Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34362 hozzászólás a témában

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Ez milyen váz lehet? Egy biztos, nem kona.
A középcsapágyház-alsócsõ találkozásából kéne felismerni :) , mert a többi alapján lehet bármi.
Feltöltött kép

A sebesség mindent megold.

iMaty

iMaty

vendég

• fórumtag
  • 154 hozzászólás

A cx gépemen a tektro canti fékben oúti pofa volt. Az kb. nem fogott semmit. Kipróbáltam a piros ritcheyt, az is gyér volt. Kicseréltem montis Avid pofákra, az már jobb volt, de még mindig gyatra. Tegnap vettem elõre Koolstop-ot, de még ez is gyenge. Alex Race 24 felnik vannak a gépen, nem tudom milyen pofa kéne hozzá amivel legalább egy gyenge V-fék teljesítményét el tudnám érni...

Csak a fékgumit cseréled? Mert nekem a 2009-es CX-en egyel nagyobb felületû fékgumi van. Azzal már majdnem elfogadható, de a boltban azt mondták, ha elkopik, lehet még fokozni a fékhatást másik betéttel.

@ Ave: A közlekedés engem is fel tud bõszíteni, ezek szerint jobban, mint az átlag fórumozót. Szerencsére most nagyon lekvár vagyok, így a verés elmarad :) (Úgyis én lennék az áldozat, szóval így a legjobb :D )
- egy bolygó, két kerék -

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

cx V féken rövidebb a fékpofa? fel se tûnt....

A cx gépemen a tektro canti fékben oúti pofa volt. Az kb. nem fogott semmit. Kipróbáltam a piros ritcheyt, az is gyér volt. Kicseréltem montis Avid pofákra, az már jobb volt, de még mindig gyatra. Tegnap vettem elõre Koolstop-ot, de még ez is gyenge. Alex Race 24 felnik vannak a gépen, nem tudom milyen pofa kéne hozzá amivel legalább egy gyenge V-fék teljesítményét el tudnám érni...

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
cx V féken rövidebb a fékpofa? fel se tûnt....

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Az országútikon/cx gépeken miért használnak rövidebb fékpofákat, mint montin?

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
Nekem megálltak már :D nem vagyok erõszakos úgyhogy csak megkérdeztem (a majdnem 2 fejjel kisebb kb 160kg os tehétõl) hogy "És most mi? Megversz?"

Egyébként furi .. de nekem volt olyan hogy a busz az majdnem Sztravodától Pilisszentlászló hegytetõig jött mögöttem... pedig ott azért van helye megelõzni... (úgy voltam vele nem állok le ... mert ha nem lesz sokkal gyorsabb mint én akkor szívhatom..)

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

én csak szétteszem a kezem amikor a 15m széles úton a suzukis fexik a dudán úgy kerül ki kb 2mm-re ... (még valaki meg is áll.. az nem tudom mit képzel)

Ave vigyázá magadra :D már szép kort megéltél ;)

Azt én is szeretem. :D De megállni nem mernek azért a szuzukisok. Gyorsba lerántod cipõd és spdvel szájba vágod, ha erõsködni akar. :D

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Igen, abszolut f*sz voltam, ezt probaltam is hangsulyozni. Ne probalja senki!

Egyebkent, ha ramdudalnak valodi ok nelkul, meg magyaraznak, azt remekul el tudom engedni a fulem mellett, de ez most nem sikerult.
Az is kozrejatszhat benne, hogy elotte elaztatattam az alattunk lakot, es kurva ideges voltam emiatt

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
én csak szétteszem a kezem amikor a 15m széles úton a suzukis fexik a dudán úgy kerül ki kb 2mm-re ... (még valaki meg is áll.. az nem tudom mit képzel)

Ave vigyázá magadra :D már szép kort megéltél ;)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
ave, a múltkor azt írtad, hogy öregszel, de ezek szerint nem eléggé. Én teljesen leszoktam mindenféle középsõ újj mutogatásról, ordibálásról, úgysincs semmi értelme. Mint a te esetedben is, csak még jobban kiszúrsz magaddal, nyerni semmit nem fogsz vele.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Ave ha elékerülsz lehet hogy a légörvénye alásodor, fõleg, hogy addig szipantott a menetszele, de ha eléérsz akkor telibe kapod a pofaszelet. Örülj neki, hogy nem volt 50-11ed.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Ajoeletbe, ma nem jott jol, hogy gyenge vagyok...
Nyomorult buszos onkentes rendort jatszott, majdnem leszoritott, fekeznem kellett rendesen, gondoltam megelozom, de 58km/h-nal(*) a lassan emelkedni kezdo uton kifingtam, pedig volt, hogy csak 2m hianyzott, hogy ele keruljek, de persze o vegig gyorsitott raadasul jottek is szembe, f**** kivan, nem eleg, hogy majdnem megol, utana majd en sajat magamat... Raadasul mindezt 2km-re az indulastol, tok "hidegen", tiszta idiota vagyok. Kellett vagy 10km kipihenni.
(*) 110rpm, 50x12-vel. lehet persze 11 segitett volna, de akkor is.

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 hozzászólás
Sziasztok!

Legutóbb a Mátra-körön a nevezés helyszínén volt kint egy cég aki bringásruhákat árult egy kisteherbõl, ha jól emlékszem akkor a Bringaexpón is kint voltak.
Ki volt ez a cég, tudjátok?
Kösz,KP

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
Jók ezek a szerszám nélkül szerelhetõk... de azért a DT-vel küzdöttem egy órát mire szétpottyant elsõnek...

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
És kb. 5 perc alatt elvégezhetõ. Csak le kell húzni az egyiket, feltenni a másikat.

Feltöltött kép

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás
lehet

Hozzátenném hogy az a lila schwinn kb karcmentes, patent állapotban van :) ÉN elhajtanám városban, nemhogy egy lány. Namindegy.

Novatec agyakon lehet rotort cserélni campára?

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Hozzátenném hogy az a lila schwinn kb karcmentes, patent állapotban van :) ÉN elhajtanám városban, nemhogy egy lány. Namindegy.

Novatec agyakon lehet rotort cserélni campára?

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás
no ezt cserélném :)

Feltöltött kép

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás

Nem erre gondoltam konkrétan hanem ilyen stílusúra.. :) ezt én sem venném meg, de vannak azok a 70es években készült szép krómozott egyszínû egysebességes Puch-ok na azok szépek és még ma is ideális városi bringák. (nekem is egy olyan van csak fel van újítva) Lehet cikizni :)

Lõjek egy képet róla holnap? :D

feltétlenül. mindjárt varázsolok én is képet ide arról amit le akarok cserélni, mert már ciki...

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Nem erre gondoltam konkrétan hanem ilyen stílusúra.. :) ezt én sem venném meg, de vannak azok a 70es években készült szép krómozott egyszínû egysebességes Puch-ok na azok szépek és még ma is ideális városi bringák. (nekem is egy olyan van csak fel van újítva) Lehet cikizni :)

Lõjek egy képet róla holnap? :D