Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34362 hozzászólás a témában

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
Ez is egy nézõpont... tényleg kicsit idegen érzés... de ettõl függetlenül nagyon érdekel... leginkább azért mert ugye azért kedveljük a kerékpárt .. mert nem kell tankolni :D ... ezt meg azért valszeg tölteni kell :S

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Ha még nem volna világos a Campagnolo hézagoló kérdés

Cassettes and Cogs - Branford Bike - Seattle/Bellevue - Campagnolo Pro Shop

Van olyan, amilyekhez négy különbözõ kell.

daniel.jozsef

daniel.jozsef

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 hozzászólás
Ha azt nézzük hogy a profik milyen hamar rákattantak, el tudom képzelni hogy milyen lehet. Végsõsoron egy számítógépvezérelt célrobotról val szó, nincs az a pozícionált mechanika ami ezzel felveheti a versenyt...
Nekem csak az vele a bajom, hogy ez így már valahogy nem igazán bicikli. :)

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
Egyszer kéne egy Di2 vel szaladni egy igazi kört .. akkor lehetne vélekedni... ha lesz használható áron akkor ki fogom próbálni.. ennyi pénzért biztos hogy nem...

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Én se fogok elektromosra váltani, de csak azt hallani róla, hogy most ez a létezõ legjobb dolog. Még a Campa párti Erik Zabel szerint is.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

ez így nem igaz,mert a fogak közt a távolság egyforma. az van,hogy a nem tartóbakos sorok legnagyobb fogaskerekei nem egyenesek. emiatt kell kissebb távtartó a fogaskerekek közé.

Na, azt nem tudtam hogy miért nem egyformák, csak azt, hogy nem egyformák :) De köszi az infót!

Dormi: fémmegmunkálásféleséggel is foglalkozok szabadidõmben. Esztergával simaügy legyártani

FSA cuccok: tetszik.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.390 hozzászólás

Ultegra is lesz elektronikus, azt csiripelik. De attol tartok a mech. D/A-nal meg ez is dragabb lesz. De varjuk ki.
Allitolag Campa eletromos is jon jovore es SRAM is. Vicces lesz a doubletap elektromos valtozatban. :)))

szerelõi szemmel nézve,én nem nagyon örülök az elektronikus váltásnak. akkor lenne értelme,hogyha lenne vlmi oktatás a nagykerek részérõl. javítás,beállítás ilyenekre gondolok. bár a shimano-nál már inkább csere szokott lenni,ha vlmi gebasz van. sram is inkább csere. campát még lehet néha javítani.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
ha ezektõl a bowdenes 105, veloce cuccok ára szakad, akkor hajrá elektromos cuccok!

daniel.jozsef

daniel.jozsef

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 hozzászólás
Az idõfutam felhasználás még oké, ott jól jön a külön váltó az összes fogáshoz, meg az a tizedmásodperc is számít amivel gyorsabban vált a gép mint te, de valahogy idegenkedem ettõl az elektronizálástól...

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Ultegra is lesz elektronikus, azt csiripelik. De attol tartok a mech. D/A-nal meg ez is dragabb lesz. De varjuk ki.
Allitolag Campa eletromos is jon jovore es SRAM is. Vicces lesz a doubletap elektromos valtozatban. :)))

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.390 hozzászólás

Nincs egy síkban a belsõ és a külsõ része.

köszi. vlmi ilyesmit akartam én is írni. :)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Nincs egy síkban a belsõ és a külsõ része.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás

ez így nem igaz,mert a fogak közt a távolság egyforma. az van,hogy a nem tartóbakos sorok legnagyobb fogaskerekei nem egyenesek. emiatt kell kissebb távtartó a fogaskerekek közé.

??? nyolcas van a fogaskerékben?

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.390 hozzászólás

miért jó az ha a campa soron belül a hézagolások nem egyformák?

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
miért jó az ha a campa soron belül a hézagolások nem egyformák?

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
Arra én is... ez így tetszik.. majd még az ára kiderül .. mondjuk a Vision TriMax igen jó ár/érték arányú hajtókar... remélem hasonló lesz a többi is...

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Ejha. Nesze neked szuperkönnyû titán-kerámia super record. Megint fõhet az olaszok feje.

A fékváltókarra leszek még kiváncsi.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
FSA Metron Drivetrain - Shifters, Cranks, Cassette and Carbon Derailleurs

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.390 hozzászólás

Ezt am értem. Mármint, hogy a hézagoló micsoda, de otthoni körülmények között, ez ilyen pontosan beállítható? Vagy te pl gépész vagy, vagy akár szerelõ és meg tudod?! Meg am, hogy gyártod le, nem értek ezekhez de érdekelne.

esztergával könnyû legyártani hézagolókat.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Az MTB tárcsafékes rendszerekhez képest melyik részen keskenyebb az országúti tárcsafékes rendszer?

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]