlva megyek teljesítménydiagnosztikára, majd beszámolok...