Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34362 hozzászólás a témában

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

A fentebb említett MOST kerékszett már osztálytársamnál van, holnap építjük be. Mivel halk a kazetta ezért 99% hogy nem fulcrum hanem shimano...valszeg whr-500, csak ki vannak cserélve a küllõanyák..de kb a küllõanyák 5000ft benne :D

Höhö, akkor jó vétel volt. :)

Troy

Troy

törzsvendég

• fórumtag
  • 252 hozzászólás
2011es verziorol beszelunk esetemben, ezek nem azok! Nem ma jottem 6 ora 20kor :)
2009 illetve 2010es modellel szemben, raadasul a 2011es verzio 104 grammal konnyebb, ami nem volt elhanyagolhato szempont :)

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Hat legnagyobb meglepetesemre Hollandiaban valt eloszor elerhetove, ugy, hogy szallitaskepes volt, es 423 euro volt szallitassal!

És ITT? És ITT? Utóbbinál: FULCRUM R3 Silver - Campa vagy Shim - 85.000,- Ft

szerk.: Bár ezek 2010esek.
Szerk2: Akkor jó vétel volt, használd egészséggel!

A fentebb említett MOST kerékszett már osztálytársamnál van, holnap építjük be. Mivel halk a kazetta ezért 99% hogy nem fulcrum hanem shimano...valszeg whr-500, csak ki vannak cserélve a küllõanyák..de kb a küllõanyák 5000ft benne :D

Troy

Troy

törzsvendég

• fórumtag
  • 252 hozzászólás
Hat legnagyobb meglepetesemre Hollandiaban valt eloszor elerhetove, ugy, hogy szallitaskepes volt, es 423 euro volt szallitassal!

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Ma vettem at az orszagutihoz a kerekszettet! 2011-es Fulcrum Racing 3rol beszelunk! Nagyon igenyes kis szettnek tunik! Gyari adat szerint 1555g, meg nem mertem le, de eleg konnyunek tunik! :)

ha nem titok hol vetted és mennyiért?
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

Troy

Troy

törzsvendég

• fórumtag
  • 252 hozzászólás
Ma vettem at az orszagutihoz a kerekszettet! 2011-es Fulcrum Racing 3rol beszelunk! Nagyon igenyes kis szettnek tunik! Gyari adat szerint 1555g, meg nem mertem le, de eleg konnyunek tunik! :)

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
Ahham, ha lett volna keretem rá még sztem Én is megvettem volna, fõleg, hogy nekem is kell majd új, bár színbe nem lett volna olyan jó, de minõségben lehet jobb lett volna mint a mostani. :D

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Holnap kiderül hogy van-e bibi a MOST kerékszettel, megyek érte Ceglédre, haver bringájába tökéletes színkombináció.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
hát nem.
fõleg, hogy legalább másfél óra bármelyik irányból mire odaérek..:)
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
@Andris_savaria: 11% atlag? Nem rossz. :)

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

A MOST kerekszett 1820gr/pár, ez eleg sok, Aksiumnal is nehezebb, ami kb. 40e-tol(?) van ujonnan. Szoval realis ar, szerintem, igen.

Én is a súlyára gondoltam, na de akkor is, ez baromi olcsónak érzem, valami bibinek kell lennie benne. Ennyiért azért mondhatom azt, hogy márkás kerék szettet nem kapni. Ha meg külön veszel meg mindent, ami lehet olcsóbb, akkor sem jössz ki olcsóbban.

egy új mavic gyári 32 körül kezdõdik, ahhoz képest oké. viszont ha fûzetsz akkor se jössz ki 25 alatt, tehát vmi mégse stimmel az árakkal

Igen, erre gondoltam Én is, hogy fûzetni drágább és elvileg ez nem egy szar kerék.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
Ave a múltkor el is felejtettem; ha legközelebb erre felé jársz, tudom ajánlani ezt az emelkedõt:
Route: stuben szerpentin | Bikemap.net :)
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás

Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: M.O.st Edho (Pinarello)

Ebbe mi a bibi? Vagy tényleg csak ennyit érne?

egy új mavic gyári 32 körül kezdõdik, ahhoz képest oké. viszont ha fûzetsz akkor se jössz ki 25 alatt, tehát vmi mégse stimmel az árakkal

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
A MOST kerekszett 1820gr/pár, ez eleg sok, Aksiumnal is nehezebb, ami kb. 40e-tol(?) van ujonnan. Szoval realis ar, szerintem, igen.

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: M.O.st Edho (Pinarello)

Ebbe mi a bibi? Vagy tényleg csak ennyit érne?

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás

A teljesítménymérõ és a pulzusmérõ elektromossága nem spórol neked erõt, a váltás viszont igen. :)

Ja volt valami ilyen butaaság... amikor reklámozták az elején a Sram Red-et...
Hogy a spirnterek szeretik mert mérések szerint Sprint alatt 5W kevesebb energiát vesztenek a DoubleTap váltóval ...
Nem tudom már hol olvastam...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
A teljesítménymérõ és a pulzusmérõ elektromossága nem spórol neked erõt, a váltás viszont igen. :)

A sebesség mindent megold.

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás

....

Nekem is ez jutot eszembe... de azok hónapokig évekig mûködnek... (persze a GPS-es az nem)
Azt írta róla CompCyc hogy olyan 1000kmt bír normális váltás gyakoriság mellett... (fórumon 2500km-t is írtak...)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Ha mar zavar az elektromossag a kerekparon, az a teljesitmenymero. (sot, meg a pulzusmero, a radiorol meg nem is beszelve) Mert annak (azoknak) a hasznalata tenyleg megvaltoztatta a kerekpar versenyzest. Az ekektromos valtas az egvilagon semmin nem valtoztat.

daniel.jozsef

daniel.jozsef

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 hozzászólás
Ha viszont elszállunk akkor szálljunk jó messzire. Innen már tényleg csak egy lépés az agyhullámokkal vezérelt váltó... A mai agyhullám-alapú interfészek némi betanulási idõszak után már egész megbízhatóan mûködnek. A sisakban még hely is van a szenzoroknak...
Csak gondolsz a megfelelõ áttétre, és már vált is.