Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34373 hozzászólás a témában

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás
nekem is ha szorosra húzom elkezd fájni, ilyen zsibbadásszerû, melegben ez fokottan van jelen.
a másik pedig hidegben, ilyen 12fokban már egy kamásli nekem muszáj, különben elkezd fázni

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Lui,
Hat ez elso blikkre elegtelen keringesnek gondolnam. Akkor sem jobb, ha tobbszor kiallsz tekeres kozben a nyeregbol?
A masik, hogy mennyire van meghuzva a cipo. Nekem pl. a talpam fajt egy idoben, mert tul szorosra volt huzva, igaz akkor sem zsibbadt.

Lui750

Lui750

vendég

• fórumtag
  • 58 hozzászólás
Sziasztok!
Még nem írtam a fórumon csak olvasgattam a hozzászólásokat , de most van egy problémám , hátha tudtok segíteni.
Tekerés közben kb. 20-25km-nél a bal lábfejem és az ujjaim elkezdenek zsibbadni úgy, hogy ki kell csatoljak és 10-20mp-ig lógatnom a lábom, hogy valamennyire visszatérjen a keringés.
Az elõzményekrõl annyit, hogy voltam BG FIT kerékpár beállításon ahol beállították a kerékpárt a méreteimhez, új nyereg (SMP LITE 209) a méretemhez, Specialized talpbetét..... de ezek sem segítettek idáig.
Ha valakinek volt hasonló probléma a zsibbadással és talált rá megoldást , kérem ossza meg velem is !!!!

Köszi

iMaty

iMaty

vendég

• fórumtag
  • 154 hozzászólás

Azt nem mondták véletlenül, mi az a másik fékbetét? Már egy csomó pénzt elpazaroltam fékpofa vásárlásra, most már igazán érdekelne valami, ami tényleg jó.

Richárd rémlik, de dobj egy mailt a Bergusonnak, címezd Ádámnak, õ is ilyen bringával közlekedik télen. (Lassan nálam is elfogy az elsõ szett, és akkor megyek én is gumizni...)
- egy bolygó, két kerék -

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
én Veszprémben vettem, de ha jól tudom a Bécsi úti StopShop-ban van a Malinak boltja és õk a forgalmazók, a legnagyobb eséllyel ott lehet

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
köszi, akkor beszerzek azt.
egyébként tud pesten boltot ahol szokott lenni készleten? bikemarketen láttam csak, plusz a helyi bolt is csak 3000tõl kezdõdõ shimanokat tart.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Gyorsan kopik. Van olcsóbbért Acor, kb ugyanaz.

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
BBB Roadstop Deluxe fékpofáról van valami tapasztalat?
fõleg száraz, városi használatra lenne csak.

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

A cx gépemen a tektro canti fékben oúti pofa volt. Az kb. nem fogott semmit. Kipróbáltam a piros ritcheyt, az is gyér volt. Kicseréltem montis Avid pofákra, az már jobb volt, de még mindig gyatra. Tegnap vettem elõre Koolstop-ot, de még ez is gyenge. Alex Race 24 felnik vannak a gépen, nem tudom milyen pofa kéne hozzá amivel legalább egy gyenge V-fék teljesítményét el tudnám érni...

valahol itt a fórumon, de lehet máshol láttam egy táblázatot. azt foglalta össze, hogy melyik fékbetét melyik felnin fog a legjobban.
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Csak a fékgumit cseréled? Mert nekem a 2009-es CX-en egyel nagyobb felületû fékgumi van. Azzal már majdnem elfogadható, de a boltban azt mondták, ha elkopik, lehet még fokozni a fékhatást másik betéttel.

@ Ave: A közlekedés engem is fel tud bõszíteni, ezek szerint jobban, mint az átlag fórumozót. Szerencsére most nagyon lekvár vagyok, így a verés elmarad :) (Úgyis én lennék az áldozat, szóval így a legjobb :D )

Azt nem mondták véletlenül, mi az a másik fékbetét? Már egy csomó pénzt elpazaroltam fékpofa vásárlásra, most már igazán érdekelne valami, ami tényleg jó.

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
Maga a fék az nem lehet, hogy cserés? Kicsit a fékezõereje vagy vmi...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Ez milyen váz lehet? Egy biztos, nem kona.
A középcsapágyház-alsócsõ találkozásából kéne felismerni :) , mert a többi alapján lehet bármi.
Feltöltött kép

A sebesség mindent megold.

iMaty

iMaty

vendég

• fórumtag
  • 154 hozzászólás

A cx gépemen a tektro canti fékben oúti pofa volt. Az kb. nem fogott semmit. Kipróbáltam a piros ritcheyt, az is gyér volt. Kicseréltem montis Avid pofákra, az már jobb volt, de még mindig gyatra. Tegnap vettem elõre Koolstop-ot, de még ez is gyenge. Alex Race 24 felnik vannak a gépen, nem tudom milyen pofa kéne hozzá amivel legalább egy gyenge V-fék teljesítményét el tudnám érni...

Csak a fékgumit cseréled? Mert nekem a 2009-es CX-en egyel nagyobb felületû fékgumi van. Azzal már majdnem elfogadható, de a boltban azt mondták, ha elkopik, lehet még fokozni a fékhatást másik betéttel.

@ Ave: A közlekedés engem is fel tud bõszíteni, ezek szerint jobban, mint az átlag fórumozót. Szerencsére most nagyon lekvár vagyok, így a verés elmarad :) (Úgyis én lennék az áldozat, szóval így a legjobb :D )
- egy bolygó, két kerék -

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

cx V féken rövidebb a fékpofa? fel se tûnt....

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
cx V féken rövidebb a fékpofa? fel se tûnt....

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Az országútikon/cx gépeken miért használnak rövidebb fékpofákat, mint montin?

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
Nekem megálltak már :D nem vagyok erõszakos úgyhogy csak megkérdeztem (a majdnem 2 fejjel kisebb kb 160kg os tehétõl) hogy "És most mi? Megversz?"

Egyébként furi .. de nekem volt olyan hogy a busz az majdnem Sztravodától Pilisszentlászló hegytetõig jött mögöttem... pedig ott azért van helye megelõzni... (úgy voltam vele nem állok le ... mert ha nem lesz sokkal gyorsabb mint én akkor szívhatom..)

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

én csak szétteszem a kezem amikor a 15m széles úton a suzukis fexik a dudán úgy kerül ki kb 2mm-re ... (még valaki meg is áll.. az nem tudom mit képzel)

Ave vigyázá magadra :D már szép kort megéltél ;)

Azt én is szeretem. :D De megállni nem mernek azért a szuzukisok. Gyorsba lerántod cipõd és spdvel szájba vágod, ha erõsködni akar. :D

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Igen, abszolut f*sz voltam, ezt probaltam is hangsulyozni. Ne probalja senki!

Egyebkent, ha ramdudalnak valodi ok nelkul, meg magyaraznak, azt remekul el tudom engedni a fulem mellett, de ez most nem sikerult.
Az is kozrejatszhat benne, hogy elotte elaztatattam az alattunk lakot, es kurva ideges voltam emiatt

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
én csak szétteszem a kezem amikor a 15m széles úton a suzukis fexik a dudán úgy kerül ki kb 2mm-re ... (még valaki meg is áll.. az nem tudom mit képzel)

Ave vigyázá magadra :D már szép kort megéltél ;)