Sziasztok!
Még nem írtam a fórumon csak olvasgattam a hozzászólásokat , de most van egy problémám , hátha tudtok segíteni.
Tekerés közben kb. 20-25km-nél a bal lábfejem és az ujjaim elkezdenek zsibbadni úgy, hogy ki kell csatoljak és 10-20mp-ig lógatnom a lábom, hogy valamennyire visszatérjen a keringés.
Az elõzményekrõl annyit, hogy voltam BG FIT kerékpár beállításon ahol beállították a kerékpárt a méreteimhez, új nyereg (SMP LITE 209) a méretemhez, Specialized talpbetét..... de ezek sem segítettek idáig.
Ha valakinek volt hasonló probléma a zsibbadással és talált rá megoldást , kérem ossza meg velem is !!!!
Köszi
nekem is volt ilyen gondom...
bizonyos nyeregnél...cseréltem...
olyan is volt, hogy túl magas volt a nyeregmagasság...akkor vszeg nyomott vmi eret...pár milit lejjebb raktam és jó lett.
szoros cipõvel, lazábbra vettem...
és végül,de nem utolsó sorban ha rossz helyen van a stopli a cipõn (és a cipõ nem túl kemény talpú) attól is zsibbadhat (akkor az ujjaknál kezdõdik)
egyébként meg ha máskor is elõfordul akkor ortopéd szakorvos. úgy tudom a porckorongsérv egyik elõjele is lehet
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"