Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34362 hozzászólás a témában

Rabbit

Rabbit

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.032 hozzászólás
  • LocationKelenföld

Sziasztok,
A véleményetekre volnék kíváncsi. Afféle "jófajta" kormánycsapágyat szeretnék venni a bicajomhoz. 1", menetesre van szükségem (régebbi Basso vázba), és ahogyan tájékozódtam alsóbb kategóriást 1-2000 Ft-ért már lehet venni (ilyenem van jelenleg is, és cserélni szeretném). Nézegetek egy campagnolot, amely nagyon tetszik, de 13.000 Ft-ért kínálja a tulaja (természetesen használtan, de szép állapotban). Annyira nem értek hozzá, de szerintetek nem sok ez egy kicsit? Vagy ennek valóban ennyi az ára? Illetve tudnátok ajnálani nekem típust, hogy mit érdemes venni max. 8000 Ft-ig?
Elõre is köszönöm!
Üdv,
Réka

Fixis-, futártémában mozgóknál nézelõdj:
kormánycsapágy | Herce-Hurca
Esetleg Zöld Pont: Zöld Pont Kerékpárüzlet

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Durva arak vannak, igy elsore, nem? Csapagy az egy egyszeru dolog, gondolna az ember. Aztan Chris King 1" pl. $180 listaaron, de $100 alatt sehol sincs. Hasznalt eseten van riziko, hogy a golyok helye ott van mar a golyopalyan.

fuxi

fuxi

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Sziasztok,
A véleményetekre volnék kíváncsi. Afféle "jófajta" kormánycsapágyat szeretnék venni a bicajomhoz. 1", menetesre van szükségem (régebbi Basso vázba), és ahogyan tájékozódtam alsóbb kategóriást 1-2000 Ft-ért már lehet venni (ilyenem van jelenleg is, és cserélni szeretném). Nézegetek egy campagnolot, amely nagyon tetszik, de 13.000 Ft-ért kínálja a tulaja (természetesen használtan, de szép állapotban). Annyira nem értek hozzá, de szerintetek nem sok ez egy kicsit? Vagy ennek valóban ennyi az ára? Illetve tudnátok ajnálani nekem típust, hogy mit érdemes venni max. 8000 Ft-ig?
Elõre is köszönöm!
Üdv,
Réka

Troy

Troy

törzsvendég

• fórumtag
  • 252 hozzászólás

tök faxa,hogy ausztráliában van a vb,mert eddig semmit sem láttam belõle.

Detto..

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Én véletlenül láttam a végeredményt de nem mondom meg :) úgyse tudnám megnézni a közvetítést, pont be vagyok osztva délutáni-esti mûszakra.

Ave ha nem bírnád estig, belinkeltem csak a Contadoros cikket ami a doppingesetével foglalkozik. A vb-t meg sem említik:

www.velo.hu

Sõõt most olvasom hogy Mosquera is gyanúba keveredett.. :(

Most látom, hogy elég szerencsétlenül rövidítette le a linket a fórum, de jó, nem a velo fõoldala fog felugrani :)

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.390 hozzászólás

Nagyon szopo, hogy pont a VB alatt van ez a tema. Bringas oldalt nem nezhetek meg, mert ott lesz, hogy ki nyerte a VB-t, azt meg delutan akarnam megnezni...

tök faxa,hogy ausztráliában van a vb,mert eddig semmit sem láttam belõle.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Nagyon szopo, hogy pont a VB alatt van ez a tema. Bringas oldalt nem nezhetek meg, mert ott lesz, hogy ki nyerte a VB-t, azt meg delutan akarnam megnezni...

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

A tok mindennapos asztma szerrel sokan megjarjak am :) ( Hogy mennyire, azt csak az bizonyitja, hogy nem rokon sportag, de 2000es Superbike vilagbajnoksagot a japan Noriyuki Haga azert bukta el mert 2 fordulora eltiltottak, mert a kenocs amit tradicionalisan kent magara a Mu-Huang vagy mi, tartalmazott ephedrine-t :) Es ez nem elit kategorias kerekparos sport hanem egy gyorsasagi motoros szakag, ahol ha az ember nyerni akar mindenaron biztos nem horgtagitohoz nyul...magan igazabol joforman semmihez nem tud nyulni :) )
Clenbuterolnak amugy nem csak horgtagito hatasa van! Kivancsi vok a B mintara! :)

Már az is megvolt, szintén pozitív.

Troy

Troy

törzsvendég

• fórumtag
  • 252 hozzászólás
A tok mindennapos asztma szerrel sokan megjarjak am :) ( Hogy mennyire, azt csak az bizonyitja, hogy nem rokon sportag, de 2000es Superbike vilagbajnoksagot a japan Noriyuki Haga azert bukta el mert 2 fordulora eltiltottak, mert a kenocs amit tradicionalisan kent magara a Mu-Huang vagy mi, tartalmazott ephedrine-t :) Es ez nem elit kategorias kerekparos sport hanem egy gyorsasagi motoros szakag, ahol ha az ember nyerni akar mindenaron biztos nem horgtagitohoz nyul...magan igazabol joforman semmihez nem tud nyulni :) )
Clenbuterolnak amugy nem csak horgtagito hatasa van! Kivancsi vok a B mintara! :)

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Én is olvastam, de egy tök mindennapos asztma szert találtak nála, ami tiltólistás. A mezõny zömének szerintem van orvosi papírja róla hogy asztmás, mintahogy az úszók zöme is az (papíron). Meglepõdnék rajta ha AC-nak nem lenne. Bemennék a patikába hogy adjanak egy Berodual-t szerintem vény nélkül kiadnák annyira ártalmatlan. Csakugye hörgõtágító hatása révén növeli a bejutott levegõ mennyiségét.

Troy

Troy

törzsvendég

• fórumtag
  • 252 hozzászólás
OFF
Contador Positiv
ON

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
A mostani top kerékszettek: (szerintem)

Lightweight Obermayer (III. generáció) kb 990 gramm
Lightweight Standard 1080 gramm
Edge Carbon 1.38 vagy 1.55
Xentis Squad 4.2
Mavic Cosmic carbon ultimate
Zipp 202 303
Reynolds 4ZA vagy valami ilyesmi a neve az új modelljüknek
Easton EC90
Campagnolo Bora Ultra Two

mindegyik nevesebb kerékgyártó cég kínál manapság 1200g körüli kerékszettet vagy az alattit. Ezek közül akármelyiket választanád nem nyúlnál mellé. Kinek melyik a szimpatikus, meg mennyit szánna rá. Ha lenne rá pénzem azonnal vennék egy Obermayer III-at. A triatlonvb-n láttam pár darabot élõben nagyon brutálisan néz ki. A netes képek nem adják vissza mennyire masszív élõben.

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
Úristen. Most néztem biondot kb végig. MOST Lightweight 1080 gramm / pár. :o Mondjuk megvan az ára.

Jut eszembe, jelenlegi legkönnyebb és legjobb kerék melyik? Nem feltétlen legkönnyebb érdekel, hanem ami súlya is könnyû és ehhez képest baromi masszív.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Es ha mar Biondo...
FULCRUM RS-Torque 50/34 (170-172,5) - 74.000,- Ft Ez nagyon jo ar, a std. aron is fent van, 108e.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Muszaj volt konnyiteni a Fulcrumnak is, az uj Ksyrium Elite is 1550.
Esztetikailag nekem mondjuk visszalepes szerintem az uj R3.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Ha már szóba kerültek a kerékszettek, jó ötlet a 28 küllõs elsõ kerék rendszeres, kicsit durva (lightos terep is) használatra?

16 küllõs elsõkereket használtam télennyáron-városban-dózerúton-magyarutakon. Semmi baja. Shimano whr-550. A fiximben 28 lyukas hátsókerék van, hulladék küllõkkel fûzve, és semmi baja nincs.

daniel.jozsef

daniel.jozsef

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 hozzászólás
Ha már szóba kerültek a kerékszettek, jó ötlet a 28 küllõs elsõ kerék rendszeres, kicsit durva (lightos terep is) használatra?

Troy

Troy

törzsvendég

• fórumtag
  • 252 hozzászólás
"Szerk2: Akkor jó vétel volt, használd egészséggel!"
Koszonom szepen! :)

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Az a baj hogy akkor már bontották a kereket ha kicserélték a küllõanyákat :( tehát már nem annyira masszív valszeg mint egy gyári fûzött :(

Nem egyenesküllõs speckó kerékszett, hanem sima agyperemû original küllõkkel...mintha bárki más befûzte volna. Egyébként meg gyúrós-judos a srác, csak hobbi a bringa, el fog az vígan szaladgálni alatta :) De bõven megért neki 20ezret, így teljes a színharmónia a bringán :) Holnap elméletileg tudok majd képet tolni a ki-milyen-bringával-nyomul topicba.

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
Az a baj hogy akkor már bontották a kereket ha kicserélték a küllõanyákat :( tehát már nem annyira masszív valszeg mint egy gyári fûzött :(